24 nov 14, 22:46:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 248
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Akatsuki  (Megtekintve 663415 alkalommal)
0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
Skizoh
Vendég
« Válasz #870 Dátum: 07 júl 30, 21:59:59 »

Ez igaz ...de akkor addig is Pein volt a vezér? Nem lehetséges, hogy addig Tobi a háttérből irányította őket?
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #871 Dátum: 07 júl 30, 22:23:07 »

Ez igaz ...de akkor addig is Pein volt a vezér? Nem lehetséges, hogy addig Tobi a háttérből irányította őket?
Igen ez valoszinüleg igy volt, de akkor még Itachi nem tudhatott Tobirol, ö valszeg a Kyuubi miatt csatlakozott és ezert is az ö feladata elfogni.
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Skizoh
Vendég
« Válasz #872 Dátum: 07 júl 30, 22:29:08 »

Tényleg....   :o *megvilágosodik* pedig mennyire reménykedtem abban, hogy legalább Itachit nem verték át...
Naplózva
acid
VIP

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Au-chan??!

« Válasz #873 Dátum: 07 júl 30, 22:36:27 »

Nyah végigolvastam a mangát. Kik is voltak akik sírtak azért h Dei gyenge? Nevet Dei igazán erős kis emberke volt még Sasuket is hogy kifárasztotta, és meg se halt volna ha nem robbantja fel magát. Kicsit megalómániás volt, ennyi az egész hmm
Naplózva

kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #874 Dátum: 07 júl 30, 22:39:34 »

Igen eggyet értek de en ezert nem sajnalom mert szerintem passzolt a karakterhez ez az öngyilkos végsöteknikas halal Mosolyog.
Ha végig olvastad tod mostmar ho Juugo a legkiralyabb xD, de telleg és ezt mar nem ide kéne Mosolyog.
Naplózva

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #875 Dátum: 07 júl 30, 22:57:00 »

De amikor Dei Kakashi ellen volt akkor az egyik klónját használta és úgy menekült meg? Vagy hogy volt? O.o De mivan, ha mostis klónt használt, és megmenekült? *álmodozik...*  :gaara12:
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #876 Dátum: 07 júl 30, 23:00:39 »

Amikor Kakashiekkal harcolt klont hasznalt ami 1 reszt nem robban ekkorat meg azt nem a lebilicselt szajjal csinalta Mosolyog.
Naplózva

Pettinho
ANBU Kapitány
*

« Válasz #877 Dátum: 07 júl 31, 09:54:21 »

Sztem Zetsu nem is lenne olyan gonosz mert csak a "fekete oldala" az ami folyton gonoszkodik a másik az meg az irányítása alatt áll,sztem nem olyan rossz fiú Ő se  ???
Naplózva
Skizoh
Vendég
« Válasz #878 Dátum: 07 júl 31, 11:50:16 »

Zetsu az Akatsuki másik rejtélyes szereplője....nem sokat tudni róla Mosolyog azon kívül, hogy kannibál, szereti a növényeket és skizofrén... de szerintem sem lehet olyan rossz fiú...  :Mosolyog
Naplózva
FireCat
ANBU Osztag Vezető
*

JátszMacska

« Válasz #879 Dátum: 07 júl 31, 14:26:54 »

Még a végén kiderül hogy őt is csak bekényszerítették az Aka-ba, mint Dei-t.... X)

A fekete fele a gonosz? =S Én eddig úgy tudtam hogy a fehér... Merthát ugye a fekete a romlottság jele, miért kellene arra a felére gondolnunk? Nevet

Zetsu + Szörnyella De Frász.... True Love ikszdé
Naplózva

mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
Pettinho
ANBU Kapitány
*

« Válasz #880 Dátum: 07 júl 31, 14:31:45 »

Hát a fekete beszélt ott gonoszan meg annak volt gonosz hangja szal azért gondolom én h Zetsu jófiú mert a fekete oldala a gonosz a fehér meg gondolom jó ???
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #881 Dátum: 07 júl 31, 15:24:14 »

Szerintem meg Zetsu ien megfigyelö az Akatsukiban és öt Tobi küldte még az akatsuki megalapitasakor oda hogy figyelje és jelentse az eseményeket, de mostmeg ugy hiszem hogy vmi testör féle lehet Tobinak Mosolyog.
Naplózva

acid
VIP

Au-chan??!

« Válasz #882 Dátum: 07 júl 31, 15:49:39 »

Ha Tobi a fő fő fővezér, akkor nemhinném hogy kellene neki őrzővédő emberke Mosolyog Zetsura amúgy kiváncsi lennék. Lehet h ő a legerősebb az Akatsukiból Nyelvesít
Naplózva

Skizoh
Vendég
« Válasz #883 Dátum: 07 júl 31, 15:52:19 »

Zetsu egy igazi gazember  Nevet

Naplózva
Pettinho
ANBU Kapitány
*

« Válasz #884 Dátum: 07 júl 31, 15:57:44 »

Ha Tobi a fő fő fővezér, akkor nemhinném hogy kellene neki őrzővédő emberke Mosolyog Zetsura amúgy kiváncsi lennék. Lehet h ő a legerősebb az Akatsukiból Nyelvesít
Hát de Zetsu vitte be Tobit az Akatsukiba szal ezért valószínű h közük van egymáshoz és Zetsu Tobi kémje volt :Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 248
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins