Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #420 Dátum: 12 máj 18, 20:41:24 » |
|
Én sehol sem, de ebbe most ne menjünk bele .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #421 Dátum: 12 máj 25, 20:16:53 » |
|
Gondolom egy ilyen műsorba jelentkezőknek hasonló módon kell kitölteniük a jelentkezési lapot:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sunny
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #422 Dátum: 12 jún 01, 16:21:00 » |
|
Ha diktatúra lenne, nem írhatnál le már ennyit se egy fórumra, mert azonnal elvinnének (vagy egyáltalán lehetőséged se lenne leírni, lásd Kína). Lehet, hogy vannak súlyos problémák, de még mindig ezerszer szívesebben élek ebben az országban, mint ha mondjuk Afrikában, Ázsia nagy részén vagy Dél-Amerikában kellene élnem.
Cartnecker jókat írt. Pont azok finanszírozzák a valóságshow-kat és a szennyműsorokat, akik a leghangosabban fanyalognak miattuk, de azért fél szemmel ők is mindig figyelemmel követik őket.
Hát mit ne mondjak, a munkahelyünkön szerintem nem lehet még ezt se kimondani. Nem a fórumról van szó, mert azért nem hiszem, hogy Kínában tényleg így működne. Ilyen rémhírek kimaradtak az életemből. Ha te ilyen szabad szájú lehetsz ott ahol dolgozol, akkor addig jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #423 Dátum: 12 aug 09, 21:31:59 » |
|
Meghalt VV1 Lorenzo motorbalesetben, ráadásul ő volt a vétlen. Sajnálom, mert a normálisabb emberek közé tartozott a valóságshow-k történetében, 2 gyermeke maradt apa nélkül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #424 Dátum: 12 aug 17, 16:20:32 » |
|
Igen erről olvastam egy hírportálon, és besírsz, mert mikor néhány paraszt olvasta hogy VV Lorenzo meghalt és a lényeget nem írták ki hogy ő volt aki szabályosan motorozott és nem adta meg neki a fiatalabb sofőr az elsőbbséget. Ezért jött a sok idióta frászbukról és már szidták hogy: mekkora köcsög ez a Lorenzo, megérdemelte, rosszabb sorsot érdemelt volna stb. Szerintem ez nem túl kedves, ráadásul információk ismerete nélkül meg hát amúgy is ilyet mondani, jó tudni milyen országba élek. A valóságshowk közül a vv első szériája volt amit megnéztem a többi rakat fos volt, az akkori generáció kicsit jobb poénokat sütött el. Illetve volt a villarap ami szerintem dopemannel nagyon jól megcsináltak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 17, 16:21:53 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #425 Dátum: 12 aug 17, 18:45:29 » |
|
Ezért nem olvasok híreket, főleg nem moderálatlan kommenteket a hírek alatt.
Az első évadot még én is néztem gyerekként a Való világból, főleg azért, mert szerepelt benne egy ismerős (anyám egyik ismerősének a lánya).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #426 Dátum: 12 aug 17, 20:05:50 » |
|
A valóságshowk közül a vv első szériája volt amit megnéztem a többi rakat fos volt, az akkori generáció kicsit jobb poénokat sütött el. Illetve volt a villarap ami szerintem dopemannel nagyon jól megcsináltak.
Szvsz a 4. széria volt a legígéretesebb , mert Olviér egy személyben többet ért, mint az előző 3 széria együttvéve. Emellett én Alekosz karakterét is bírtam, az én humoromat kielégítette a karaktere. Tudom alacsonyak ezen a téren az igényeim, lehet beszólni. Persze már a 120. ismételt poén már unalmas volt, de mindenképpen üde színfolt volt az első néhány hónapban. A vége felé már teljesen szar volt minden... Az 5. évadot meg minősíti a következő idézetem: " NA MI VAN ÖCCCCSÉÉÉÉÉÉÉÉÉMMM????!!!!?!!!?!!!?!4??4KÉRDŐJEL!?!??!"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #427 Dátum: 12 szep 22, 20:42:18 » |
|
Valaki néz ilyeneket hogy real world road rules? de a kihívásokat szeretem csak. Mtv kiadott párat magyarul. Legjobb évadok: the duel, törtetők, riválisok. Olyan emberek szerepelnek benn akik nem százasok agyilag, de ilyen átlag feletti teljesítményt mutatnak: Landon, CT, Wes a legnagyobb szörnyek kb a rettegés fokára hasonlít, gusztustalan dolgok nélkül, és jóval több pénzzel.
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #428 Dátum: 12 szep 22, 20:48:31 » |
|
Szoktam,ha véletlen pont akkor játszák az MTV-n amikor kapcsolgatok.Real world-ot azt megnézem , bár kicsit unalmasnak a visszatérő játékosok miatt,de nem rossz.Mondjuk ott inkább ilyen akadálypályákat kell leküzdeniük.Még a viasat3-on szokott asszem lenni aaa...Lehetetlen küldetés ,az sem rossz Lehet rajtuk röhögni.Magyar közül,meg talán a Survivor volt jó.Ott az volt jó hogy mindenfélét megkellett enniük.Kegyetlen volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 22, 20:49:33 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D
|
|
« Válasz #429 Dátum: 13 feb 04, 22:37:41 » |
|
Én nem nagyon nézek valóságshowkat, de akaratlanul is láttam belőlük sokat, mivel a gép a tévé mellett volt, és a párom nézte. Azaz általában azon aludt el. Amióta laptop van és van wifi, azóta a konyhában netezek. Szerintem az első pár széria elment, de az utóbbiak eléggé színvonal alattiak. VV Lorenzó haláláról csak most értesültem, és nagyon sajnálom. Főleg így, hogy ő volt a vétlen sofőr. Egyébként lesz most valami új valóságshow az rtlen.
|
|
|
Naplózva
|
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #430 Dátum: 14 jan 21, 23:06:18 » |
|
Kinek mi a véleménye a VV6-ról? Nézi egyáltalán valaki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #431 Dátum: 14 jan 21, 23:11:11 » |
|
2 munkatársam kérdezte hogy nézem a VV-t. Mondtam rá hogy nem. Erre benyögik hogy rosszul teszem mert tanulhatnék belőle.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #432 Dátum: 14 jan 21, 23:13:15 » |
|
Most biztos ki fogtok tagadni, de én megnéztem pár részt és még tetszett is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #433 Dátum: 14 jan 21, 23:16:44 » |
|
Én az összefoglalókat szoktam látni, mikor a konyhában sürgök-forgok, meg néha a Fókuszban is van róla szó, illetve, az interneten se tudom kikerülni az erről szóló cikkeket. Hát, vicces a felhozatal Most tényleg kitettek magukért olyan szinten, hogy a legalja népet vegyék be a műsorba. Én csak három embert jegyeztem meg, kettőt azért, mert sok a cikk róluk, és az egyiket még a TV-ben is rendszeresen látom, a harmadik megmaradt a reklámból. A három személy alapján pedig a maradék akárhányra nem is vagyok kíváncsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #434 Dátum: 14 jan 22, 00:26:05 » |
|
Most biztos ki fogtok tagadni, de én megnéztem pár részt és még tetszett is. Én az 4et végig az 5-öt meg amikor volt időm néztem. Jól szórakoztam rajta. Jöhet az oltogatás hogy miért nem vagyunk normális emberek és miért vagyunk tudatlanok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|