Han-Joe
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Hivatásos fórumleső xD
|
|
« Válasz #15 Dátum: 11 márc 13, 15:43:36 » |
|
Nyalóvilág tömör véleményem: nagy **** részletekre kiterjedő vélemény: Alequinho, az érdi csődör - egyik legesélyesebb, nem bánnám ha nyerne Anikó - az én szememben a legértelmesebb nőszemély, igaz ő se 100-as (persze a többiek gondolhatják másképp, attól nem fogok tágítani ezen álláspontomon^^) Laci - se nem utálom, se nem szeretem, nem 100-as ő sem, de kitudja az igazi ütőkártyát mikorra tartja Éva - no comm, bár ha kevesebbet inna, talán tudna valamicskét (igaz ezt se 100%-ra mondom) rácz család & j. erzsébet "légpisztoly" - végképp no comm (nem véletlen írtam kis betűvel a nevük ) Szóval én 3 embert látnék szívesen nyertesként (a két A és esetleg Laci), de sajnos a Raj családból legalább az egyiket (de úgy látszik mind2őt Alek mellé) benyalizzák a döntőbe -.-
|
|
|
Naplózva
|
Aysee kutyája^^ | A világ egyetlen és igazi kedvesköcsögje | NHFK Tag és Mottókitaláló^^ | Idegbeteg álmodozó
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #16 Dátum: 11 márc 13, 15:46:33 » |
|
Én nem nézem. Hogy miért? Valótlanság az egész, megjátsszák magukat az embererk, valamint hogy idézzek 1 másik témából 1 Hsz. részletet: .... Nem kell ez a műsor, amelyik (egyik tanárom szerint) azt mutatja be, ahogyan a ketrecbe zárt majmok esznek és párosodnak. Az ilyen nagyon nem hiányzik .... Röviden ennyi, amit gondolok róla. ^^ Utóirat.: Nekem mind1 ki nyer. Talán Alekosz, az egyetlen, akit még épelméjűnek mondhatok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 13, 15:51:16 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #17 Dátum: 11 márc 13, 15:49:52 » |
|
Ha Laci nem másokat "küld harcba", hanem saját maga kijutott volna párbajra, akkor már rég nem lenne aktív részese a műsornak. Ideje lenne megejteni azt a bizonyos Kaja vs. Pia párbajt. Egyébként kicsit tartok attól, hogy Anikó nyeri meg az egészet. Ugyanis meglepően hatalmas rajongótábora van. Csak az a baj, hogy mindössze a dögös külleme miatt. Az emberek nagy része vak, és nem lát át a szitán, hogy bizony Anikó az egyik legnagyobb sz*rkaverő az egész csapatban. Nem hiába tanult színészetet... Bár voltak pozitív pillanatai is, mint például egyik nap, ahogy kiállt Alekosz mellett Laci ellen.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #18 Dátum: 11 márc 13, 15:50:13 » |
|
Az egész meg van rendezve, mindegyik beépített ember, néha bőgnek maguktól is de megéri a jó kis fizuért. Szandika képe már szürke volt a honlapon 3 napja mint a többi kiesettnek, mindig előbb fent vannak fél órával a párbaj eredmények. Amikor lehet nézni neten élőben, párszor el is szólták magukat meg lehet nézni youtubeon. Aki szavaz és pénzeli az rtl klubot nagy p_cs. Az meg aki azt hiszi hogy nem lehet csalni ebben, meg hogy bárki ellenőrzi a nagy rtl klubbot az még nagyobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #19 Dátum: 11 márc 13, 17:45:04 » |
|
Én azon szörnyülködök el mindig, hogy mennyire aluliskolázott ott mindenki. Mondjuk Alekosz messze a legműveltebb ember, és gondolom mindenki tudja ki(k) a legostobább(ak). Gigi és Béci konkrétan megmondta, hogy elegük van abból, hogy Alekosz mindent körülír. Hogy miért? Mert megteheti. Ő rendelkezik a legnagyobb szókinccsel, és ezért ő egyáltalán nem járatja le magát, ellentétben a Ráczokkal. De az a legviccesebb, ahogy okos ember módjára próbálnak meg beszélni, és minden 2. szavuk az "úgymond".
