Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #255 Dátum: 11 nov 23, 16:28:13 » |
|
Szerintem is Komamura nyerne 100%. Ha Rukiának egy kardszúrés elég volt, hogy legyőzze, akkor Komamura shikai szétloccsantja az egészet 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #256 Dátum: 11 nov 26, 08:44:54 » |
|
Fölvetek pár csatát és lehet szemezgetni.  Nel (nem megy vissza kicsibe) Vs. Ichigo (Grimmjow elleni szintjén) Byakuya Vs. Grimmjow Stark és Ulquiorra Vs. Yammabá Gin Vs Ulquiorra Kenpachi Vs. Kyōraku
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #257 Dátum: 11 nov 26, 20:03:28 » |
|
Hát nekem egyik csatában sincs érdekeltségem, sajnos... Én is írnék egy listát  Mayuri vs Komamura Hityugaya vs Komamura kyouraku vs Komamura Ukitake vs Mayuri Yoruichi vs mayuri
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fefe1200
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #258 Dátum: 11 nov 27, 00:24:44 » |
|
Byakuya Vs. Grimmjow ---> szerintem byakuya simán szétloccsantaná a bankai-ával 1000 ragyogó virágszirom-mal ---> 70-30 Byakuya Stark és Ulquiorra Vs. Yammabá ---> most vicceltek, yama simán elégeti, meg ott vannak neki a kötö és támadó mágiák(nagyon magas szinten) wszerintem 75-25 yamának Gin Vs Ulquiorra ---> szerintem itt ulquiora a 2. resurreccion-nal kiegyenlítené a küzdelmet 60-40 re, tehát akkor gin 60-40-re győzne Kenpachi Vs. Kyoraku ---> itt lehet, hogy részrehajló vagyok, csak mert kyoraku na kedvenc karakterem a flmben, és éppen ezért mondok 70-30 -at kyorakunak, csak mert amúgy is király skilljei vannak az égvirág démona-nak, a bankai-áról nem is beszélve, amii amúgy is nagyot ütne, ha már a shikai-ja is ilyen erős.
Mayuri vs Komamura---> szerintem érdekes harc lenne, de ha majuri mefgvágná komamura ban-kai át akkor nem hatna a méreg komamurára, de azért szerintem 70-30 mayurinak a kido-k miatt, amit még nem láttam, hogy komamura használna. Hityugaya vs Komamura ---> szerintem itt toshiro megfagyasztanál a bankai-ának a legjobb képességével, aminek a nevét nem tudom, de ellene semmit nem tudna tenni komamura, persze nem hiszem, hogy egyből azt használná, de előbb utóbb rákényszerülne. 60-40 hitsugaya. kyouraku vs Komamura --->itt is veszítene komamura, mert közelharcban egyértelmű, hogy kyoraku nyerne a kardja képességének köszönhetően. 70-30 kyoraku. Ukitake vs Mayuri --->itt szerintem mayuri nyerne, mert a ha megvágja ukitakét, akkor ott a vége, ezért 65-35 mayuri nyerne. Yoruichi vs mayuri---> itt szerintem yoruichi nyerne, mert nagyon gyors, és a kötőmágiában is jeleskedik, na meg a támadóban is, 70-30 yoruichi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 27, 08:33:16 írta fefe1200 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #259 Dátum: 11 nov 27, 10:41:22 » |
|
Yoruichi Vs Mayuri. Ez a legegyszerűbb. Nem tudok olyan helyzetet elképzelni amiben nem Yoruichi nyerne. Mivel Mayuri közelharci képességei a 0 felé közelítenek esélye sincs, hogy akár egyszer megvágja Yoruichit, így marad a Bankai. A Bankaiját eddig csak a földön láttam, így gondolom nem képes felmenni a levegőbe. Yoruichi simán csak szétlövi Kidouval vagy egy Shunko-s ütéssel. A mérget meg értelem szerűen szétoszlatja a Kidou robbanása. Ukitake Vs. Mayuri. Hát Ukitake nem mutatott túl sok mindent, a Shikaija meg nem sokat ér a méreggel szemben. Közelharcában