Amúgy annyira szánalmas hogy ennyit kapnak azok az "emberek" akik ilyenfajta műsort elvállalnak, közbe lejáratják magukat mindenki előtt, és ezeket az "értelmes" műsorokat nézi majdnem az egész Magyarország.
De ez csak egy vélemény.
Hát ez az, te is figyeled, mert ahogy mondtad "jóeséjjel el lehet kerülni hogy ilyen förtelem legyek mint azok akik benne vannak." Ennyi az egész, mivel ezzel kifogásoltad hogy nézted, vagyis belenéztél a párbajokba, ez az RTL-nek így is csak pénz, így tök mindegy miért nézted, lényeg hogy azok közé keveredtél akik nézik.
Ezért mennek az ilyen műsorok ilyen nagy sikerrel. A Nézők egyik fele szidja a bent lakókat és ahogy viselkednek, de attól még kukkolják őket mindennap vagy hetente (nem tudom hogy ment) a másik fele meg épp az ellenkezője, azonosul a nézőkkel, átélik amit bent csinálnak és élvezik a műsort. Mind a két fél pénz a csatornának.
És ennek az
Alekosz Menyasszonyt keres sem az a fő célja hogy menyasszonyt keress ez bizonyos személy. Azt senkit sem érdekel hogy a végén vajon tényleg egymásra talál pár hónap után a "szerelmes pár" és össze jönnek, na meg boldogan élnek míg meg nem hallnak. Egyszerűen az oda vezető út. A lányok egymás iránti utálata és versenye, ahogy Kip*csázzák őket. Ennyi az egész.
Számomra az volt fura hogy azt hiszem vasárnap volt az utolsó Való Világ rész. Fent voltam facebookon, és vagy 10 ismerősöm kiírta hogy Alekosz nyer. Én azok közé tartozom akik egy részt se láttak, nem is érdekel, de nem is szidni akartam azt aki figyelemmel követi az eseményeket. Egyszerűen csak számomra fura hogy az emberek ennyire szeretnek kukkolni.
Bocsánat...
Az egyik Alekoszos csaj az volt osztálytársam. 9.ben velünk volt 3 hónapot aztán elment. Hát Mészáros Veronika gratulálunk. Sokra vitted!
Hehe ez most komoly?