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #20 Dátum: 11 márc 13, 17:48:33 » |
|
Kazekage: először is köszönöm a kritikát. De szerinted csak úgy simán meg lehet bundázni? Múltkor egy reklám miatt büntették meg az RTL-t, most komolyan azt gondolod, hogy egy ilyen csalást csak úgy elnéznének nekik? A beépített emberes elképzelésedről meg no comment... ezt szerintem te sem gondoltad komolyan, bár valóban volt amit megrendeztek (lásd: Gigi és jErzsike a hotelben). Aes: meg lehet, de szerintem akkor már inkább Olivér oldalára billentették volna a mérleget. Én sem nézem már minden nap, csak mikor a sors valami folytán odavág a TV elé, mivel kiesett a (szerintem) legszórakoztatóbb ember a villából. Kallen: és ráadásul Alekosznak csak 8 általánosa van..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #21 Dátum: 11 márc 13, 17:50:58 » |
|
Igen, tudom, de aki rendelkezik az olvasás tudományával és használni is tudja..
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #22 Dátum: 11 márc 13, 18:05:19 » |
|
Múltkor egy reklám miatt büntették meg az RTL-t, most komolyan azt gondolod, hogy egy ilyen csalást csak úgy elnéznének nekik? A reklám nyilvánosan van levetítve, de egy ilyen bunda az RTL Klub boszorkánykonyhájában maradhat simán, hisz pár néző összeesküvés-elméletén kívül semmi bizonyíték az ilyesmikre.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #23 Dátum: 11 márc 13, 20:34:34 » |
|
Azon én is csodálkozok, h Alekosznak 8 általánosa van és milyen jól ki tudja magát fejezni. Olivért nagyon sajnáltam. Annyira elveszett a hangulat azóta.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #24 Dátum: 11 márc 13, 20:44:45 » |
|
Az lehet hogy Alekosznak csak 8 általánosa van meg de emellett sokat olvashatott meg sok filmet láthatott ezért van ekkora szókincse. Olivért én is nagyon sajáltam/sajnálom mert legalább gerjeztette a vitákat és volt bennt hagulat. Mert nem hiszem hogy sokan azt akarják nézni ahogy a gigi és jerzsi nyalják-falják egymást.
|
|
|
Naplózva
|
Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #25 Dátum: 11 márc 14, 09:23:47 » |
|
Az a csávó kegyetlen csúnya. Nem szoktam ilyet mondani, meg nem is illik, de ez most tényleg igaz. Olyan pitbull feje van, meg a beszéde egy kicsit öhm. Mindegy. A Gigi se sokkal szebb.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #26 Dátum: 11 márc 14, 11:48:39 » |
|
Vki megcsinálta am az IQ tesztet? nekem 110 lett :s
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #27 Dátum: 11 márc 14, 15:50:09 » |
|
renato: Szerintem simán gond nélkül meg lehet bundázni és meg is bundázzák mint a megasztárt meg az ilyen hülyeségeket. Reklám miatt büntetni? Erről még nem hallottam, de nagyon ügyelnek arra hogy ne tudjanak belekötni a való világba, hiszen akkor borulna a bili. Szerinted miért nem mutatják a csöcsöket meg sípolnak ki mindent? Hogy még véletlenül se kerüljön semmilyen vizsgálat a műsor közelébe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #28 Dátum: 11 márc 14, 18:23:18 » |
|
Azon én is csodálkozok, h Alekosznak 8 általánosa van és milyen jól ki tudja magát fejezni. Olivért nagyon sajnáltam. Annyira elveszett a hangulat azóta. Maga Alekosz fejtette ezt ki nagyon jól. „Én a legnagyobb iskolát jártam ki , az élet iskoláját." Az életből tanulsz a legtöbbet és ez így is van. Nem valami IQ fighter , de kultúrált és egy Sanji veszett el benne. Olivér távozása óta hatalmasat csökkent a sokak által eddig is megkérdőjelezett minőség. Bevallom Olivér és Alekosz a kedvencem a szériából , a többiek semmitmondóak , vagy idegesítő szemetek. Kövi párbaj érdekes lesz. Vagy Évi vs (J)Erzsy , vagy Anikó akcióba lendül és ő meg Erzsy ellen. Az fix nálam , hogy Erzsy a következő kieső jelölt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #29 Dátum: 11 márc 14, 18:59:52 » |
|
Kazekage: kezdek egy kis offal: a Megasztár úgy volt bunda ahogy volt. 1 hétig lehetett szavazni a döntőre, de az utolsó percekben is föl-le ugrált 10%... ezt a TV2 sikeresen elszexuálta. És javítanám magamat: meg lehet bundázni, és lehet, hogy meg is bundázzák (most már én is egyre valószínűbbnek gondolom én is, mivel egy ismerősöm beszélt nekem 1-2 ilyen elszólós videóról, amit az RTL már törölt is Youtube-ról, ezekről korábban nem tudtam). Amúgy tegnap nézte valaki a Belevalót? Olivér - Győzike párbeszéd az elején vicces volt xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|