két kardal simán meg fogná a tudóst, aki csak a bankaija miatt nyerne. Kyouraku Vs Komamura. Kyouraku a tapasztalata miatt hozza le. Mivel nem mutatott olyan támadást ami durván sebezné Koma bankaiját így az eredetit támadná. Kutyus meg többszörösen szenved hátrányt a Bankaija miatt, mert ha Kyouraku megkerüli a Bankait és őt támadja, akkor a Bankai hasztalan mert ha még oda is csap vele, akkor saját magát is eltalálhatja. Hitsugaya Vs. Komamura. Ez számomra nehéz csata mert Komamurát tartom a leggyengébbek, viszont Toshirot meg túlbecsültnek tartom.  Na szóval mint általában rögtön Bankaival nyit mindkettő. Komamurának, olyan lesz mint eltalálni egy repülő legyet.^^ Hitsugaya nem nagyon tudja jéggel megsebezni az óriást. A Hyōten Hyakkasō, olyan nagy, hogy még azzal sem tudja teljesen megfagyasztani. De még ha meg is tudja, Komamura szimplán deaktiválja, majd újra előhozza. Toshiro, akkor nyerhet, ha az igazi testet támadja. Olyan 75%, hogy Toshiro nyer. Mayuri Vs Komamura. Ez egy döntetlen lenne. Komamura szétcsapja Mayuri hernyóját, de a mérget ő sehogysem képes hárítani. Szerintem az lenne, hogy Komamura ekintézi Mayurit de a méreg őt is elkapja, vagy Mayuri folyadékká válik és otthagyja a megmérgezett Komát. Komamura mindenkit le tud verni mert szól az állatvédőknek, akik lecsuknak mindenkit.  Tudom, hogy Yama erős, ezért mondtam, Starkot és Ulquiorrát, mert ők a legtöbb kapitányt lenyomják 1Vs1-ben. De azt meg kell, hagyni, hogy Yamabá nem az aki nagyon használna "kötő mágiát". Vagy még hozzá vesszük Wonderweiss és győznek. xD.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #260 Dátum: 11 nov 27, 21:26:44 » |
|
És a Mayuri vs Hityugaya Mayuri vs Shinji Mayuri vs Love vagy Rose Mayuri vs kenpachi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fefe1200
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #261 Dátum: 11 nov 28, 07:07:14 » |
|
Ha így áll a helyzet, akkor : Mayuri vs Hityugaya --->Toshiro simán befagyasztja, meg, ha közelharcra kélnyszeríti, akkor ott a vége, mert mayuri nem hiszem, hogy nagyon jó lenne a közelharcban, hanem inkább a távolságiban. Itt 60-40 Hitsugaya. Mayuri vs Shinji---> Mayuri nem jönne rá shinji shikai ának a képességére, és ha egyszer beleesik, akkor ott a vége. 75-25 Shinji. Mayuri vs Love vagy Rose---> Love szerintem legyőzné, és rose veszítene ellene, mert ő távolsági harcos, de ha egyedül harcol, nem hiszem, hiogy megtudná ölni. love vs mayuri--->55-45 love. Mayuri vs rose--->mayuri 75-25. Mayuri vs kenpachi---> Itt szeritem kempachi, a brutális erejével, nem hagyná, hogy megvágja a kardjával, de ha ban-kai-zt használna akkor kempachi szétvágná, mert a méretkülönbség nem biztos, hogy sokat számít kempachinál. 65-35 Kempachi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #262 Dátum: 11 dec 22, 09:14:12 » |
|
Mondok egy újat: Harribel vs. Ulquiorra Secunda Etapa nélkül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fefe1200
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #263 Dátum: 11 dec 22, 09:23:28 » |
|
Ulqiorra vs Harribel itt szerintem ulqiorra nyerne, nem tudom miért ő a 4 arrrancar, és nem az 1., mert a második éledéssel simán alázná stark-ot. ulqiorra 55-45(persze második éledés nélkül)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #264 Dátum: 11 dec 22, 12:57:43 » |
|
