Cartnecker
|
 |
« Válasz #180 Dátum: 11 ápr 20, 13:16:16 » |
|
Mindenki más. Ezért ilyen színes ez a világ. Tök gáz lenne, ha mindenkit ugyanaz kapcsolna ki, ugyanazt a zenét szeretné, minden ugyanaz lenne...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #181 Dátum: 11 ápr 20, 13:54:43 » |
|
Igazad van, a világ színes. De az élet attól lesz szürke, attól nevezzük a hétköznapokat szürkéknek, mert pont az ilyen lelki függőséget okozó dolgok egy ketrecbe zárnak minket, s már akkor káromkodunk ha nem értünk oda a TV elé időben(?)... minden nap megnézed, s nem csak spontán beülsz a tv elé, mert megjön belülről a kedved megnézni. Nem ő van érted, hanem te vagy érte. Nem mozdulsz ki a körből, így félsz megváltozni. Persze lehet a műsort pozitív oldalból is vizsgálni... de sajnos a nézőtábor talán egy ezrede nézi olyan szemszögből, hogy a konfliktusokat elemezgeti, vizsgálja a személyiségeket, nem pedig csak beül a tv elé, aztán kikapcsolja az agyát, a gondolkodását és nézi, majd felháborodik (manipulálás egyik módszere, félelemkeltés, népuszítás, elbutítás ->), hogy nem a kedvence ment vissza a villába.
,,A zseni a képet nézi, nem érdekli a keret..."
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 20, 13:56:46 írta Stance »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #182 Dátum: 11 ápr 20, 14:05:23 » |
|
Sztem ez is ki tudja kapcsolni az embert, de nem halok bele, ha nem látok egy részt, csak ha van kedvem, megnézem. És nem azon röhögök, hogy milyen viccesek, hanem hogy milyen szánalmasak.
Off: Am Stance, én nem értek egyet az idézettel. Sztem pont hogy az átlagos emberek nézik csak a képet. Átvitt értelemben, persze nem hülyeség így se.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #183 Dátum: 11 ápr 20, 14:28:53 » |
|
De az élet attól lesz szürke Mi a szürke? Ami neked szürke, lehet másnak színes és ez fordítva is működik.  Amit te elítélsz, más azt szereti; amit te szeretsz, azt más utálja. Minden nézőpont kérdése.  Tiszteletben kell tartani, hogy vannak, akik szeretik ezt a műsort, és vannak akik nem. És hogy ez kire milyen hatással van, az személyiségtől függő. Se te, se én és senki nem mondhatja meg mi a "jó" és mi a "rossz", minden az egyéntől függ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #184 Dátum: 11 máj 01, 19:44:42 » |
|
Na ki fog hazamenni? Ti kinek szurkoltok? Én egy picivel talán Évának, de nekem teljesen mindegy.  Jeeeeeee győzeleeem!^^  Anikóóó sziaaa. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 01, 20:33:49 írta hanii »
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #185 Dátum: 11 máj 01, 21:37:58 » |
|
Számomra ez volt az első olyan párbaj, aminek a végkimenetele teljesen hidegen hagyott. Utóbbi időben Éva már megint idegölő volt, szóval nem haltam volna bele, ha ő esik ki. Mondjuk a dominós best of-ja rohadt nagy ötlet volt, azon behaltam!  Ez a többszöri 50-50% állás viszont.. háát.. reális.. reális..
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #186 Dátum: 11 máj 01, 21:49:54 » |
|
Nos Éva ment vissza , de mint a többséget , engem is teljesen hidegen hagyott a párbaj kimenetele. Illetve maga a párbaj is kicsit semmien volt szerintem. Valamiért az az érzésem , hogy Éva vagy Jerzy nyeri a finálét. Annyira egyértelmű lenne , ha Alekosz nyerné... De mindentől függetlenül HAJRÁ ALEK! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #187 Dátum: 11 máj 01, 22:11:09 » |
|
Amúgy most őszintén... több ezer szavazat érkezik... és asszem ez a harmadik vagy negyedik párbaj, ahol 51-49, 50-50... stb. eredmények vannak... ennek mennyi az esélye? xD Szerintem: 0. xD Eddig meg voltam győződve róla, hogy csak befolyásolnak, de a szavazatszámokat nem machinálják... hát... ma már azt mondom az is fake. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #188 Dátum: 11 máj 01, 22:45:43 » |
|
Az utolsó 2 percet láttam kb (pont akkor kapcsoltam be, amikor mondták, hogy: "...50%", szóval gondolom még fokozták a népet egy kicsit. Egy perc alatt változott volna 1 egész százalékot? Miért nem írják ki, hogy: "50-50%, nyert X." ? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #189 Dátum: 11 máj 02, 06:58:21 » |
|
Hát ez is csak egy véletlen volt ugye?  Nah mindegy Éva volt a jobbik rossz. Úgyis csak 1 hét van már. Mostanában már Alekoszt is unom, bár a boros esetben neki adok igazat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #190 Dátum: 11 máj 04, 13:17:55 » |
|
végre mindjárt vége a vv-nek  a döntőt azért megnézem de már egyik kedvencem sincs ott 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #191 Dátum: 11 máj 08, 17:52:33 » |
|
Nahh , ki kinek "szurkol"? Én Alekosz mellett tartok ki , remélem nyer! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #192 Dátum: 11 máj 08, 18:04:45 » |
|
Én kezdtem megunni aleket az utóbbi időben... OMG ennek a qva Tóth gabinak megint kiesett a melle -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cac11
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #193 Dátum: 11 máj 08, 18:40:44 » |
|
Alekosz feleséget keres. Ha nem ő nyeri meg a pénzt akkor a feleségjelöltek fele lelép. Béci meg reppel... Ennek ellenére hajrá Alek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #194 Dátum: 11 máj 08, 20:18:29 » |
|
Nahh nekem van egy megérzésem , és szerintem... Szerintem Jerzy nyeri meg , bár , hogy ki szavaz rá ilyen mennyiségben az megfejthetetlen rejtély számomra.  Ettől függetlenül hajrá ALEKOSZ!  Már a hűtőben ficánkol a 2 doboz Heinekenem , jó lenne nem szomorkodva meginnom , hanem ünnepelve.  Amúgy jól halottam , hogy Balázs úgy konferálta fel a Gjont , hogy a "szarja" szót mondta száma helyett? xD Vagy csak én hallok félre? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|