titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #1740 Dátum: 08 júl 16, 17:52:00 » |
|
Na halI! jirayai ugya azt üzente ,hogy az "Igazi nem volt ott" Szóval akkor van mégegy ,akit még nem láttunk ,és ő a tanítványa.Gondolom én
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1741 Dátum: 08 júl 16, 18:11:02 » |
|
Egészen pontosan azt üzente, hogy az "Igazi nem volt köztük" ami azt jelenti hogy Nagato valahol lapít, amíg az általa irányított 6 test elvégzi a piszkos munkát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DAsz-Kun
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
IVIACHI az elmebeteg shinobi
|
|
« Válasz #1742 Dátum: 08 júl 16, 18:31:36 » |
|
Na halI! jirayai ugya azt üzente ,hogy az "Igazi nem volt ott" Szóval akkor van mégegy ,akit még nem láttunk ,és ő a tanítványa.Gondolom én
Nem feltétlen mert clone jutsut használhatot és igy már nem tanitvány.... Bocsi semmi nem volt elözmén de már van
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 szep 04, 15:01:06 írta DAsz-Kun »
|
Naplózva
|
IVIACHI A HANGOS GYILKOS "Jaj de szépet álmodtam" by Kakuzu az egy akatsukis élete című rajongoi történetből Tobisziget lakoja
|
|
|
valeshika
ANBU újonc
Nem elérhető
Shikamaru will be the best hokage
|
|
« Válasz #1743 Dátum: 08 júl 16, 18:53:13 » |
|
hát aki beszél mindig az az igazi.. és ő nem volt ott a harcnál csak a végén amikor jiraya már bírt harcolni
|
|
|
Naplózva
|
So troublesome....
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1744 Dátum: 08 júl 17, 15:36:45 » |
|
De igen a Yahiko Pein is végig jelen volt annál a harcnál és nem hiszem hogy ő lenne az igazi Pein hacsak a rin'negan nem teszi lehetővé, hogy a használója testet tudjon cserélni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mylasthope
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1745 Dátum: 08 júl 19, 13:25:03 » |
|
ki tudja lehet lehetővé teszi de szerintem is a Yahiko Pein volt az igazi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #1746 Dátum: 08 júl 19, 14:19:23 » |
|
az igaz h sasuke az akatsukiba fog beaállni miután megölte itachit??
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
|
Kiba inusuka
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1748 Dátum: 08 júl 19, 18:24:55 » |
|
Jah és az Obitonak miért lett más neve miután beált az akatsuki ba és miért ő a vezér amikor Pein támasztotta fel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1749 Dátum: 08 júl 19, 18:39:32 » |
|
Az Akatsukiból elég sokan elpatkoltak az tény, és való... De honnan szedted azt a megalapozatlan véleményt, hogy Pein feltámasztotta Obitot, és ő a vezér? Egyáltalán olvasol mangát? Az Akatsuki vezére Uchiha Madara, aki Tobinak álcázta magát, és az eddigi infók alapján nem sok köze lehet Obitohoz... Pein nem támasztott fel az égvilágon senkit!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1750 Dátum: 08 júl 19, 22:55:21 » |
|
Képzeljétek, ha Naruto megtudná, hogy ki az Akatsuki igazi vezére. Biztosan Madarát lehetne vele fogatni. Bocsi, ez gyenge volt.
|
|
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
Akatsuki Leader - Madara
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1751 Dátum: 08 júl 22, 13:10:45 » |
|
Ezt nem is értettem xD.. Naruto tudja ki az az Uchiha Madara, egyáltalán?
|
|
|
Naplózva
|
Pusztuljon Konoha! Le a Senjukkal! Vissza az Uchihák méltóságát x)
|
|
|
matyi-senpai
Gennin
Nem elérhető
semiconductor alchemist
|
|
« Válasz #1752 Dátum: 08 júl 22, 19:12:17 » |
|
OFF: Madara: Te tényleg nem értetted a poént? ON: Pein csak az általa irányított testeket "támasztotta fel" eddig. Az igazi Pein (Nagato) eddig csak visszaemlékezésben szerepelt. Azt a Peint, aki beszélni szokott (Yahikot) csak irányítja, mint egy bábot. Feltehetőleg az a hét test, amiket láttunk, mind halott. Jiraiya fel is ismerte Yahikot, szerintem ő Nagatot tartotta az igazinak, a kód is erre utal. Ráadásul a mangában van is rá utalás, hogy Jiraiya Nagatot kereste.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 22, 19:20:32 írta matyi-senpai »
|
Naplózva
|
"Tévedni emberi dolog."
|
|
|
Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1753 Dátum: 08 júl 22, 21:28:10 » |
|
Ráadásul amikor Jiraiya úgy döntött, hogy inkább kockáztat, hogy rájöjjön a titokra nem csak Yahikot, de a többi Paint is felismerte, meg előtte azt is, akinek megvágta a homlokát. Szóval ez a megfejtés a legvalószínűbb. De erre a békapapának is rá kellett volna jönnie.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 23, 11:17:45 írta Tomimaru-sama »
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
valeshika
ANBU újonc
Nem elérhető
Shikamaru will be the best hokage
|
|
« Válasz #1754 Dátum: 08 júl 23, 17:00:04 » |
|
én szentem egyáltalán nem madara irányítja az akatsukit.. inkább teedumálja a fejét mindenkinek. és szentem most peinnek direkt mondta hogy menjen konohába hisz ő is tudja hogy veszíteni fog... ő is emlékezik rá hogy konohaiak győzték le majdnem deiderát, sasorit,hidant, kakuzut... biztos miután meghal pein átakarja venni a vezetést, mert azt nekem nem meséli be senki hogy madara mostani erejével leütné peint..
|
|
|
Naplózva
|
So troublesome....
|
|
|
|