Kamii
Vendég
|
|
« Válasz #1515 Dátum: 08 ápr 15, 20:46:47 » |
|
mondjuk igazad van. nem csak Itachit tisztelik hanem mindenki mindekit, bár gondolom a legnagyobb tiszteletet Pein kapja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
|
« Válasz #1516 Dátum: 08 ápr 16, 09:27:18 » |
|
szerintem Itachi mindenkit tisztel -az már más kérdés,hogy milyen szinten..- hiszen aki egyszer bekerül az Akatsukiba az nem gyenge...
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
taki00793
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1517 Dátum: 08 ápr 16, 12:02:34 » |
|
azt nem értem hogy Madara túl erős ahhoz hogy a mesterének szólítsa Deiderát. meg amúgyis mi értelme volt neki bekerülnie az akatsukiba talán hogy közel legyen itachi-hoz? DE vajon tudta-e Itachi hogy Tobi az Madara? Vagy "Tobi" nem akarta hogy megtudja ? Ezért viselt álarcot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsorzset
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1518 Dátum: 08 ápr 16, 12:11:39 » |
|
amit Itachi mondott, abból kiderült- sztem - hogy tudta, hogy Tobi=Madara. de nem bittos. am meg ő alapította szal lehet, hogy benézett, hogy mi a pálya XDXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1519 Dátum: 08 ápr 16, 12:59:50 » |
|
azt nem értem hogy Madara túl erős ahhoz hogy a mesterének szólítsa Deiderát. meg amúgyis mi értelme volt neki bekerülnie az akatsukiba talán hogy közel legyen itachi-hoz? DE vajon tudta-e Itachi hogy Tobi az Madara? Vagy "Tobi" nem akarta hogy megtudja ? Ezért viselt álarcot?
Tobi/Madara csak a látszat kedvéért szólítja mesteremnek Dei-t mert gondolom nem akar lelepleződni... egyébént biztos hogy tudja, mert akkor hogyan tanította volna ha nem is látja...telefonon keresztül??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mia_wong
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1520 Dátum: 08 ápr 16, 14:27:09 » |
|
Kamii!Nagyon jó a képed!Egyépként most nézem hogy Itachi milyen barna Sasuke meg igazi hófehérke!Nagyon sápadt!XD Hullanak az Akatsuki tagok mint a legyek!XD Sajnos!
|
|
|
Naplózva
|
Remélem jókat fogunk beszélgetni!XD
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1521 Dátum: 08 ápr 16, 14:52:37 » |
|
Hát azért a 4 legerősebb akatsuki tag még él és virul, őket pedíg nem lesz könnyű legyűrni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 16, 18:06:23 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
mia_wong
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1522 Dátum: 08 ápr 16, 16:59:26 » |
|
Az a jó!Én azért elmegyek sztájkolni mert kinyirták a kedvenceimet.... Ki tart velem?
|
|
|
Naplózva
|
Remélem jókat fogunk beszélgetni!XD
|
|
|
xxaby
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1523 Dátum: 08 ápr 16, 18:10:32 » |
|
Sezrintetek hol tarat a bijuu gyűjtésben az Akatski? Ha hiteleseka képek és a feltételezésem akkor most az 5.-nél csak azt nem tom hogy mi volt az első 2 bijuu nem lehet ezekről semmit megtudni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1524 Dátum: 08 ápr 16, 18:14:16 » |
|
Kiszedtek 2 ismeretlent,egy kétfarkú macskadémont és Gaara démonját és jönne Narutóé.Tehát lehet hogy tévedek de szerintem 4-nél.AMugy láttamegy fura képet ami szerint az egyik ismereteln démon amit begyűjtöttekegy polipszerűség,de nemtudom igez e.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1525 Dátum: 08 ápr 16, 18:43:22 » |
|
azt tudom hogy a 4farkú az egy teknős...lehet h azt nézted polipnak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kamii
Vendég
|
|
« Válasz #1526 Dátum: 08 ápr 16, 20:00:04 » |
|
mia_wong, köszi és én veled tartok sztrájk. vissza az Akatukit! Kell mindenki! bár Pein lett az új -élő- Akatsukis kedvencem Mondjuk igyhogy valaki meghalt sebaj jön a helyére valaki, igy elég sokáig lesz Akatsuki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akatsuki_pein
Vendég
|
|
« Válasz #1527 Dátum: 08 ápr 16, 21:16:21 » |
|
Nekem is pein a kedvencem. De szerintem ezt mindenki látja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1528 Dátum: 08 ápr 17, 07:22:41 » |
|
azt tudom hogy a 4farkú az egy teknős...lehet h azt nézted polipnak... Sanbi a teknősdémon...Tobi és Deidara fogta el, hmm a Yonbi az nem tudni milyen...csak annyit mutatták hogy Kisame cipeli a jinchuurikit. Sezrintetek hol tarat a bijuu gyűjtésben az Akatski? Ha hiteleseka képek és a feltételezésem akkor most az 5.-nél csak azt nem tom hogy mi volt az első 2 bijuu nem lehet ezekről semmit megtudni?
3 démon volt alapban már a szoborban: Gobi, Rokubi és Shichibi utána elkaptak még 4et Ichibi: Deidara Nibi: Kakuzu, Hidan Sanbi: Tobi, Deidara Yonbi: Kisame már csak a Hichibi és a Kyuubi van vissza...de ezt a mangában Kisame mondja is éljen az Akatsuki, hulljon a Konohai
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 17, 07:25:36 írta Dei »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1529 Dátum: 08 ápr 17, 07:31:31 » |
|
mi az hpgy hulljon a konohai..aztán a végén elfogynak és nem lesz kit gyilkolászniük az akatsukinak, aztán ennyi a nagy világuralomról, mert már nem lesznek emberek akik felett uralkodni lehetne... :nugget:az elég nagy gáz lenne...(najó de konoha se annyira gyenge...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|