M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #360 Dátum: 12 feb 22, 15:57:07 » |
|
Cart',te szereted Csabát? Én viszont nem.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #361 Dátum: 12 feb 23, 08:37:11 » |
|
én is őt bírom a legjobban, mert normális, beszélni gyakran nehezen tud, de értelmes és nem egy olyan iki ember mint a többi hülye =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #362 Dátum: 12 feb 24, 11:28:36 » |
|
Jaja én is bírom. Meg ő még nem alázta meg magát olyan szinten mint a többiek. Igaz, nem egy valósáshowba illő karakter, de nekem pont ez szimpatikus benne, hogy nem játszotta az agyát feleslegesen. Szépen meghúzta magát, és amikor kellett oda-oda szólogatott, ügyesen választott barátokat és jól taktikázott. Szal hajrá Csabííí. xD
Fecó-Ati párbaj. Nem lep meg. Szerintem ezt is Ati felé fogják húzni, hogy rá szavazzanak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #363 Dátum: 12 feb 24, 11:51:56 » |
|
Hát akkor egy valami biztos: Seri és Csaba már döntős. Remélem Attila visszamegy, mert Fecót nem csipázom mostanság (régebben se annyira), aztán vagy Csaba vagy Attila megnyeri. Úristen, de bírnám, ha mégis Seri győzne.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #364 Dátum: 12 feb 24, 12:35:02 » |
|
Jaja. Egyébként RTL-es műsort még soha nem nyert meg nő. Mondjuk Serinek még én is örülnék, megtörne az "átok".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #365 Dátum: 12 feb 24, 12:50:27 » |
|
Serinek még lenne is esélye, az a röhögés mindenkit meghat.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #366 Dátum: 12 feb 25, 07:53:47 » |
|
Véletlenül odakapcsoltam, és 23%-77% -al ment vissza Attila. Durva.
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #367 Dátum: 12 feb 25, 11:06:51 » |
|
Én bealudtam. Majdnem éjfélig tartott, és közben a Megasztárt is néztem. De örülök, hogy Attila ment vissza. De, nagyon remélem, hogy az a hülye Csaba nem nyeri meg. Mit lehet azon szeretni? Ő csak úgy "bent van, és kész". Egész nap nem csinál semmit, csak eszik, alszik, sz*rik...nálam vagy Sehi, vagy Attila nyerje meg.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #368 Dátum: 12 feb 25, 11:43:27 » |
|
Sejtettem, hogy Attila fog visszamenni, de hogy ilyen durván. O.o" Nem baj. Eldöntöttem, azt szeretném, hogy Seri nyerjen. ( Úgyse ő fog) Báár végülis nem érdekel annyira, de most Seri a legszimpibb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #369 Dátum: 12 feb 25, 18:46:40 » |
|
Én bealudtam. Majdnem éjfélig tartott, és közben a Megasztárt is néztem. De örülök, hogy Attila ment vissza. De, nagyon remélem, hogy az a hülye Csaba nem nyeri meg. Mit lehet azon szeretni? Ő csak úgy "bent van, és kész". Egész nap nem csinál semmit, csak eszik, alszik, sz*rik...nálam vagy Sehi, vagy Attila nyerje meg. Tisztelt M. Bogi! Legalább az a "hülye" Csaba, ANNYIRA nem járatta le magát az egész ország előtt, mint a többi majom. Szerintem az egyetlen értelmes, aki eddig bekerült a VV-be. Remélem megnyeri. Te mit szeretsz a többin? Azt, hogy csúnyán beszélnek, finganak-böfögnek? De ha megnézed, ezzel a semmittevéssel is döntős.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #370 Dátum: 12 feb 25, 21:13:07 » |
|
dRown senki nem vitatja hogy Csaba emberileg rendesebb mint a többiek. Azonban egy ilyen műsorba nem hétköznapi és unalmas emberek kellenek, hanem érdekes,vicces és olykor bunkók. Ha arra lennék kiváncsi hogy egy Csaba féle átlagos ember mit csinál akkor ki is mehetnék az utcára tévénézés helyett. Nagyon hétköznapi és unalmas figura. Nem mondom hogy utálom de nem is szurkolok neki. Inkább nyerjen az aki kicsit bunkobb de érdekessé tette számomra a müsort.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #371 Dátum: 12 feb 26, 08:14:34 » |
|
De képzeld el, hogy beszavazták, egészen a döntőig eljutott, szóval valakinek igen is tetszik az, hogy van bent 1 értelmesebb egyén is a villában.
Igen, nagyon sokan csak a hülyéskedést nézik, de az orrba szájba folyó viták és k.anyázások miatt ez semmit nem ér.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #372 Dátum: 12 feb 26, 10:17:15 » |
|
Egyébként RTL-es műsort még soha nem nyert meg nő. Mondjuk Serinek még én is örülnék, megtörne az "átok". Nem teljesen van így, a Celeb Vagyok, Ments Ki Innen! első szériáját Falusi Mariann nyerte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #373 Dátum: 12 feb 26, 10:21:08 » |
|
A másodikat meg Keleti Andrea. Vagy nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #374 Dátum: 12 feb 26, 16:01:16 » |
|
Én csak néha láttam egy-két részt a mostani VV-ből, akkor azt mondtam, köszönöm ennyi elég is volt. De mivel papám mindig nézi, így rászoktatott a vége felé. Hát mit is mondhatnék.. Csak a finalistákat "ismerem" úgy-ahogy. Attilát először egy bunkó k.csögnek tartottam, de így elnézve a bejátszásokat meg a kisvideókat, szinte megkedveltem. Tetszik, ahogyan megválogatja a szavait, amikor leolt/megvéd valakit. Talán neki is szurkolok Csaba. Hát őt nem igazán tudtam megfigyelni. Nem túl beszédes [ számomra kicsit szürke karakter], de tetszik a taktikázása. Seherezádét sem tudom hova tenni. [de az a röhögés nagyon üt ] Végül Fecó. Nálam a pletykás szájával hamar kiesett a kosárból. Fura egy egyéniség, mert férfi létére többet sír majdnem mint egy nő meg ez az esküvő.. ez mi? Tuti lemaradtam ennek a lényegéről, de akkor is.. nekem ez furcsa Az első Celeb Vagyok Ments Ki Innen!-t Horváth Éva nyerte, nem? nekem tök így rémlik
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 26, 16:02:28 írta Kallen »
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
|