25 feb 22, 16:32:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)?  (Megtekintve 147439 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #525 Dátum: 12 okt 05, 13:56:22 »

De rég nem írtunk ide  ikszdé

Gin vs Yammi, Aronniero, Sayel, Zommari- Gin simán nyer
Gin vs Grimmjow- Gin
Gin vs Nnoitra- Gin
Gin vs Ulquiorra- ebben nem vagyok biztos, de Gin fele hajlok
Gin vs Harribel- nem lenne könnyű dolga a kapitánynak, de lehozná a harcot
Gin vs Barragan- itt inkább Barragan az esélyesebb
Gin vs Starrk- itt is Starrk az esélyesebb, de nem vagyok biztos benne

Byakuya vs Yammi- Byakuya
Byakuya vs 9, 8, 7- Byakuya
Byakuya vs Grimmjow- Byakuya lehozná a harcot
Byakuya vs Nnoitra- Byakuya. Nem simán, de nyerne.
Byakuya vs Ulquiorra- Ulquiorra
Byakiuya vs Harribel- Harribel
Byakuya vs Barragan- Barragan
Byakuya vs Starrk- Starrk

Új:

Yoruichi és Nelliel vs Harribel és Soi Fon
Harribel és Ukitake vs Rukia, Toshiro, Hinamori, Rangiku
Harribel és Grimmjow vs Rose, Kensei, Hisagi, Renji
Zaraki vs Rose és Kensei

Éés Yama-jii vs Aizen végső formája
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 06, 14:26:09 írta TsunadeHime » Naplózva

Eszter4
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Sajt.

« Válasz #526 Dátum: 12 okt 09, 15:34:16 »

Gin vs Yammi, Aronniero, Sayel, Zommari - Gin...
Gin vs Grimmjow - Gin, ez egyértelmű
Gin vs Nnoitra - Gin
Gin vs Ulquiorra - Ulquiorra.
Gin vs Harribel - Gin
Gin vs Barragan - Barragan Szomorú
Gin vs Starrk - Gin, a harcsílusa miatt
Byakuya vs Yammi - Byakuya
Byakuya vs 9, 8, 7 - Szayel Aporroval meggyűlne a baja, de sztem Byakuya van olyan okos, hogy legyőzze.
Byakuya vs Grimmjow - Byakuya
Byakuya vs Nnoitra - Byakuya, bár nem 100%
Byakuya vs Ulquiorra - Ulquiorra
Byakiuya vs Harribel - Harribel
Byakuya vs Barragan - Barragan
Byakuya vs Starrk - Byakuyának van némi esélye a sebessége miatt...
Yoruichi és Nelliel vs Harribel és Soi Fon - Yoruichi és Nel
Harribel és Ukitake vs Rukia, Toshiro, Hinamori, Rangiku - Harribal és Ukitake
Harribel és Grimmjow vs Rose, Kensei, Hisagi, Renji - Harribel és Grimmjow (Bár megjegyzem nehezen dolgoznának együtt!xD De az erejük alapján sztem tuti befutók.)
Zaraki vs Rose és Kensei - Ken-chaaan!^^
Yama-jii vs Aizen végső formája - Aizen, de csak mert halhatatlan

Újak:

Ulquiorra, Grimmjow, Gin vs Kenpachi, Byakuya, Renji
Yoruichi, Urahara vs Nel, Nnoitra
Ggio, Toshiro vs Nnoitra
Barragan vs Ulquiorra, Gin
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 09, 15:36:54 írta Eszter4 » Naplózva

"Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt!"
theshadowati
Újonc
*

« Válasz #527 Dátum: 12 okt 15, 15:27:17 »

Aizen vs Bach
Aizen vs Yamamoto
Aizen vs Urahara
Stark vs Bach
Aizen vs Stark

Aizen mindegyikbeb sztem és Stark Bach ellen
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #528 Dátum: 12 okt 15, 15:57:57 »

Ulquiorra, Grimmjow, Gin vs Kenpachi, Byakuya, Renji
Ez nagyon az Arrancar csapat nyeri, Grimmjow nem is kellene.

Yoruichi, Urahara vs Nel, Nnoitra
Mivel Nel csak egy támadást mutatott Nnoitra meg nem nagyon tud mitkezdeni egyik ellenfél ellen sem ezért győz az Urahara Shop.

Ggio, Toshiro vs Nnoitra
Nnoitra nem tud nagyon mit kezdeni a jégtámadásokkal, így a duó győz.

Barragan vs Ulquiorra, Gin
Barragan egy vs egyben legyőzné őket, de itt ugye ketten vannak a csontvázkirály ellen. Két helyre nem tud egyszerre Respirát küldeni. Vagy Gin vágja félbe, vagy Ulquiorra dárdája csapódik bele.

Bachtól eddig nem sok mindent láttunk. Láttunk egy védelmi varázslatot, ami nem védet semmit, egy kardot, ami kettévágta Yamát (ezt kb minden kard megtudná tenni) és ugye az alap nyilakat. Csak ennyivel nem képes legyőzni senkit.

Aizen Vs Yamamoto
Aizen maga mondta, hogy szemtől-szembe kikapna Yamától. Ha a Hogyokus formáját is nézzük, még úgy is kikap. Yamamoto nyomatja a Zanka no Tachit és Aizen úgy jár, mint a Mugetsu ellen. Hiába élte túl, ha nem marad elég ereje, hogy legyőzze Yamát. Aizen csak halhatatlan de nem legyőzhetetlen.

Aizen Vs Urahara
Urahara Isshinnel és Yoruichivel sem volt képes legyőzni Aizent egyedül, max sakkban veri meg.

Aizen vs Starrk
Aizen csak használja Kyoka Suigetsut és Starrk azt se tudja, hogy hova lőjön.  

Kirge Vs Grimmjow és Nnoitra (Kirge képes őket elnyelni)
Ishida Vs Zommari
As Nodt Vs Soifon

Az azt se tudom, hogy mik a képességeik csata: Nevet
Nel Vs Yachiru Vs Unohana Vs Bambietta (furcsa, hogy mindegyikük lány xD)
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 15, 18:58:48 írta Tilon » Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #529 Dátum: 12 okt 15, 17:07:03 »

Kirge Vs Grimmjow és Nnoitra : Nehéz meccs lenne de szerintem Kirge ha nem is elnyeléssel de a blut-tal meg bírná őket verni, szóval Kirge abban az esetben változik a véleményem ha Kirgét Grimmjow kardja szelte ketté de ez majd elválik hamarosan.

Ishida Vs Zommari : Ishidára fogadnék, elég eszes és gyors, azzal az 5 pontba helyezett karóval való robbantása nagyot tud sebezni, szayel is kishíjján úzta meg hogy megette két alattvalója lelkét ha jól emlékszem.

As Nodt Vs Soifon : Soifon az esélyesebb a gyorsaságával és Suzumebachi-val képes megverni ha a Bankai-t nem is használhatja.

Nel Vs Yachiru Vs Unohana Vs Bambietta : Yachiru mindenképp ha fele annyira erős mint Zaraki, (van egy sejtésem, miszerint erősebb egy picivel, nem tudom mért csak valahogy ezt érzem) akkor is kenterbe veri a többieket Nevet
Ez egy fajta romantikus túlzás volt részemről, komolyra fordítva Unohanának adnám a győzelmet és csak aztán
Yachirunak.

Én csak 2-őt írok de egy kicsit részletesebben írjátok le véleményeteket, előre is köszönöm  Nevet
Az erő és az ész: Zaraki Kenpachi & Urahara Kisuke VS Haschvald & Driscoll Berc (nála van Sasakibe Bankia-ja)
A két kidou nagymester: Tessai Tsukabish & Ushoda Hachigen VS Opei Kirge & As Nodt
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 15, 18:41:32 írta Zaraki Kenpachi » Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
theshadowati
Újonc
*

« Válasz #530 Dátum: 12 okt 15, 18:07:58 »

Nem emlékszem h aizen hollow alakban mondta volna h legŐzné mégcsak nemis volt báb állapotban. És a megtsu kicsit keményebb technika mint bármi más a bleachban. És ha visszanézed leesik h aizen már kinyirta vlna ichigot ha nincs pecsét. A mugetsu ichigo birt csak el aizennel és az joval erősebb mint yama... Ammeg ha más nem aizen a halhatatlansága miatt elhúzná az időt amég az öreg elnem fárad..
Naplózva
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

« Válasz #531 Dátum: 12 okt 20, 18:03:18 »

Bocs hogy mégegszer leírom de theshadowati teljesen másra válaszolt, én pedig kíváncsi lennék hogy mi a véleményetek erőőla két összeállításról, hakérhetem egy kicsit részletesebben írjátok le gondolataitokat, előre is köszönöm  Nevet.

Az erő és az ész: Zaraki Kenpachi & Urahara Kisuke VS Haschvald & Driscoll Berc (nála van Sasakibe Bankia-ja)
A két kidou nagymester: Tessai Tsukabish & Ushoda Hachigen VS Opei Kirge & As Nodt
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #532 Dátum: 12 okt 21, 15:42:08 »

Zaraki Kenpachi & Urahara Kisuke VS Haschvald & Driscoll Berc
Ez egy nagyon fair csata. Haschvaldtól eddig csak azt láttuk, hogy milyen menőn és sokáig tud egy helyben állni. Driscoll-ról meg csak azt tudjuk, hogy minden ölés után nő az ereje + Sasakibe Bankaija, ami képes elégetni egy kapitányi Haorit. A másik oldalt meg ott van Ken-chan meg Urahara. Mivel Haschvald erejéről semmit sem tudunk ez a csata alapból vesztésre vannak ítélve.

Tessai Tsukabish & Ushoda Hachigen VS Opei Kirge & As Nodt
A két kidou használó hátrányban vannak, hisz Kirge képes azokat elnyelni, sőt még őket is képes elnyelni, míg As Nodt simán ellenük fordítja a félelmüket. Ha még egy olyan hidegvérű kapitányt, mint Byakuya, így megtud törni, akkor egy olyasvalakit, akiben egy Hollowvan, aki csak arra vár, hogy meggyengüljön, simán megtöri. Az EX Kidouosztag ereje pár magas rangú támadó és lefogó kidou, de az utóbbi Kirge ellen alapból esélytelen. Én ezt a csatét most a Sternrittereknek adom.

Kirge Vs Barragan
Kenpachi & Toshiro Vs Byakuya & Komamura
Yumichika Vs Matsumoto (Senki sem látja őket)
Kirge Vs Ginjou (Az Emberek világában, szóval nincs mit elnyelnie Kirgének.)
Naplózva

Szabika
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #533 Dátum: 12 okt 21, 20:26:24 »

Kirge vs Barragan
Őszintén szólva nincs tippem. Szerintem a börtönből nem tudna megszökni, de ez nem elég. Én barragannak adom, de nem kell leszidni ha valaki le akarna. Én csak megérzésből adom barragannak.

Kenpachi & Torshiro vs Byakuya & Komamura
Kenpachi el van byakuyával mert kb egy szinten vannak. Toshiro szerintem messze erősebb mint komamuta ezért őt elég hamar elintézi majd kenpachihoz csatlakozik és akkor elverik byakuyát.

Yumichika vs Matsumoto
Nem kérdéses. Yumichika megöli másodpercek alatt így.

Kirge vs Ginjou
Kirge börtönéből nem tud megszökni, de és blutot se tudja nagyon átvágni. Kirge a nyerő.

Új harcok

Rukia & Renji vs Ikkaku ( nem érdekli ha más látja a bankai-át )
Stark vs Barragan vs Harribel vs Ulquiorra vs Nnoitra vs Grimmjow ( ki marad talpon? )
Naplózva
Szalonna
Gennin
*

« Válasz #534 Dátum: 12 okt 22, 14:55:04 »

Szerintem Rukia és Renji lenyomnák Ikkakut. Erősebb Ikkaku 1v1ben lenyomná őket, de ketten távolsági technikákkal (Renji:hosszú kígyószerű csontkard+pávián csontágyú, Rukia: második tánc+kidouk) leverik. Mondjuk biztos kapnának ők is  Nevet

Espada tagok közül valószínűleg Barragan maradna talpon....

Új harc:

Yammy, Grimmjow, Szayel Aporro vs Komamura, Kenpachi, Unohana
Naplózva
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #535 Dátum: 12 okt 22, 15:06:21 »

Kenpachi a szórakozást keresné és szerintem yammira vetné rá magát amivel el is intézi egy hamar. Komamurat megöli grimmjow. Kenpachi és grimmjow összecsapnak de kenpachi nyer. Szayel aporro megszorongatja kenpachit de unohana kisegíti és legyőzik szayel aporrot.

Új harcok:

Ukitake & Kyouraku vs Nelliel & Ulqiorra

Urahara & Yoruichi & Isshin vs Kenpachi & Byakuya & Kyouraku & Ukitake & Soifon & Komamura & Toshiro
Naplózva
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

« Válasz #536 Dátum: 12 okt 22, 18:57:37 »

Ukitake & Kyouraku vs Nelliel & Ulquiorra: Nálam Ukitake és Kyouraku a nyerő a Bankai-jukkal amik igen erősek lehetnek, habár Ulquiorra Lanza Del Relampago-ja nem kutya  bow

Urahara & Yoruichi & Isshin vs Kenpachi & Byakuya & Kyouraku & Ukitake & Soifon & Komamura & Toshiro:
Nagy harc lenne az biztos,Toshiro és Róka úr gyorsan elesnének Soifont Yoruichi már megverte de Kenpachi a reaitsujával elnyomná a támadásait, és ha nem is olyan gyors de kirobbantaná őt a harcból. Ha azt vesszük hogy az egyik oldalon van a két legrégebbi ikerzanpakuto-s kapitány akiknek szintén ismeretlen az ereje a másikon pedig a legeszesebb és talán egy brutál erős volt shinigami aki lehetséges hogy tudja a végső getsugát én így ismeretlenbe nem tudom eldönteni, de ha mindenképpen állást kell foglalni a Kenpachi-s oldalnak adnám a győzelmet Kyouraku és Ukitake miatt.

Új harcok:
Zaraki Kenpachi VS Sun-Sun & Mila Rose & Apache (lehívják Chimaera Parca-t)
Hisagi Shuuhei VS Yami Rilago
Ichimaru Gin VS Opei Kirge
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 22, 20:15:25 írta Zaraki Kenpachi » Naplózva

Krulszeme
Chuunin
*

« Válasz #537 Dátum: 12 okt 22, 19:51:42 »

re: Szalonna

Üdv!
Bocs de szinte lehetetlen hogy Ikkakut lenyomja Renji és Rukia Max ez akkor lenne igaz ha Ikkaku a ban-kai-át nem használhatná.
Gondolj arra hogy egy kapitányt mindegy,hogy hány átlagos shinigami támad a kapitányra az lazán lefojtja az őt támadok erejét.
Renji ereje nálam kb róka koma szintje (valjuk be azért az a lista alján van) körül de inkább alatta van.
Rukia egy erősebb hadnagy erejével bír kb Hinamori szintje közeli de szerintem momonál gyengébb (kiduban való járatlanság momohoz képest. a többi képesség nagyjából egyenlő)
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #538 Dátum: 12 okt 22, 20:44:29 »

Rukia & Renji vs Ikkaku
Ikkaku Bankaija hiába rosszabb Renjié ellen, mégis legyőzné, de ugyebár ott van Rukia is, aki ismer pár bénító Kidout. Ez a trükk elég időt, adna Renjinek, hogy közvetlen találatot vigyen be. Ez nem végezne Ikkakuval de nem ússza meg komoly sérülés nélkül. 

Stark vs Barragan vs Harribel vs Ulquiorra vs Nnoitra vs Grimmjow
Grimmjow és Nnoitra hamar kiesnek, ők egy szinttel le vannak maradva. Mivel ismerik egymás képességeit Barraganra hamar rámennek, hiába egy vs egyben gyengébb, mint Starrk de tömegbunyóban rendkívül veszélyes. Starrk farkasait nem hiszem, hogy a még játékban lévők eltudnák intézni. Szóval nálam a Priméra Espada nyer. 2#Ulquiorra és Harribel. 3#Barragan 4# Grimmjow és Nnoitrta

Ukitake & Kyouraku vs Nelliel & Ulquiorra
Igaz, hogy erősek lehetnek a Bankai-juk de, olyan erőkre nem alapozhatunk, amit még nem láttunk. Ennyi erővel Nelnek nagyobb erőt lehet tulajdonítani, mert a képességei jóval erősebbek felnőtt alakban, mint gyerek alakban, ha ezt vesszük alapul, akkor kiengedett alakban ezek a képességek még erősebbek. Pl a Cero Doble gyerekalakban csak visszaküldte a Cerót, felnőtt, alakban már a sajátját is hozzáadta, akkor Resurrecciónban még durvább lesz, de ez csak feltételezés. míg nem láttuk, addig nem lehet beleszámolni a harcba.
Na de maga a harc: Én úgy képzelem el, hogy Ulquiorra rálő egy Cerót Kyourakura de Ukitake visszaküldi rá, aztán Nel ugrik elé és használja a Cero Doble-t. Míg ők ketten pin-pongot játszanak, addig Ulquiorra elintézi Kyourakut, utána megy besegíteni megnyerni a pin-pong meccset.  Nevet