Ezen nincs mit gondolkodni. Ha nem használja a 2. szintjét Ulquiorra akkor mind Harribel, mind Starrk felmossa vele a padlót. Pont erről szól az erejük által felállított sorrend az espadaban . Ez akkor borul ha Ulquiorra 2. szintre vált. Akkor erősebb lesz náluk de Starrkal és Barragannal még így is elég kellemetlen meccset kellene vívnia még ha győzne is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #265 Dátum: 11 dec 22, 16:36:31 » |
|
Az erősorrend megbukik , ugyanis Harribel Hitsugayaval egyszinten van , és azt nem magyarázd meg nekem , hogy Hitsugaya erősebb volt 2 éve , mint Ulqi. ^^ Mellesleg Kubo databookos okosságai is epic fail kategória , a Bleachben erősorrend sosem tükröződik hűen. Ami a hab a tortán , hogy Yammy Ulqi közelében nem volt , mégis ő a 0. Kicsit on(  ) : Ulqi bedarálja Harribelt alapszinten is meg minden egyéb más konfigurációban is x'D Sebesség különbség egyértelműen emós barátunk mellett dukál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feraaaa32
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #266 Dátum: 11 dec 23, 00:30:00 » |
|
ide se írtam,és naruto még nem jött ki. ulqiorra a legerősebb espada,ez nem vitás. egyértelmű,hogy mind harribelt,mind stark-ot,mind gin-t veri. az a lanza del rampago technikájával csak vasto lorde ichigot nem nyomta le.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #267 Dátum: 11 dec 23, 11:53:55 » |
|
1. Azért érdekelne, hogy mit kezdene Ulquiorra Starrk Cero támadásaival, vagy Barragan Respira-jával.. 2. Secunda Etapa NÉLKÜLI Ulquiorrát kellene nézni.. 3. A Lanza del Relámpago egy technika. Az ellenfélét miért nem nézed? 4. Gin leverné őt. Szerintem Harribel legyőzné a sima res. Ulquiorrát, Hitsugaya-Lisa-Hiyori hármas se bírt vele, ők pedig így együtt sokkal keményebbek Ichigonál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feraaaa32
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #268 Dátum: 11 dec 23, 15:02:22 » |
|
jól van,akkor starkot,meg gin-t csak a segunda etapa átváltozással verné,de verné.első szinten harribelt sztem azért nyomná.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #269 Dátum: 11 dec 23, 15:54:44 » |
|
Szerintem még mindig nem. Második szintem minden bizonnyal de első szinten nem. Nem szórakozásból sorolták így be őket az espadában Aizen által. Starrk és Barragan hasonló erővel bírnak. Starrk előnye az Barragannal szemben, hogy sokkal gyorsabb nála, távolsági támadásokkal operál és nagyobb a szellemi ereje. Márpedig náluk a besorolást a szellemi erejük nagyságában mérik. Ebben a sorrendben pedig Harribel előrébb van mint Ulquiorra első szintje. Ha Aizen ismerte volna Ulquiorra második szintjét akkor előrébb sorolta volna.
Amúgy alapvetően a harci sorrendjüket nehéz besorolni mivel a legtöbbször nem az erőn múlik hanem a különleges képességeiken és azok erején. Röviden azt kellene nézni, hogy ha egy körversenyt tartanának akkor ki és hol helyezkednek el a listán. Elképzelhető, hogy a leggyengébb megverné a legerősebbnek tartott személyt a speciális képessége által. Például Zemmari nagyon sok mindenkit elkaphatna a képességeivel amellyel irányíthatná annak testét. Vagy a tudós espada (nem ugrik be a neve) felkészül a másik képességeiből és annak testében születik újjá vagy nem is hatnának rá egyáltalán a másik támadásai.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|