Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #480 Dátum: 07 júl 08, 20:12:39 » |
|
nemtom, de kivi leszek majd az anime-re, h mien színű lesz. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #481 Dátum: 07 júl 08, 20:21:38 » |
|
Mindenki kedvence Tobi mit tud csinálni??? Vagy ez még a jövő zenéje?
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #482 Dátum: 07 júl 08, 20:24:59 » |
|
Még homály fedi, de bizti valami nagy durranás lesz.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #483 Dátum: 07 júl 08, 20:25:17 » |
|
Ígyvan, jövő zenéje De olyan aranyos, nem?
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Sasori-Danna
Vendég
|
|
« Válasz #484 Dátum: 07 júl 08, 20:27:03 » |
|
Halli! Nos a hajszínt illetve a hivatalos mangában benne van Sasori vörös hajjal és zöld szemekkel, tehát innen van a vörös szín. A fanartok nagy része pedig, gondolom a manga megjelenése, előtt, vagy még csak a fekete-fehér alatt készültek, mint találgatások. Mellesleg szerintem nem hiába skorpió a neve jelentése.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #485 Dátum: 07 júl 08, 20:28:56 » |
|
hehh, skorpió a csillagjegyem. Nekem vörös hajjal teccik a legjobban, oan kis ari úgy. :-X De Tobi legalább tud vizen járni, vagyis vmennyire tudja irányítani a chakráját is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #486 Dátum: 07 júl 08, 20:32:07 » |
|
mellesleg miért szeretted meg hirtelen Sasorit GK?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #487 Dátum: 07 júl 08, 20:33:29 » |
|
Nem hirtelen szerettem meg...már a régi fórumon is írtam, hogy szeretem...csak most be is rakok róla néhány képet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #488 Dátum: 07 júl 08, 20:39:59 » |
|
Jaa, a színes manga ésszerű... OFF - Handy: A duplapostot nem nagyon díjazzák a modik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #489 Dátum: 07 júl 08, 20:41:50 » |
|
Moderátor: A három szavas hozzászólásokat sem ("jaa" és az "a" nem számít szónak, az OFF meg főleg nem ). És nem duplapost, csak töröltem közülük.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #490 Dátum: 07 júl 08, 20:45:32 » |
|
ígymár érthető. Gaara.kage : Itt a képed KÉK változata... Vagy lila...? Mindenesetre betudható ősznek... xD http://www.deviantart.com/deviation/26659616/A szeme meg szép sárga... szegény Sasori. Egy komplett szivárvány a fiú lassan
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 08, 20:46:22 írta FireCat »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasori-Danna
Vendég
|
|
« Válasz #491 Dátum: 07 júl 08, 20:57:08 » |
|
Sasori is a coloured boy 8) Tobit illetve meg, ha valóban ő Obito, akkor végül is erősnek mondható, meg mégis csak S osztályú bűnözőkből áll az Akatsuki, bármennyire is sügér szegény
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #492 Dátum: 07 júl 08, 20:59:47 » |
|
Lehet, h csak bedumálta magát, vagy hipnotizálta őket a maszkjával.
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Sasori-Danna
Vendég
|
|
« Válasz #493 Dátum: 07 júl 08, 21:02:59 » |
|
Vagy nemes egyszerűséggel Zetsu besegítette őt az Akatsuki-ba Bár nem hiszem hogy a Leader ennyire megfontolatlan lenne. Mégsem fog egy genin szintű akárkit bevenni ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #494 Dátum: 07 júl 08, 21:04:33 » |
|
Van egy olyan érzésem, hogy Tobi-nak pont a maszkjával van kapcsolatban az ereje. Értem ezt úgy, hogy talán az arcán/arcával van valami...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|