FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #645 Dátum: 07 júl 18, 12:43:45 » |
|
Hááát elvileg Kisame is magától döntött úgy hogy beáll oda... ??? az is lehet hogy mindenkinél bepróbálkoztak, és csak Kisame lépett be a klubba
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #646 Dátum: 07 júl 18, 12:46:12 » |
|
Nem hiszem mert akkor pl. Raiga meg Zabuza is mondta volna,de azt nem is mutatják h mikor veszik be Tobit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #647 Dátum: 07 júl 18, 12:48:16 » |
|
Miért? Engem is megpróbáltak másodikban becsalogatni valami titkos klubba és nem mentem, mégse hangoztatom... Az is lehet hogy csak Kisame nem az az antiszoc tipus, látva Zabuzát meg Raigát, egyedül bóklásztak.... /kivéve Hakut meg azt a másik tagot Raigánál..../ Ui.: véletlenül találtam rá, japánul az "Un" sorsot (is) jelent
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 18, 13:09:21 írta FireCat »
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #648 Dátum: 07 júl 18, 14:57:22 » |
|
1.-szerintem a vezér a legerősebb(Uchiha Madara vagy Yondiname ha valaki közölük a vezér ,mert ők a 9farkúnál is erősebbek. ) 2.-Itachi (vagy Orochimaru ha még tag lenne) 3.-Sasori 4.-Kisame 5.-Deidara 6.-lila hajú csaj és Tobi (mert max szerintem ennyit érhetnek) 7.-Zetsu 8.-Kakuzu 9.-Hidan
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #649 Dátum: 07 júl 18, 16:52:19 » |
|
ez a sorrend sem rossz ?? Mi ez a madarás cucc ?? Lemaradtam? Mostmár őt is pályázzátok Leadernek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #650 Dátum: 07 júl 18, 17:07:20 » |
|
Igen, elég régóta Engem is kellett egy ideig noszogatni amíg elolvasztam a sztoriját, de már nem tudom hol a linkje... :-X -- Oké, megtaláltam: http://users.iit.uni-miskolc.hu/~zagonyi/showthread.php.htm
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 18, 17:08:42 írta FireCat »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #652 Dátum: 07 júl 18, 17:36:35 » |
|
A shippuban is mongyák oro mongya Sasuke-nak hogy még ő sem tudja legyőzni.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #653 Dátum: 07 júl 18, 21:05:42 » |
|
Nah, meg már a mostani manga spoilerek tisztázták, h egy eddigi ismeretlen szereplő a vezér... Szal se nem Madara, se nem Yondi... Am meg sztem Oro csak nem lenne a 2. helyen... Vagyis, ha a 3. helyre írtad, akkor lehet, de Itachi előtt bizti nem volt, hiszen Itachi már egyszer legyőzte őt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #654 Dátum: 07 júl 18, 21:58:34 » |
|
Tobi:teljes név: Tobias Aburame magasság: 176 cm súly: 65 kg gyermekkora: a kis Tobi, az Aburame klán büszkesége volt, miután megszületett a klán kiskedvence lett ám egyszer olyan történt, ami örökké megváltoztatta a kis Tobias ésletét... a réten sétálgatott, mikor fáramászás közben megcsúszott és arccal beleesett egy méhkaptárba...miutánleszedte a kaptárat a fejéről és tükörbe nézett, elkeseredve látta, hogy a sok méh, összecsípte az arcát...annyira szégyellte magát, hogy visszahúzta az immár félbetört maszk formájú méhkaptárat...mikor hazament, öccse Shino Aburame nagyon csúnyán kiröhögte, és a klán többi tagja is nagyon kicsúfolta, méhkaptár feje miatt...A kis Tobias megharagudott és elment szerencsét próbálni... Akatsuki tag:Tobias, mint tudjuk észrevett egy zöld növényfejű embert, vörös felhős köpenyben...odament hozzá és megkérdezte tőle kiféle, miféle...a növény azt monta neki, hogy Zetsu és hogy ő az egyik legerősebb Akatsuki tag...elmesélte Tobiasnak, hogy a Zakatsukik mit csinálnak, hogy Byuu-kat gyűjtenek egy nagy szobor szemműtétére...Tobias, mivel jófiú volt, segíteni akart és be akart állni a Zakatsukikhó' így lett Tobi-ból Akatsuki... figyelem ez egy fanfictionnak bemérhető általam elképzelt remekmű, aminek van valóságalapja! ellopni szigorúan, mindenkinek megtiltom!a valóságalap: Tobi él!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #655 Dátum: 07 júl 18, 22:12:57 » |
|
hehehe...ez nagyon kész...alig várom a következőt, hmm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #656 Dátum: 07 júl 18, 22:24:27 » |
|
Sasoriteljes név: Aka--Suna--no Sasori magasság: 172 cm súly: 62 kg gyermekkora: A kis Sasori a homok faluban született, akit a Vén Gepetto faragott ki egy mahagóni fából. A kis Sasorinak nagy mákja volt, mert arra somfordálta jótündér, akinek jó kedve volt és életre keltette a kis Sasorit...a fiút kiközösítették a suliban, mondván, hogy mekkora "bot"...nem esett jól neki, így egyetlen célja volt az életben: szerepelni a muppet show-ban... Akatsuki tag:A Leader néven ismertté vált Akatsuki Boss lévén került a Zakatsukiba, mert nagyon szerette a bábjátékokat (mármint a leader) és a Bambi bábszínházat mindíg megnézte mikor alkalma volt rá...ekkor pillantotta meg a nagy tehetséggel rendelkező Sasorit, mikor piruettet csinált a Hat-tyúk tavában...nagyon megteccett neki az előadás, ezért eldöntötte, hogy megveszi a "bot" Sasorit. Az előadás végén a színházigazgató, még fizetett is a Leader-nek, hogy elvigye a fiút... így lett Sasoriból Akatsuki figyelem ez egy fanfictionnak bemérhető általam elképzelt remekmű, aminek van valóságalapja! ellopni szigorúan, mindenkinek megtiltom!a valóságalap: Sasori él't, mert miután meghalt, darabokra kaszabolta a lelkét (szegény) és a saját készítésű bábjaiba helyezte... kicsit Pinokkió beütésű, de az enyém!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 18, 22:25:45 írta Gk »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #657 Dátum: 07 júl 18, 22:26:48 » |
|
a Tobi-s jobb volt de ez is nagyon állat...remélem a többiekről is írsz majd, hmm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DaViS
Akadémiai tanár
Nem elérhető
..........Air Gear.......