Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #255 Dátum: 12 jan 23, 05:17:51 » |
|
Így legalább megismertük sasori azon képességét, hogy ő is képes embereket mozgatni. Amúgy szegény csak olyan harcokat kapott amit el kell veszítenie a történet érdekében, de sztem így is erős volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itara
Gennin
Nem elérhető
Az akatsuki 3 legerősebb tagja(Nagato nem fért rá)
|
 |
« Válasz #256 Dátum: 12 jan 23, 20:02:13 » |
|
Sasori és Deidara két meg nem értett művész. Szó szerint. MIndkettőről azt hiszik milyen gyengék pedig csak nem kaptak rendes ellenfeleket. A feldeÍtő osztag ellen Sasorinak nem volt bábja Deidara meg nem használhatta a C4-et mert a drága sai és kankuro instantan meghalt volna csak a drágalátos rajongóknak ez nem tetszett volna. De ez itt off.
|
|
|
Naplózva
|
"Nem csak ahhoz kell bátorság, hogy az ember kiálljon és beszéljen, hanem ahhoz is, hogy leüljön és meghallgassa a másikat."- Churchill "Fanatikus az, akit lehetetlen meggyőzni, de témát sem hajlandó váltani."-Churchill Kész vagyok a teremtővel való találkozásra. Hogy a "Teremtő felkészült-e erre a megpróbáltatásra, az más kérdés."-Churchill Csak két hatalom létezik a világon: a kard és a szellem. "Hosszú távon azonban a szellem mindig meghódítja a kardot."-Bonaparte Napoleon
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #257 Dátum: 12 jan 23, 20:23:18 » |
|
Egyébként elég gáz, hogy két AK-tagot a második körben hogy lecsaptak. Akkor már vissza se kellet volna hozni őket.
Am nekem ezek a báb-technikák nem jönnek be x( mm baromi nehéz lehet így meg úgy mozgatni az ujjaidat, én tuti mindig elfelejteném hogy melyik ujjam melyik báb melyik részéhez csatalakozik xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
malakian666
Vendég
|
 |
« Válasz #258 Dátum: 12 jan 23, 22:22:29 » |
|
Megalázza Kishi sok nagyon jól felépített karakter emléket a feltámasztósdival- nyilván azt akarja érzékeltetni, hogy az új generáció felülmúlja a régit, de erőltetett, legyengíti miatta a táp embereket. Sasori igazából "öngyilkos" lett (ki tudta volna kerülni a támadást (Apa, Anya báb))- megunta az érzések nélküli örök életet. De legalább stílusos halála volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #259 Dátum: 12 jan 24, 10:27:50 » |
|
A bábokról és a báb technikákról essen szó! Sasorit és Deidarát a Szereplők/Akatsuki témában kéretik kitárgyalni!
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
vegita
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #260 Dátum: 12 aug 17, 13:05:55 » |
|
na embörök!! én nagyon rajongok a báb technikákéárt, viszont lenne most 2 kérdésem: 1: emberi báb, használni tudja a bábhasználó a bábjának a jutsujait amit életében az használt, nos : ha egy Hyugat (byahugan) rem jól írtam használót megöl a bábos, és bábot csinál belőle akkor ugye, a technikáit tudja használlni, de egy ilyen dojutsus ember technikáit, hogy használná, ugy h kitudja a látás technikákat is használni (csakrapontok látása, mindenen átlátás) vagy éppen a sharingan látás képességeit?? ti ezt hogy képzelitek el, hogy tudná megvalósítani a bábhasználó?
2: ugye a sasori harc idején, amikor a pecsételő fejjel meg lett dobva, akkor ugye a "sasori szív" átment egy másik báb ba és az fogta és úgy nézet ki mint sasori, de ezt hogyan? mitől lett az olyan? meg amikor chyo mondta h az utolsó támadását látta sasori, de nem csinállt ellene semmit, ott melyik utolsó támadásra gondolt, az anya,apa leszúrásosra vagy a pecsételő fejre amivel megdobták?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #261 Dátum: 12 aug 17, 13:44:52 » |
|
1.) Szerintem itt főleg olyan vérvonal képességekről lehet szó, ami nem függ a bábostól. Pl. a mashomokot a báb "használja", de a báb mire menne egy Byakugannal? ^^ 2.1.) ...hogy megismerjük.  2.2.) Szerintem az apa és anya bábokra gondolt.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
vegita
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #262 Dátum: 12 aug 17, 15:07:55 » |
|
1: az igaz h nem sokra menne, bár ugye használni tudná a bábbal a 64 pontos cuccot meg azt a pörgést meg a széllökéseket (hyuga) vagy nemtom h ha ugy összekötné a látásukat mint kankuro csinálta az elején a bábjával, akkor a látásadta képességeket tudná-e használlni... szerintetek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #263 Dátum: 12 aug 17, 15:10:33 » |
|
1. Már Kankurotól és Sasoritól is láttunk olyat, hogy bábon keresztül láttak (Karasu, Hiruko), szóval akár még az is lehetséges, hogy a szemtechnikákat is használni tudja. Ráadásul a rinnegan szeme csak akkor különleges szemként, ha több pár van. Am a rinnengan technikáknak nincs köze a látáshoz. Sharingan már érdekesebb, mert nem tom a báb tudna-e másolni  2. Valószínüleg az apa-anya, mert az volt az utolsó támadás. Mikor sakura szétütötte sasorit és összeállt, a bábba beleszövődött a szíve. És ha megnézed az akkori sasori sokkal emberibb, mint az a test, amit kankuro használ, szóval gondolom, hogy a szív rácsatlakozása megadja a bábnak sasori külsejét. Egyébként Sasorit már nem egyszer sárba tiporták, de csak nekem tűnik úgy, hogy egyre inkább gyengülnek a bábhasználók? Anno, azért néztem nagyokat, mikor sasoriék harcolnak, most meg simán elnyesik a fonalakat, mert ugye mindenki látja, kankuro meg már annyira pro, hogy rácsatlakozik a fonalakra... Szal nekem nem tetszik ahogy kishi szegény sasorival bánt... Meg mondta kankuro, hogy felülmúlta... azért azt én kétlem, mert csak sasori tudott emberi bábokat csinálni. Ha sasori is felszerelkezhetett volna, akkor még alázná a fiút...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #264 Dátum: 12 aug 17, 16:34:15 » |
|
A válaszokkal egyetértek, de szerintem a báb, amibe átkerült a szíve, azért nézett ki ugyanúgy,.mert simán csinálhatott a saját mására bábokat, hiszen bármi történhet a testével, amit lehet h nem tud megjavítani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vegita
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #265 Dátum: 12 aug 17, 21:54:03 » |
|
igaz, ha összekapcsolja a szemét a bábéval, mint kankuro, vagy hiroku esetében, akkor ugy valszeg tudja használni a dojutsukat......, és úgy akár a bábbal (sharngan) gen jutsuba is ejtheti az ellenfelet, vagy akár le is másolhatja vele és akk a báb azt csinálja mint a támadó.. (jutsu vagy mozdulat) vagy akár egy sussnaoot is felállíthat  ... tehát én ilyen módon eltudom képzelni a dojutsu használatát.. abban viszont egyetértek h sasori nagyon porba lett alázva így ezzel a visszatérésével, h kankuro már felülmúlta, esélytelen aki 100bábot meg emberi bábokat használ, azt nem hiszem h kankuro a szar (elnézést) bábjaival felülmúlja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #266 Dátum: 12 aug 17, 22:16:40 » |
|
Plusz Kankurou összes bábját Sasori csinálta, így nehezen okozhatna meglepetést Kankuro. Bár ha átépitette őket, sztem akkor sem tudna olyat mutatni, amit Sasori ne védene ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vegita
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #267 Dátum: 12 aug 18, 09:25:30 » |
|
amugy én a báb technikákat nagyon sokra tartom, mert tényleg mindenfelé csapda bennük, meg még a sussanoval se lehet egy gázfelhőt kivédeni , mert ugye lélegezni csak kell, de ez ahogy sasori visszatért az valami botrányos, h ilyen gyengére lett betervezve így visszatérve, rendesen megalázzták vele, mert azért emberi bábhasználó, aki lényegében akárki képességeit tudja alkalmazni, ha sikerül előtte megölnie, meg 100bábot mozgat egyszerre, azt nehogy már kankuro legyőzze, ilyen könnyen,, aki 3 bábot alig tud egyszerre mozgatni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #268 Dátum: 12 aug 18, 09:57:12 » |
|
Emlékeim szerint akkor nem voltak Sasorival a bábjai. A bábhasználó a bábjai nélkül meg pont annyit ér, mint amit Sasori mutatott. Tényleg nem volt annyira jó az a harc, de annyira rossz sem, mint ahogy beállítjátok.
|
|
|
Naplózva
|
 "Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
vegita
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #269 Dátum: 13 máj 10, 14:12:44 » |
|
1, Olyanon agyaltam a minap hogy az emberi báb tudja használni azokat a technikákat amiket azelőtt használt hogy báb lett. Mi van olyankor ha a bábot egy Akimichiből készítik, akiknek mint tudjak a testük méretének változtatása a technikájuk... akkor a báb is képes lesz megváltoztatni a méreteit? Az is lehet óriási vagy hirtelen megnövesztheti a kezét és ugyanugy használj a a bábos álltal beszerelt fegyvereket? Vagy ha pl Kimimaro klánjából származik akkor tud a báb "csontokat" növeszteni?
2, a másik meg hogy, oylan chakra ágyút képes lehet egy bábmester beszerelni a bábba , mint nagato mechanikus testébe van, vagy éppen rakétákat?
3, az emberi bábok milyen anyagból lehetnek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|