royal
Vendég
|
|
« Válasz #1455 Dátum: 08 ápr 07, 14:56:11 » |
|
szerintem az akatsuki a legkirályabb...mondjuk én kisame-t, zetsut nem non bírom de a többiek nagyon jok.... főleg: sasori ( kár hogy meghalt) deidara, itachi és tobi ( eléég jol játsza azt h nem teljesen normális de azért biztos tök erős...) hidan, kakuzu, a főnök, meg konan (nem vagyok biztos benne h ez a neve, de én így tudom) ők semlegesek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
aronrigo
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1456 Dátum: 08 ápr 07, 17:50:55 » |
|
Végre tisztán kiderült, hogy ki irányítja az akatsukit... Jól átbszta a fejünket kishi... De azt nem értem, miért csak az egyik szemébe van sharingan???? Nem volt róla semiylen előzmény, történet, hogy egy lenne... Ötlet? :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mylasthope
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1457 Dátum: 08 ápr 07, 17:54:07 » |
|
De a mangábna nem csak félig veszi le a maszkot? TIPP: Mert ki szurták a másik szemét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Don Davido
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Realista
|
|
« Válasz #1458 Dátum: 08 ápr 07, 18:06:26 » |
|
Várjunk úgyis kifog derülni minden..Legalábbis remélem..Már tűkön ülök,hogy akkor most mik is a tervei?Meg mit akar Mr.Bosszúállóval ...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 08, 13:30:09 írta Don Davido »
|
Naplózva
|
"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1459 Dátum: 08 ápr 08, 13:12:41 » |
|
Sztem csatlakozik az Akatsukihoz... Itachi ugye a Tengu királyt akarta ujjáéleszteni, s sztem Madarának is ezek a tervei+mellé állitja Sasukét és megint kezdödik elöre h sasauke megkeresünk...stb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bence0206
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1460 Dátum: 08 ápr 08, 13:34:39 » |
|
Dei miert irsz mindig hmm-öt a hozzzászolasod vegere?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
|
« Válasz #1461 Dátum: 08 ápr 08, 13:58:06 » |
|
Don Davido: hát ,h ogy mit akarhat vele arra én is kivi vagyok, de ha Sasuke azok után segít neki, hogy ő volt másik, aki segített a klánja lemészárlásában (merthogy ha jól emlékszem Itachi ezt mondta, hogy nem egyedül volt) és ha Itachit ezért megölta, akkor Tobinak/Madaranak valami nagyon nagy dolgot kell ajánlania ahoz, hogy ne akarja őt is megölni... ki tudja mit akar... de belegondolni abba, hogy tobi ott kötözgeti Sasuke sebeit... a baka Tobit megismerve, Sasukere jód helyett sósavat öntött :'X Bence0206: Deidara az animebe, minden mondata végén hümmög egyett és Dei Deidara fan (feltehetően ) ezért teszi ő id oda:D Bocsi Dei, hogy válaszoltam helyetted, gondolom ez az oka...
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
Bence0206
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1462 Dátum: 08 ápr 08, 16:24:16 » |
|
lehet hogy emaradtam valamirol:kiderül valami Madara-rol?Ez a mangában vagy az anime-ben van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
|
« Válasz #1463 Dátum: 08 ápr 08, 16:45:38 » |
|
a mangában van a szélén írva a mostaninak, hogy Tobi/Uchiha Madara... de végülis itt is erre a következtetésre jutottunk... illetve jutottak a többiek, már nagyjából le volt tudva mire én regiztem... :'X
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
Bence0206
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1464 Dátum: 08 ápr 08, 17:34:53 » |
|
eddig meg az is nem?:)vagy csak tetteti?
ki kulonben az akatsuki igazi vezetoje?mert latszolag Pein az nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1465 Dátum: 08 ápr 08, 18:11:41 » |
|
Ja tetteti h béna meg minden közben átmegy rajta az összes jutsu sztem naon jol tolja...madara irányíitja hátulról a fonalakat,most már biztosan hiszen Zetsunak és Peinnek is ő parancsol! De az lenne buktató h még Madarát is irányitaná vki a hátttérből...LOL
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dongo
Chuunin
Nem elérhető
Újra itt van a nagy csapat
|
|
« Válasz #1466 Dátum: 08 ápr 08, 19:47:29 » |
|
Bence0206, ez mind a mangában volt az anime még nagyon-nagyon messze van tőle
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1467 Dátum: 08 ápr 09, 00:41:03 » |
|
www.satama.extra.hu/akaju.htmIde akartam írni, de inkább felétettem egy tárhelyre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mia_wong
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1468 Dátum: 08 ápr 09, 12:52:05 » |
|
Aki nagyon szokott olvasni mangát az segítsen nekem!hanyadik részben van az amikor Deidara és Tobi elmennek elkapni a Sanbit??kérlek segíts!!!HELP!!!
|
|
|
Naplózva
|
Remélem jókat fogunk beszélgetni!XD
|
|
|
|
|