24 nov 14, 22:40:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 248
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Akatsuki  (Megtekintve 663403 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Skizoh
Vendég
« Válasz #885 Dátum: 07 júl 31, 16:03:53 »

Amikor elősször találkozunk a mangában Tobival , Zetsu nem úgy beszél vele mintha nagyon tudná, hogy Tobi milyen erős ( na jó azt még senki sem tudja, hogy Tobi igazából milyen erős)  De tényleg biztos, hogy van valamilyen kapcsolat köztük, de szerintem csak Tobi eljátszotta Zetsunak is a "jó fiút"
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #886 Dátum: 07 júl 31, 21:16:25 »

Moderátor:
1 hsz törölve Skizoh-tól: nem volt meg a minimum 4 szó (idézet nem számít).
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Pettinho
ANBU Kapitány
*

« Válasz #887 Dátum: 07 aug 02, 10:26:11 »

Nos mint kiderült lila az nem rin hanem Tsusara,akko nincs gyógyító az Akatsuki-ban és Kishimoto jól döntött hogy uj szereplőket rakott be így izgibb lesz  Mosolyog
Naplózva
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #888 Dátum: 07 aug 02, 21:10:50 »

hm..attól még lehet gyógyító hogy nem Rin..ikszdé...én inkább arra vagyok kíváncsi milyen szerepet tölt be..?.
Naplózva
Pettinho
ANBU Kapitány
*

« Válasz #889 Dátum: 07 aug 03, 09:09:22 »

Szerintem vagy sok köze van a Leaderhez vagy pedig Ő volt az akit elsőként szerezhettek be tagnak,és gondolom h naon erős,meg jól is harcolhat,és sztem  azért nem gyógyító mert egy Akatsukiba nem kell gyógyító :Mosolyog
Naplózva
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #890 Dátum: 07 aug 03, 12:15:13 »

Jah, nem fordítanak a gyógyításra időt, had purcanjanak ki, majd szereznek új tagokat... X.X
Naplózva
Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #891 Dátum: 07 aug 03, 12:22:23 »

Jah, nem fordítanak a gyógyításra időt, had purcanjanak ki, majd szereznek új tagokat... X.X

pontosan...ugyanis a leader a legjobb harcosokat akarja és ha látja hogy legyőztek valakit akkor azzal nem foglalkozik tovább
Naplózva
Adachi
*

« Válasz #892 Dátum: 07 aug 03, 15:58:13 »

háát.....akiket eddig megöltek/ahogy megölték azokon nem is lenne mit gyógyítani ikszdé
Naplózva
Skizoh
Vendég
« Válasz #893 Dátum: 07 aug 03, 16:21:03 »

Szegényeket jól helyben hagyták tényleg...De az a két szerencsétlen  meg Zetsu gyomrában végezte.  ;D
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #894 Dátum: 07 aug 03, 19:57:58 »

De mivan akkor ha Zetsu elnyeri azok erejet akiket felzabal ?  :naruto_meglepodik:
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Adachi
*

« Válasz #895 Dátum: 07 aug 03, 20:34:37 »

akkor.....kész a megölhetetlen Mr. elpusztíthatalan.....
Naplózva
acid
VIP

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Au-chan??!

« Válasz #896 Dátum: 07 aug 03, 21:19:40 »

De mivan akkor ha Zetsu elnyeri azok erejet akiket felzabal ?  :naruto_meglepodik:

Monjuk Zetsu annyit még nem kajált h olyan hú de nagy csávó legyen Nevet Ha kiásná Hidan maradványait, és megenné, no meg Kakuzut, meg amúgy Deit is... Hmm vicces lenne ikszdé
Naplózva

Skizoh
Vendég
« Válasz #897 Dátum: 07 aug 03, 21:44:20 »

Hidant és Kakuzut megértem de szegény Deidarából nem maradhatott sok. De tényleg lehet valami abban, hogy el veszi mások erejét az által. Nem hiszem, hogy csak azért eszik embert mert nem szereti a normál kaját.  ???
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 03, 21:45:08 írta Skizoh » Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #898 Dátum: 07 aug 03, 21:54:00 »

Igen hat igazabol arra is gondoltam hogy informaciot gyüjt igy szal ha eszik belölük akkor tudja mik rötentek vele ezaltal meg tud minden infot amit meg lehet, de ez azert nem jo mert nem hiszem hogy ehhez az egesz embert fel kene falnia  ;D.
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Adachi
*

« Válasz #899 Dátum: 07 aug 03, 21:54:57 »

szerintem is infóért eszi meg őket..mimásért csinálnba ilyesmit egy ilyesféle kém.. ???... Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 248
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins