24 dec 01, 05:26:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)?  (Megtekintve 142807 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #195 Dátum: 11 aug 20, 19:09:12 »

Ez nem feltétlen igaz hiszen tudjuk, hogy miért tartották Ichigot esélyesnek Aizen ellen. Röviden, látni kell Kyouka Suigetsu szabadon engedését, csak akkor van hatása az ellenfélre. Amíg ez nem következik be addig Suigetsu képessége nincs hatással Ichigora. A másik pedig ha megfogják a kardot akkor szintén elveszíti ezt a hatását. Érdekes mert Tousen  kardját is ezzel a megfogásos dologgal lehet megfosztani a hatásától, sőt szerintem Shinji pengéje is ilyen lehet. Tulajdonképpen ugy gondolom, hogy az összes olyan penge amely az érzékek megzavarását célozza, ezzel a gyenge ponttal is rendelkezik. Ha pedig valaki nincs a kard hatása alatt akkor eleve hátrányba kerül olyan pengékkel szemben amelyek más tulajdonságokkal rendelkeznek.

Kenpachi vs Aizen - Ha Kenpachi a kard hatása alatt van akkor 100% a veresége. Ha nincs, úgy is veszítene de lenne egy kis esélye. Aizent Hogyoku nélkül is brutálisan erősnek tartották és rendkívül jó a kidok használatában. Ez pedig Kenpachi ellen éppen elég egy Aizen szintű shinigamitól.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #196 Dátum: 11 aug 21, 17:46:26 »

Tényleg, azt elfelejtettem, hogy van Kyouka suigetsu Nyelvesít fatal error a részemről Nevet

Új fight : Komamura vs Love Szerintem ez Komamura győzelmével végződne, bár Lovenak ott a maszk.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #197 Dátum: 11 aug 21, 21:49:54 »

Na elolvastam mit mondott Gin Kyouka Suigetsuról. Ha már egyszer láttad csak úgy tudsz kijutni a hatása alól ha megérinted a pengét mielőtt Aizen elkezdi használni. Teszem azt, még mielőtt kitalálja, hogy mi legyen az illúzió. És csak az ellenfele előtt kell kiengedni ami kb 2 másodperc szóval elég veszélyes talán ha becsukott szemmel harcolsz akkor nem is látod. Nevet

Aizen Vs. Kenpachi
Kenpachi már látta Aizen Shikaiát (minden hadnagy és Kapitány látta) De most legyen Shikai nélkül. 3 ember van akinek 2-szer több a Reatsuja a kapitányi szintnél Aizen, Ichigo és Kenpachi. Szóval Ken-channak most nem működne a védelme. Ha nincs semmi, olyan ami hátráltatná Kenpachit, (pl társak) akkor még nyerhet is. Mert ha Aizen be is talál Kenpachi, akkor is támad és a saját hasznára fordítja ellenfele közelségét. Aizen a kidokkal biztos megfogná Kennyt, de csak sima kardpárbajban Kenpachi leverné. Összegezve Aizen hógolyó, Shikai, és kidonélkül veszítene Kenpachi ellen. Nevet De ha ezek közül egyiket is használja, akkor ő nyer.

Voodo baba (Komamura) Vs. Húsklopfoló (Love)
Hát Love elég gyorsan hadonászik de Komamurának van állóképessége. Hollow maszkkal elég gyors Love de hamar elfárad tőle. És ha jól láttam nem is szereti nagyon használni mert széttörik akkor annyi.  Lovenak csak maszkkal van esélye, de Komamura kibírja addig amíg Love el nem fárad vagy széttörik a maszkja. Szóval Komamura szerintem is.

Akkor legyen most Szayel Aporro (laborostul, Fraccionstúl, mindenestül)  Vs. Toshiro
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Mardhug
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #198 Dátum: 11 aug 22, 07:09:08 »

Pont beszéltük haverokkal hétvégén, hogy  Szayel Aporro ellen csak Mayurinak volt esélye a hueco mondos alakulatból. Nevet. Szóval szerintem Toshiro vesztene.
Az espada mellett szól, hogy tudos, és mint láttuk elég szépen elintézte egyetlen Ishidánkat. Toshironak is elég szépen összetörné a szerveit....
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #199 Dátum: 11 aug 22, 10:06:28 »

Először is ha abban a szobában harcol, amiben renji ellen, akkor Toshiro nem tud bankait használni. És maradt a shikai, ami nem sokat ér. Toshiroval az a baj, hogy ő csak a bankaijára számít. Így egyértelmű, hogy Szayel. Plusz, ha használja azt a másolatkészítő trutyit, akkor elszórakozhat magával Toshiro. Vagy beveti a fracciónokat, amik nagyon erősek, és nagydarabok. és még ott a voodo baba technika, elkapja, és széttöri a "fej" cukorkát és kész.

Mayuri is meghalt volna, ha nem harcol eredetileg Ishidsával aki segítségével adatokat szerez. Plusz egyedül ő képes a szerveit kicserélni ilyen hamar( talán 1 órája volt rá). De hát mayuri egy csodaember Nevet és nagy koponya Nevet

Ha már itt tartunk ki nyerne a Mayuri vs Byakuyában? a két arrogáns harca, lenézik az embereket Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 22, 10:08:04 írta Domynyk » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #200 Dátum: 11 aug 22, 10:38:24 »

Hitsugaya vs. Szayel

Az hogy nem tud Bankait használni nem érv. Elég szép kidoukra képes Hitsugaya, azzal kirobbanthatja a szoba falát és 1-2 Shunpoval már kint is van. Ishida meg Renji azért nem egy Toushiro szint. Jelentősen gyorsabb annál a kettőnél, kidou használatban is veri Renjiéket, a Zanpakutoja meg sokkal hasznosabb mint a másik kettő fegyvertára. Szayel kellemetlen ellenfél, erősebbnek tartom mint amit a száma takar, de Toushiro az esetek elég nagy százalékában gyorsan Bankaihoz nyúl, amivel simán lefagyasztja Szayelt, és el is dőlt a harc. Ha meg előbb engedi szabadon a Zanpáját Szayel, minthogy Toushiro Bankai-hoz nyúlna, akkor is túl nagy a sebességkülönbség. Én nem sok esélyt látok az Espadának. Legyen olyan 75-25 a Kapitánynak.

Mayuri vs. Byakuya

Byakuya győzelem, viszonylag simán. Nem könnyű kárt okozni Mayuri testében, de Kurotsuchi egyszerűen nem találná el az ellenfelét. A Toushiro-Szayel harchoz hasonlóan itt is a sebesség döntene. Mayurinak semmije nincs ami megfogná Kuchiki tájcsót. A Shikainak eleve semmi értelme, kardforgatásban sokkal jobb Byakuya, nem tudná megsebezni, a Bankai mérge pedig nem terjed túl gyorsan, egy gyors távharcos könnyedén kikerüli. És itt még meg sem említettük, hogy Byakuya talán a 2. legjobb Kidou használó a jelenlegi kapitányok közül. 80-20 az arány, a 6. osztag kapitányának javára Mosolyog

Kenpachi vs. Aizen

Itt ha Aizen shikai és Hogyoku nélkül van, szerintem veszítene. A Reiatsujuk nagyjából egy szinten lehet, de a harci tapasztalata (Yamma-jii és talán Kyoraku után) talán Kenpachinak a legnagyobb egész SS-ben. Jóval kitartóbb is Aizennél, és a kardforgatási képességei is magasabb szinten vannak. Aizen kedvenc Hadouját, a Kurohitsugit, Ichigo egy pillanat alatt kettétörte, ez csak feltételezés, de ha Zaraki leveszi a szemkötőjét lenne olyan szintű a lélekereje, hogy ő is megtehesse. Plusz aki egyszerre megkezd Byakuyával meg Yammival, és közli hogy k-rva unalmas volt az egész, nem lehet túl gyenge. Nevet (Természetesen ezt én se gondoltam komolyan, Byával nem volt komoly ott a harc)
De tény, hogy 2 gyengébb kapitányt megerőltetés nélkül szétkapott volna, úgy hogy még vissza is fogja magát.

.......Persze hogy halibel nyerne hát byakuya a 7. espádát alig birta lecsapni és két egymás mellet lévő espada szám mellett sok külömbség van. szal esélye se lenne byakuyanak

Akkor mi szerintem más mangát olvastunk/animét néztünk, mert nekem úgy rémlik Byakuya (aki Rukia miatt hátrányban volt) lealázta Zommarit Nevet Illetve eljátszadozott még Yammival is, bár ott nem teljesen egyedül volt.

Aizen vs. Ichigo Mugetsu nélkül

Ichigo tett egy megjegyzést, hogy "Csak ennyire vagy képes?". Ebből kiindulva leverte volna Aizent, tehát teljesen felesleges volt ellőni a Saigo no Getsuga Tenshout.

Komamura vs. Love pedig sima Komamura győzelem, Lovetól keveset láttunk, és amit láttunk nem veheti fel a versenyt a jelenlegi kapitánnyal.
Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #201 Dátum: 11 aug 22, 10:58:07 »

Honnan veszed, hogy Hitsugaya olyan jó kidouban? csak egy shakkahot meg sajo sabakut használt.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #202 Dátum: 11 aug 22, 11:09:49 »

Te magad válaszoltad meg a kérdésed. A Sajo Sabaku asszem 63-as bakudou, ami már elég szépnek számít a sima Shinigamiknál. Amikor azt írtam, hogy elég szép kidoukra képes nem egy Uraharához vagy Aizenhez viszonyítottam, hanem az átlaghoz. Egy kapitány szintű Shakkaho szerinted nem lenne elég egy fal átrobbantásához?

Szerk.: Illetve Rangiku szerint elég magas kidouval védte Hinamori szobáját még a Soul Society arc-ban is.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 22, 11:12:35 írta Mistich » Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #203 Dátum: 11 aug 22, 12:57:01 »

igen, az kyoumon volt asszem, kívülről szinte törhetetlen, de belülről könnyű elpusztítani.

Új harc(ok) Amagai Shusuke vs a többi kapitány, mármint külön-külön. Arra lennék kíváncsi, hogy kiket tudna legyőzni, de csak shikai és bankai! nincs bakkoto
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 22, 13:15:47 írta Domynyk » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #204 Dátum: 11 aug 22, 14:32:34 »

Teljesem mindegy, hogy van e varázslat vagy nincsen. Mivel mindegyikük Kyoka Suigetsu hatása alatt áll így nem is nyerhetnek ellene. Ha nem lennének a hatása alatt és a parancsnokok  ismerik a hatása alá kerülés feltételét akkor lehet esélyük. Persze ehhez a Hogyokunak is lenne egy-két kedves szava. Azon a szinten ahol Ichigoval karcolt, kizárt, hogy képesek legyenek valamire is ellene. Gondolj csak arra az energia gömbre amit Ichigohoz vágott. Hogyoku nélkül viszont Aizennek nem lenne esélye hiszen erőben is sokkal gyengébb lenne.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #205 Dátum: 11 aug 22, 14:33:57 »

Ez most melyik harc? nem vágom  Gondolkozik  Aizen vs Ichigo?
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #206 Dátum: 11 aug 22, 14:57:05 »

Mmm. Bocs de elnéztem a nevet Pirul így rosszat is írtam.

Amagai Shusuke - Ha jól emlékszem ő a fillerből van és tűz alapú bankait használ. Én a 4. kalapba tenném Soi és Komamura mellé.

« Utoljára szerkesztve: 11 aug 22, 15:05:43 írta rini67 » Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #207 Dátum: 11 aug 22, 16:33:38 »

Igen Amagai Shusuke Nevet és milyen 4. kalap? kik vannak az első 3-ban?
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #208 Dátum: 11 aug 22, 17:46:04 »

Nálam így épül fel a négy kalap. Persze ezek között lehetnek átjárások a speciális képességek miatt de általánosságban így gondolom. Természetesen a kalapon belüli erőviszonyok is meghatározhatóak, de mivel nem ismerjük néhány személy végső képességét addig csak találgathatunk.

1. kalap - Yama, Aizen , Ichigo fullban / teljesen elkülönülnek a többiektől különböző okokból. Teljesen más kategóriát alkotnak. Azt hiszem ezt nem kell magyarázni.
2. kalap - Unohana, Kyouraku, Urahara, Ukitake / őket tartom a legerősebbeknek és éppen ezért nem is igazán mutogatják a képességeiket. Uraharát sem tartom olyan erősnek de őt a rendkívül magas intelligenciája hozta be ide.
3. kalap - Yoruichi, Gin, Byakuya, Hitsugaya, Kenpachi / Kenpachi a szellemi erejénél és vadságánál fogva feljebb sorolnám de hiányoznak a kardja különleges képességei amelyekkel igazán versenyképes lehetne. Yoruichi feljebb kerülne ha nem dobta volna el a kardját. Gint viszont nem tartom olyan erősnek mint a többieket de egyrészt zseninek tartják másrészt a technikája félelmetes. De ide kerülne Ichigo is az alap bankaiával.
4. kalap - Mayuri, Soifon, Komamura, Tousen
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 22, 18:12:52 írta rini67 » Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #209 Dátum: 11 aug 22, 17:46:24 »

Na Rini megelőztél 20 másodperccel  és még a listád is részletesebb. ikszdé
Ez az elterjedt nézet erősség szerint:
1. Kalap: Yamamot, Aizen
2. Kalap: Ukitake, Kyōraku, Unohana
3. Kalap: Byakuya, Kenpachi, Gin
4. Kalap: Soifon, Toshiro Tousen, Komamura
Ha jól emlékszem akkor így volt. De szerintem elég nagy hülyeség. Nevet + Ez jóval a Hamis Karakura belli harcok előtt készült.

Amagai Vs. Yamamoto
Tűz Vs. Tűz. De Yamának erősebb.

Amagai Vs. Soifon
Amagaitól nem láttunk nagy sebességet, viszont Soifon a leggyorsabb aktív Kapitány. A tűz veszélyes de véleményem szerint a Shunko kibírja. Legalábbis elég ideig, amíg Soifin gyorsan elintézze.

Amagai Vs. Gin
Gin túl gyors és túl nagy a hatótáva. A tűz meg ugye nem árt Gin pengéjének. Egyértelmű Gin Win.
Amagai Vs. Unohana
Kevés infó Unohana harci tudásáról. De elvileg kiváló kardforgató is a Kido mellet, csak hogy át is kell hatolni a lángcsóvákon. Ennyi infó mellet Amagai.

Amagai Vs. Aizen
Erről inkább nem is írok. De ha ugyan azok a feltételek, mint az eőző Aizen Vs. Kenpachinál. Akkor Amagai. (Szegény Aizen erejét kb 10%-ra redukáltuk.) ikszdé

Amagai Vs. Byakuya
Sebesség terén ő is jobb Amagainál + a kis pengéi sem égnek szét a tűztől. Itt is győz a sebesség szóval Kuchiki.

Amagai Vs. Komamura
Itt nem beszélhetünk nagy sebességről. De a Bankai bírja a hőt, csak az a kérés, hogy komamura is bírja-e ? Nevet De Nem fog olyan sokáig tartani a csata, hogy megsüljön, mert Amagai nem nagyon tudd mit kezdeni Koma bankaijával.

Amagai Vs. Kyōraku
Hát a tűz sokk árnyékot csinál. Nevet

Amagai Vs. Tousen  
Ha csak sima Tousen, akkor Amagai könnyedén szétégeti Vak barátunk Bankiját vagy épp ő magát a korlátozott térben. Hollow Tousen meg háát a tűz, akkor is hatásos a rovarok ellen. Nevet Regeneráció ide vagy oda. Viszont a Hollowfikált Tousen megverné Amagait.

Amagai Vs. Toshiro
A tűz elolvasztja a jeget, de a víz meg eloltja a tüzet. Ez olyan döntetlenre saccolnám.

Amagai Vs. Kenpachi
Kenpachi nem lesz rest átmenni a tűzön, hogy Amagai közelébe jusson így Ken-chan nyer. Talán még a lélekenergiájával is el tudná kerülni az égést. Gondolkozik

Amagai Vs. Mayuri
Nemu nélkül nem tudná bejuttatni Amagai testébe a mérgeket így ez kilőve. A Bankai mérge meg maga a Bankai szétég a tűzben. Ezt Amagai nyeri.

Amagai Vs. Ukitake
Mivel a tűz az energia így ideális ellenfél Ukiatakének. Ezt a harcot így neki adnám.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 22, 17:52:27 írta Tilon » Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins