Na, hát elolvastam, és egész jó ötlet ez a több különböző univerzum
Nekem tetszett, és kíváncsi vagyok a folytatásra.
Amit igazán jó ötletnek tartottam, az az, hogy van egy olyan univerzum, amiben Vegetto is jelen van. Végül is miért ne? Ha Buu nem nyeli le őket, akkor Goku és Vegeta tényleg örökre egybe maradtak volna.
Egyébként elkezdtem azon gondolkodni, hogy ha van egy "Vegetto-univerzum", akkor milyen más univerzumok létezhetnének még? Lehetne egy olyan, amiben Goku-Gohan fúzió van. Ha Gohan elkapja azt a Potarát, akkor simán létrejöhetett volna. Csak Chichi-t sajnálnám. Milyen érzés lehet, ha a férjed és a fiad egy személy?
Meg persze ott van Goten is, neki a bátyja meg az apja...
Na, de aztán eszembe jutott egy durvább dolog, egy Goku-Dende fúzió. Végül is a Buu-sagaban egy pillanatra ez is megfordult Goku fejében. Szerencsére csak egy pillanatra. Zöld fejű Goku? Na neee
De a legdurvább, leghalálosabb dolog: Képzeljetek el egy olyan univerzumot, ahol egy Goku-Mr Satan fúzió létezik. (ááá, a szemem, a szemeeem!!!) Goku után Gohan járna vele a legrosszabbul: az ő apja és a feleségének az apja egy személy lenne. Hát juj
De kérdés, hogy egyáltalán létezhetne-e egy ilyen univerzum? Egy Goku-Mr Satan fúzió aligha lenne képes legyőzni Buu-t. Lehet hogy saját maga pusztítaná el a Földet
AfroGoku Bajusz-Attack!!!