Hát, amikor abbahagyták, én még elég kicsi voltam (majdnem 6 éves!!!
) De arra azért tisztán emlékszem, hogy szokás szerint leültem a tv elé az ágyra, és vártam hogy elkezdődjön, de valami más ment a tv-ben. Az idő fogalmával akkor még nem voltam teljesen tisztában, szóval nem tudtam, hogy pontosan mikor fog elkezdődni, de amikor már 2-3 mesét leadtak, akkor már valami gyanús volt
Megkérdeztem anyukámat, ő utánanézett, és azt mondta hogy nem fogják leadni
Eléggé elszomorodtam és nyafogtam összevissza. Aztán anyukám betette a kedvenc Disney rajzfilmemet a videólejátszóba (Oroszlánkirály, yeaaah
) én meg lenyugodtam. De a DB hiányzott
Aztán pár év múlva megszereztük a DB kazettákat. Az egyik kazetta tokjában volt egy papír. Megkérdeztem a bátyámat hogy mi az, ő meg azt mondta, hogy az a papír kell ahhoz hogy visszavihesse a kölcsönzőbe. Na, erre mikor bátyám nem látta, én fogtam magam, és kidobtam azt a papírt hogy ne vihessük vissza a kazit
Jól van na, gyerek voltam
Am utólag kiderült, hogy a bátyám nem kölcsönözte, hanem vette a kazettákat, az a papír pedig a blokk volt
Miután azt a kemény 4 db kazettát rongyosra néztük, úgy 5 év elteltével újabb fordulat történt. Addigra végre mindenhol elterjedt az internet, a bátyám pedig megszerezte a DB összes részét!
Oly' hosszú idő után a DB-mánia ismét fellángolt, és azóta is ég!
Áldjuk érte az internetet!
És elnézést ezért a hosszú és unalmas dumáért, de olyan jó nosztalgiázni ^^