24 nov 15, 18:48:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 248
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Akatsuki  (Megtekintve 664284 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
FireCat
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

JátszMacska

« Válasz #630 Dátum: 07 júl 14, 10:54:32 »

Bocsi emberek, ez így hirtelen beugrott.... Nevet Lehet hogy nem is  a leader az igazi, neki is a kékhajú parancsol.... xD
Naplózva

mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
annee
Vendég
« Válasz #631 Dátum: 07 júl 14, 11:06:04 »

És telepátiával kommunikálnak? Mert a vezér parancsolgat... (De lehet, h előtte elmondja neki a lila hajú..) ??? Nevet
Naplózva
FireCat
ANBU Osztag Vezető
*

JátszMacska

« Válasz #632 Dátum: 07 júl 14, 11:14:26 »

Un, un! Nevet A lila hajú nagyon félős, és a paliját küldi parancsolgatni maga helyett... >Nevet Nevet
Naplózva

Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #633 Dátum: 07 júl 15, 07:07:46 »

Nemtudom hol de azt írtátok hogy Tobi arcán 1 méhkaptár van ??? ??? ??? ??? ??? Nevet
Nemtudom honnan jött ez de elég megnézni a mangában vagy 1 hivatalos képen és simán látni hogy csak 1 csigavonalas,narancssárga maszk aminek a jobb felén van csak kivágva 1 rés hogy az illető kilásson a maszk mögül.

Szerintem a sorrend (csak az ismet tagokból):

1-Itachi ( a látott erőviszonyai melett még azért ő mer ő kapta feladatul elkapni a Kyuubit, ami nem kis feladat mert elvileg ő lehet a legerősebb)
2-Deidara
3-Kakuzu
4-Kisame
5-Sasori
6-Hidan
Naplózva
spet95
Gennin
*

« Válasz #634 Dátum: 07 júl 15, 08:47:19 »

szerintetek igaz hogy az akatsuki vezére naruto apja?
Naplózva
FireCat
ANBU Osztag Vezető
*

JátszMacska

« Válasz #635 Dátum: 07 júl 15, 09:10:15 »

Drágám, egyenlőre még az is titok, hogy igaz -e a Yondaime=Naruto papa elmélet... Nevet Én mindenesetre mellette állok, inkább ő legyen az Akatsuki vezér mint valami unszimpi, ismeretlen fickó aki bárhogy is nézzük nem izgi... ;D Nevet
Naplózva

Gk
ANBU Kapitány
*

Zisten

« Válasz #636 Dátum: 07 júl 15, 12:08:45 »

nem izgalmas egy idegen alak? szerintem igen...sőt, lehet, hogy valami olyant tud, amitől mindenki eldobja az agyát... :Mosolyog
Naplózva
FireCat
ANBU Osztag Vezető
*

JátszMacska

« Válasz #637 Dátum: 07 júl 15, 13:16:49 »

Én személy szerint még a Hebit se szoktam meg, azért mert újak... Szerintem azt jobb látni ha valaki akit eddig ismertünk máshogy néz ki... Nevet
Naplózva

Pettinho
ANBU Kapitány
*

« Válasz #638 Dátum: 07 júl 15, 15:02:39 »

nem izgalmas egy idegen alak? szerintem igen...sőt, lehet, hogy valami olyant tud, amitől mindenki eldobja az agyát... :Mosolyog
De igazabol o es a Leader azok majd ketten fognak lecsapni ha lecsapnak mert hat sztem ok egyedul nem tavolodnak soha ???
Naplózva
Sasori-Danna
Vendég
« Válasz #639 Dátum: 07 júl 15, 20:01:11 »

Szerintem izgalmas egy új szereplő, új képességekkel, ill. hatalmas erővel. Viszont valahogy ez a két karakter (Leader és a "lila hajú") túl sokat mond, találgatásokra késztet, és szerintem Kishi nagyon jól tudja, hogy kik azok, akikre tippelünk. Lehet épp ezért lesznek idegen karakterek, de meglehet hogy pont ezért lesz mondjuk Yondi, mert az hatalmas meglepetéssel bírhat. Egy Hokage aki az életét áldozta a falujáért, de valahogy visszatért ám árulóként aki egy gyilkos, világuralomra törő csapat vezére! O.o  Nevet
Naplózva
FireCat
ANBU Osztag Vezető
*

JátszMacska

« Válasz #640 Dátum: 07 júl 15, 20:18:23 »

Nnnna, ez itt a lényeg! :banan: Én igazából olyasmit próbáltam kifejezni hogyha hülye fejemmel már beleéltem magam valamibe, akkor nagyon rossz lenne csalódni, és aki mondjuk azt reméli hogy pl szaszke túléli Dei végső jutsuját, és közbe szépen megdeglik, mert egyszer minden csótányt eltaposnak, akkor nagyot fog csalódni, és az nemjó... Nevet
Naplózva

Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #641 Dátum: 07 júl 16, 07:40:07 »

jajj istenem.......leírom harmadszorra.....yondaime nem lehet akatsuki vezér mert hulla....orochimaru őt is megidézi majdnem amikor megidézi a hokagék koporsóit a 3. ellen...

még a régi fórumon valaki tett is be képet a koporsó számáról, és közös megegyezéssel arra jutottunk hogy egy japán 4-es volt ráérve, és ugye Yondaime a 4. hokage

remélem nem offoltam mert az akatsuki vezér kilétéről volt szó

a lilahajúhoz nem tudok hozzászólni, nekem nem szimpatikus, hogy ennyi pasi közt ott van egy csaj (nincsenek előítéleteim, de valahogy nem illik oda  ;D [ez a szervezet főként fiúkból áll, ha csak lányból állna akkor odaillene  Nevet])

de lehet velem vitatkozni...sőt, akinek van ellenvéleménye, az írja le  Nevet
Naplózva
FireCat
ANBU Osztag Vezető
*

JátszMacska

« Válasz #642 Dátum: 07 júl 16, 10:47:42 »

Máris Seed kacsint
Szerinted véletlenül nem tudta megidézni Oro a negyediket? Nevet Persze Yondinak az marha nagy üzlet ha a fél világ azt hiszi hogy halott, mert így bűntudat nélkül lehet a feje egy ilyen terrorszervezetnek. Én még mindig azon vagyokhogy Kishimoto nem véletlenül rendezgette úgy a lapokat hogy Oro ne jusson el a negydikig ???

Szerintem meg egyedüli csajként tekjó lehet neki, legalább tisztelik... Nevet Mert ugye minden nagy ember mellett áll egy nő aki piszkálja.
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 16, 10:48:36 írta FireCat » Naplózva

Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #643 Dátum: 07 júl 16, 10:50:30 »

Máris Seed kacsint
Szerinted véletlenül nem tudta megidézni Oro a negyediket? Nevet

nem véletlenül nem tudta, hanem azért, mert sarutobi megakadályozta de már kezdünk off lenni úgyhogy beszéljünk az akatsukiról, a többit pü-ben  kacsint
Naplózva
Pettinho
ANBU Kapitány
*

« Válasz #644 Dátum: 07 júl 18, 11:50:09 »

De a Seven Shinobi Gatanaból mért nem szervezett be több embert a Leader mert csak Kisame,a többi is biztos jó lehetett :Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 248
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins