Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #330 Dátum: 07 júl 02, 20:34:40 » |
|
Leader élje túl mindenképpen, vag beperelem Kishit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #331 Dátum: 07 júl 02, 20:36:32 » |
|
Nekem csak Deidara, Itachi, és Tobi a fontos a tagok közül. Ők mindenképp éljék túl. A többiek már nem olyan fontosak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #332 Dátum: 07 júl 02, 20:37:51 » |
|
jah Ita is fontos...megmeg Kiame...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #333 Dátum: 07 júl 02, 20:41:37 » |
|
juuj én is szeretném, h Itachi életben maradjon, de sztem nem fog :'( :'( Wááá, erre inkább nem is gondolok Én is perelem. Vagy gyűjtsünk petíciót És nekem is az egyik kedvencem öli meg a másikat... Mert sztem Itachit Sasuke fogja megölni, de én nem tok kettőjük közül választani :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #334 Dátum: 07 júl 02, 20:46:16 » |
|
Sajnos Itachi biztosan meghal...és mivel Kisame a társa...neki se jósolok hosszú jövőt. Valószínűleg az Akatsuki egyetlen túlélője Tobi lessz, hmm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #335 Dátum: 07 júl 02, 20:49:55 » |
|
én pedig arról már nem is álmodhatok, h a Leader életben marad, hisz ő a főnök, az 1.-es számú megsemmidítendő ellenség :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #336 Dátum: 07 júl 02, 20:50:12 » |
|
De Deiadrát oan sokan szeretik, nem ölheti meg Kishi! :idegroncs: Minek csinál ien karaktereket, akik sokak kevence lesz, aztán meg kinyírja? De én azzal vigasztalom magam, hogy Dei legalább tovább bírta Sasorinál, Hidannál és Kakuzunál...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #337 Dátum: 07 júl 02, 20:51:45 » |
|
Hidan még mindig él, csak kissé kényelmetlen körülmények között. Gondolom eléggé nyomják a sziklák.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #338 Dátum: 07 júl 02, 20:53:30 » |
|
én azt hittem, Hidan felrobbant
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #340 Dátum: 07 júl 02, 20:58:20 » |
|
Moderátor: Megin kezd túl sok értelmetlen hsz születni. A kedvenc karakterkenek pedig van külön témája.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #341 Dátum: 07 júl 02, 21:18:03 » |
|
Jóvan, nekem ugyan az, hogy felrobabn, vagy meghal. Ömm, gomen Chakra... :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #343 Dátum: 07 júl 03, 02:09:40 » |
|
Copfos Hidan 4ever:D Bírom ezeket a kicsi képeket. Azt hiszem van némi babusgatni való ezekben az akatsukisokban:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #344 Dátum: 07 júl 03, 02:50:47 » |
|
|