Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1725 Dátum: 08 júl 01, 13:38:27 » |
|
Szerintem más az oka annak, hogy Pein a vezető, mert ilyen alapon akár Itachi is lehetett volna hiszen neki is egy nagyon erős vérvonal képessége volt. titius: te egy kicsit összekeverted a dolgokat, az aki szórakozott Narutoékkal az Tobi(Madara) volt nem Pein.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1726 Dátum: 08 júl 05, 15:21:22 » |
|
Spoiler veszély!Egy kis Pein-összefoglaló, a teljesség igénye nélkül: Pein "név": | Peines test: | Eredeti test: | Infók: | Homlokkarcos Pein | | | Idézéseket és egy szem Kawarimi no Jutsut láttunk tőle. A megidézett állatok is tele voltak olyan fekete pirszingekkel, mint Pein. Nem a szokásos kézpecsétekkel idéz, hanem csak összeteszi a két tenyerét. Jiraiya elintézte, jelenleg Shizune és pár orvos boncolgatja Konohában, hogy többet tudjanak meg Peinről. Az eredeti kinézete alapján egy legalább chounnin-szintű shinobi volt (mellény). | Mogorva Pein | |
| Kinézetén kívül semmit nem tudunk róla. | Szem-telen Pein | |
| Feltehetőleg taijutsus, mert csak közelharot használt Jiraiya ellen. Az eredeti kinézete alapján a Rejtett Vízesés Falu minimum chounin-szintű shinobija volt (homlokvédő, mellény). | Yahiko Pein | |
| Ő a dumagép a Peinek között, általában ő beszél és a Tobival való találkozókon is ez a test vesz részt. Víz jutsukat használ (ahogy Yahiko is tette a Naruto manga 377/11-en). | Gyurma Pein | |
| Képességeiről annyit tudunk, hogy képes "kilőni" a bal öklét. | Dagi Pein | |
| Képes elnyelni a justukat. Így kajálta meg Remete művészet - Olajsütő jutsu forró olaját, a Legvégső Rasengant és egy Katon - Kaiendant is. Az eredeti kinézete alapján a Rejtett Fű Falu shinobija volt (homlokvédő). | Kiscsaj Pein | | Eredeti kinézete nem ismert, ezen a képen csak kiretusáltam a Rin'negant és a pirszingeket:
| Ez a test a 407. mangarészben tünt fel, Pein a Homlokkarcos Peint pótolta vele. Képességei és eredeti kinézete ill. személyazonossága ismeretlen. |
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1727 Dátum: 08 júl 05, 15:27:39 » |
|
szép kis összefoglaló chakra kiványcsi vagyok vajon a "kiscsaj" pein mit tud talán azt mint az elődje de nem vagyok benne biztos lehet hogy genjutsukat használ vagy más képessége van
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1729 Dátum: 08 júl 05, 20:09:32 » |
|
Ha egy kicsit jobb angolos lennél, akkor látnád, hogy ott sincs több infó Pein testeiről, csak hosszabban van leírva, meg fel van sorolva, hogy melyikben hol és hogyan vannak a pirszingek. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1730 Dátum: 08 júl 05, 20:20:41 » |
|
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy Pein miért gyültötte össze ezeket a testeket, mármint úgy értem, hogy valami logika alapján válogatja őket, mert Jiraiya is ismerte mindet meg aztán külön-külön egyik se volt valami nagy szám mielőtt Pein gazdateste lett.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 05, 20:21:31 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
lovag
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1731 Dátum: 08 júl 05, 22:06:43 » |
|
valszeg mindegyikből kb a legjobbat választotta.. taijutsuból..akkor ez a támadás elnyelés..idézős.. stb.. Chakra: már sikerült leforditani, és énis rájöttem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mylasthope
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1732 Dátum: 08 júl 11, 17:37:00 » |
|
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy Pein miért gyültötte össze ezeket a testeket, mármint úgy értem, hogy valami logika alapján válogatja őket, mert Jiraiya is ismerte mindet meg aztán külön-külön egyik se volt valami nagy szám mielőtt Pein gazdateste lett. Lehet hogy csak úgy választ és akkor egyből gazda test lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #1733 Dátum: 08 júl 13, 13:46:10 » |
|
megtudjátok mondani h kik vannak az akatsuki klánba vagy egyesületbe?? azt tudom h 9-en vannak, de régen 10 voltak orochimaruval
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1734 Dátum: 08 júl 13, 14:11:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1735 Dátum: 08 júl 13, 14:15:58 » |
|
egyébként kinek van a legfejlettebb sharinganja?? jah és kakashi az uchiha-nak számít 1 kicsit vagy mennyire??
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
csabe
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1736 Dátum: 08 júl 13, 14:18:11 » |
|
egyáltalán nem számít uchihanak, csak beülteték neki a barátja szemét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1737 Dátum: 08 júl 13, 14:23:04 » |
|
jah tudom h obito szemét kapta meg kakashi de végülis neki is fejlődik a sharingan és van vérvonalképessége-e miatt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1738 Dátum: 08 júl 13, 14:34:51 » |
|
Nem! Kakashi nem Uchiha vérvonal, tehá csak korlátozva tudja használni a sharingant! Az meg hogy fejleszteni tudta, az meg a sok gyakorlásnak köszönhető gondolom... A Legfejlettebb Sharinganja a manga szerint Madaranak van... Sasuke új sharinganjáról még nem tudunk sokat... Legalábbis én nem tudok... Annyi biztos hogy egyenértékű, vagy eggy a Magnetoyu Sharingannal... Saske meg úgy látszik hogy nem csak a faluját árulta el, hanem simán átállt az ellenséghez... Taka egy nagy frász... Akatsuki tag lett az egész bagázs...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1739 Dátum: 08 júl 13, 15:31:07 » |
|
A Sharingannak van témája (Vérvonal képességek) és Kakashinak is, Sasukéról nem is beszélve. Köszi, hogy ott folytatjátok. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|