Urahara & Yoruichi & Isshin vs Kenpachi & Byakuya & Kyouraku & Ukitake & Soifon & Komamura & Toshiro
Ezt számolhatjuk úgy is, hogy Soifon csak Isshint meg Uraharát támadja de őt nagyon. Nevet Na jó vegyük komolyan. Uraharáékra jut fejenként 2 fő és 1 maradék. Áhh ez nagyon nehéz, mert az ellenfél választáson múlik minden, így bármelyik csapatott kitudnám hozni győztesen. Pl Urahara energia alaoú támadásokkal operál, így ellene biztos megy Ukitake. Isshin ellen megy Kyouraku és Kenpachi, míg Yoruichire marad Byakuya, Soifon, Toshiro és Komamura meg beszáll oda ahova akar.
Míg Uraharáék úgy nyerhetnek, ha Uraharára megy Kenpachi és Byakuya mert ők, mint Yaminál hamarosan egymást kezdik támadni. Isshinnek ott van  Kyouraku, Toshiro és Komamura. Yoruichinek meg Soifon és Toshiro. Mosolyog Aki végez a saját adagjával megy a többinek segíteni. Pl Uraharának kellene azért egy kis help.
Személy szerint én inkább a mostani kapitányoknak adom a harcot a túlerő miatt, ha meg minden szakad Soifon benyomja az Atomot.^^

Zaraki Kenpachi VS Sun-Sun & Mila Rose & Apache
Kenpachi, Ayon lehívása után élvezné a harcot. Nevet Kenpachi túl későn venné le a szemkötőt. Nyilván csak azután, hogy Ayon meglepné őt a sebességével. Bekap egy komolyabb sebet, de ettől csak még jobban vérszemet kap. Szemkötő le, Ayont félbe. Ayon még így is támad, Kenpachi átrepül pár falon. Most már Kendo id játszik Ken-channál. Ayont azzal felaprítja, utána a 3 lány nem jelenthet nagyobb gondot. Így Kenpachi nyer, ha elég ramaty állapotban is.

Hisagi Shuuhei VS Yami Rilago
Ha a Renji, Rukia, Chad trió nem volt képes komoly kárt okozni Yammiban, akkor Hisagi se fog, főleg nem egyedül.

Ichimaru Gin VS Opei Kirge
Itt az a kérdés, hogy Kirge elég gyors-e, hogy elnyelje becsapódás előtt Gin kardját. Szerintem nem olyan gyors.

Új:
Mayuri Vs Aporro Rematch (nincsen Nemu, így Mayurinak magának kell gondoskodnia a mérgek beviteléről)
Yammi Vs Kyouraku
Nnoitra vs Ukitake
Grimmjow Vs  Renji & Ikakku
Naplózva

Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #539 Dátum: 12 okt 23, 12:03:04 »

yammi vs Kyouraku
Most a ressurectiont is beleszámítsam? Oké, de nem tudom.
Alap forma: Kyoraku shikai-nélkül elintézi.
Resurrection: Kyouraku shikai-jával hosszú időbe telik yammit elintézni, de az apróbb vágásaival csak jobban idegesíteni. Yammi nyer talán.

Nnoitra vs Ukitake
Ukitake búcsúzkodhat a szeretteitől. Ukitake nem megy sokra ellene. Ez tény. Mivel Nnoitra alap közel harcra termett ezért ukitake 1-2 kidou-val húzhatja az időt, de aztán meszeltek neki.

Grimmjow vs Renji & Ikkaku
Renji bankai-al erős, de nem nyerne még egyedül. Ikkaku Bankai-ja a közelharcra termett ezért így már más a helyzet. Ha együtt dolgoznak legyőzik ha meg nem akkor ciao.

Mayuri vs Aporro
Erre ötletem sincs. Talán mayuri kihozná még valahogyan magát a helyzetből.

Új harcok

Soifon & Omaeda vs Byakuya & Renji
Naplózva
Oldalak: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins