Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2610 Dátum: 09 szep 27, 10:44:47 » |
|
Ja csak Jirayanak letépte az egyik kezét meg a nyakát is szétnyomta. Amúgy sztem tartalék testjei is voltak Peinnek,hiszen elég hamar pótolta azt ami kiesett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #2611 Dátum: 09 szep 27, 10:46:00 » |
|
Szerintem Pein nem az alapján válogatja ki a testeit, hogy milyen erősek voltak még élve. Hanem csak úgy találomra. (?) Mert végülis a chakrát maga, Nagato adja az összes testbe, nem pedig azok saját maguknak. (Érdekesen is festene egy hullánál.xD)
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #2612 Dátum: 09 szep 27, 10:47:44 » |
|
kíváncsi leszek Jiraiya arcára mikor találkozik a régi tanítványával..... meglátja h Pein sokat fejlődött. igaz meghalt, de legyőzhetetlen akatsukis ként.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 27, 10:48:33 írta Ixion »
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2613 Dátum: 09 szep 27, 11:15:02 » |
|
Szerintem Pein nem az alapján válogatja ki a testeit, hogy milyen erősek voltak még élve. Hanem csak úgy találomra. (?) Mert végülis a chakrát maga, Nagato adja az összes testbe, nem pedig azok saját maguknak. (Érdekesen is festene egy hullánál.xD)
Akkor ennyi erővel 6 db útszéli parasztot is választhatott volna magának,nem pedig (életükben) nagyon pro Ninjákat.Szóval szerintem valami köze biztos van ahhoz az erejükhöz mikor még életben voltak,nem tudjuk hogy is működött ez a dolog Peinnél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #2614 Dátum: 09 szep 27, 11:20:47 » |
|
Ok. Gondolom azért arra biztos figyel a testválasztásnál, hogy jó fizikumú legyen az adott emberke. Vagy legalábbis alkalmas legyen a neki szánt szerepre. A 2. Állati biodalom is csak egy apró nő volt..
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #2615 Dátum: 09 szep 27, 17:49:08 » |
|
JAh,,, és még az is kiderülne hogy.... ezt más témába. Azért remélem nem jön 3 új tag az Akatsukiba, az már nem az igazi lenne elég oda már Tobi , a gyökér srác, meg halas gyerek ....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2616 Dátum: 09 szep 28, 14:35:10 » |
|
Hát nem tudom, én pl. örülnék ha összekapargatnák Hidant vagy jönne még 1-2 erős arc, mert a tagok egyre csak fogynak :S
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #2617 Dátum: 09 szep 28, 15:19:11 » |
|
Lehet hogy nem lesz már az Akatsuki a "régi" de én örülnék egy két új tagnak.Valami jó kis speckó képességekkel, mert így tök kiszámíthatóak az elkövetkezendő harcok.Ráférne most már egy kis vérfrissítés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lartem
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2618 Dátum: 09 szep 28, 19:56:22 » |
|
madarának van valami támadó képessége ? mert nem igazán láttam (mondjuk nem is figyeltem ) inkáb csak húzta az időt meg engedte hogy támadják
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2619 Dátum: 09 szep 28, 19:59:19 » |
|
Biztos van, ha más nem akkor valami katon technika, de ott az örök MS-e is szóval valószínűleg ő is tud Amaterasut vagy tsukiyomit vagy mindkettőt és akkor már susanoot is, attól függ hogy megvan-e a másik szeme Amúgy nem csodálom hogy nem láttál tőle támadó technikát mert még egyszer sem támadott a manga folyamán, max a visszaemlékezésekben, de ha jól emlékszem ott is csak nekiront a shodaiménak.
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2620 Dátum: 09 szep 29, 14:22:48 » |
|
Jó is lenne pár új Aka tag meg nem is! A jó mellett az áll, h mindig örömmel látok új, kitűnő shinobikat , akik egyedi technikákkal halmaznak el minket! A ne mmellet az áll, h ezzel végülis kissé monoton lenne a manga és erősen le is lassúlna!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
L1nk
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2621 Dátum: 09 okt 01, 16:19:43 » |
|
JA-JA a tagok kellenek, de senki sem pótolhatja Deidara senpait.
|
|
|
Naplózva
|
Nincs tollam, hogy írjam alá. LOL
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #2622 Dátum: 09 okt 01, 19:41:34 » |
|
Nem lenne semmi baj ha jönnének uj arcok.
Ha az interjuk igazak, akkor jön 3 uj aka tag. Jó lenne 3 uj kekkei genkai-t látni, 3 uj erős shinobi, és 3 hatalmas fight.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #2623 Dátum: 09 okt 01, 22:48:39 » |
|
Én megnéznék egy senjutsu használót is a sötét oldalon. Valami öreg félbéka sennint, aki állandosította valahogy a "sennin-módot".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
UchihaChiisai-San
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2624 Dátum: 09 okt 03, 17:12:39 » |
|
A mangában azvolt hogy Sasuke csatlakozott az Akatsuki-hoz vagy az csak valami tévedés volt ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|