Szórakozzunk egy kicsit...
Ita-chan tényleg undorító, nincs is a kedvenceim között, lásd, Melyik Naruto szereplőt utáljátok a legjobban
Egy másik témából hoztam a szösszenetet: van egy feltevésem, miszerint ha Yondaime az Aka Leader, egy orvosi jutsu segítségével összefércelte Obitot, adott neki egy fél sütőtököt és ráragasztotta a Tobi nevet
Ez esetben nem halt meg a kilencfarkú után, csak legenygült, mint Voldemort, és Tobito (
) segített neki új életre kelni. ezek után a haja narancs lett, szerzett piercinget, és elkezdett professzonális vezérként működni
A kékhajú kisasszony pedig Rin, Obito halála után új életet kezdett, nincs tisztában vele, ki az a Tobi
ahogy Tobinak sem saját magával, tükörben még sose látta magát, úgy tudja nincs is Sharinganja...
Gomen emberek, vannak ilyen megmozdulásaim, és lesznek is!
Aztán... Zetsu. A sorozat végén úgyis kiderül róla, hogy csak hidden grassnak kémkedett, nem is gonosz
Ezek után felveszi a Joe nevet, és virágokat fog árulni. *bólint* Visszatérve, Zetsut is szeressem. Az Akatsuki környezetbarát konyhamalaca
Ez a biofíling pedig tényleg bejövős.
Hidan és Kakuzu:
Kakuzut sajnáltam, érdekesnek tűnt, szerettem volna többet megtudni arról pl hogy miért néz ki ilyen furán a szeme... Hidan... Ő is eltűnt, pedig nemrég találtam ki hogy Kimimaro rég elveszett unokaöccse
DeiDei: cuki, szép, vicces, nomeg egy igazi művész! X) *ő is művész, sorstársakat nagyon imádja*
Sasori: Kicsit keverve Kankuro-val és Dei-vel....
Bár őt nem bírtam annyira...
Kisame: hát őt nagyon lávoljam!
Kinézete a vízhez köti, úgy mint Zetsu a növényekkel van... azért arra kíváncsi lennék hogy lubickolhat a Nagy Fehér Mamával...
A ficembe pedig ő fog abban a megtiszteltetésben részesülni, hogy a legközelebb kerül egy szirénhez... A ficembe ezen kívül még azt is kitalálom, hogy mitől ilyen cápaszerű. Kiskorában árva volt, így bekerült egy titkos kutatóintézetbe, amiben emberi és állati génekkel szórakoztak... Ő megkapta a cápát