Chakra
|
|
« Dátum: 11 feb 20, 21:01:12 » |
|
Különösen erős, de hatalmas mellékhatásokkal rendelkező mágiák.
Amiket eddig ismerünk (név és működési elv szerint is):
- Idővonal: Urtear használja, képes egy tárgy idővonalát befolyásolni. Pl. el tudja érni, hogy egy plafon elöregedjen és leszakadjon (vagy éppen az ellenkezőjét, képes a leszakadt plafont visszaállítani). Élőlényekre nem hat.
- Megtestesítés: RustyRose használja, amit elképzel, azt képes fizikai formába önteni. A korlátait és feltételeit még nem ismerjük, csak tudjuk, hogy vannak.
- Az istenek tüze: ZanCrow használja. Egy különleges tűz, amely elvileg a sárkányok tüze felett áll. Natsunak is csak úgy sikerült elnyelnie, hogy előtte kinullázta a saját mágiáját.
- Maguilty érzék: Meldy használja. Összekapcsolja a célszemélyek érzékeit. Csak akkor működik, ha legalább az egyik személy erős érzelmeket (lehet negatív is) táplál a másik iránt. Ha a kapcsolat egyik tagja sérülést szenved, akkor a fájdalmat a többiek is érzik, bár a fizikai sérülést nem szenvedik el. Viszont ez a mágia a halált is megossza. Akik a varázslat hatása alatt álnak, azoknak az élete összekapcsolódik.
- Nagy fa: Azuma használja. Képes irányítani vele a földben tárolódó mágikus erőt. A mágiája főleg a fák manipulációjában nyilvánul meg.
+ Elvileg a sárkányölő mágiák is ide tartoznak, de azoknak külön témája van. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 22, 11:37:21 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
LordSkysurfer
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1 Dátum: 11 ápr 08, 14:07:46 » |
|
halli...Chakra szerintem kihagytad Wendy gyógyító mágiáját. vagy az nem lost???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2 Dátum: 11 ápr 08, 15:54:31 » |
|
+ Elvileg a sárkányölő mágiák is ide tartoznak, de azoknak külön témája van. ^^
Nem hagyta ki, csak annak külön témája van.^^ Egyébként nekem Meldy mágiája nagyon bejövős, ha nem lenne beleerőltetve ez a "Fairy Tail mindig győz" a mangába, meg Hades kicsit komolyabban vette volna a tervezgetést, simán szétlehetett volna vele szedni az egész F.T.-t. Csak Hades papa kell hozzá, aki még az elején begyalulja Makarovot, plusz Meldy, aki még előtte összecsatlakoztatja az öreget a szigeten lévőkkel. Hisz a feltétel adott, Makarov szoros érzelmeket táplál a céhe összes tagja iránt... ha ők pedig bekapják ugyanazt, amit ő Hadestól, hát, nem igazán kellett volna már arra a szigetre senki se, max. Urtear, hogy Zerefet leszállítsa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #3 Dátum: 11 ápr 08, 22:12:28 » |
|
Szerintem ez azért korlátozott. Nemhinném hogy minden emberhez hozzá zudja csatolni ezt a mágiát max 3-4. De ez csak sejtés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #4 Dátum: 11 ápr 27, 20:13:16 » |
|
Nekem nagyon bejön Zancrow fekete tüze. Belengodnolva Hades sok ilyet ismer , és tekintve , hogy ő képezte a Purgatoriumi tesókat , ő mindet ismeri amiket ők használnak. Kíváncsi vagyok milyenek lehetnek még
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #5 Dátum: 11 ápr 30, 20:04:58 » |
|
Hát... Azért mert Hades tanította őket, még nem feltétlenül rendelkezik ő is azokkal a mágiákkal. Ő csak (szerintem) azt tanította meg nekik, hogyan éljenek a mágiájukkal. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
kingofjutsu
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6 Dátum: 11 jún 22, 12:27:32 » |
|
őő...csak én nem láttam, vagy Gildartz zúzómágiája nincs leirva? Mert szerintem az is elég pöpec^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #7 Dátum: 11 jún 22, 13:03:15 » |
|
Jól láttad, nincs ebben a témában. Mivel nem (tudjuk, hogy) Elveszett mágai(-e).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #8 Dátum: 11 jún 22, 14:52:18 » |
|
És a gravitáció amit Bluenote használ az nem elveszett mágia?
És az az emberi megszállás? Amit a Kosban lévő koma használt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kingofjutsu
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 11 jún 22, 18:59:10 » |
|
azt beláthatjuk, hogy természetesen a naruto-kun egy remek csapat, de 1.szerintem nincs olyan ember aki kapásból össze tudná írni az összes mágiát. 2. Pedig rengeteg olyan van, ami elé nincs oda téve a Lost Magic, tehát Chakra válaszából adódóan nem lehet tudni, hogy éppen milyen varázslat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #10 Dátum: 11 jún 22, 19:09:55 » |
|
Én nem mondtam semmi ilyesmit, hogy a naruto-kun csapat nem jó. Én csak megkérdeztem, hogy az a két mágia, annak számít-e. Ha nem akkor elnézést, de ezt nem cseszegtetésnek szántam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kingofjutsu
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 11 jún 22, 19:24:38 » |
|
Tudom én se azt mondtam h te mondtad ne vesszünk ezen össze, és bocs a félreérthető kifejezésemért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #12 Dátum: 11 jún 22, 19:31:37 » |
|
Én is bocsánatot kérek, szeretek mindent magamra venni.
De te tudod a választ? annak számítanak? Azért eléggé érdekes, hogy milyen durva mellékhatások vannak. Emlékezzünk vissza Azumára. Amúgy neki kanpec?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13 Dátum: 11 jún 22, 19:37:42 » |
|
Úgy néz ki, hogy igen. Azuma befejezte és ráadásul úgy néz ki, hogy szerintem ő lett vagy lesz az új FT szigetének fája.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kingofjutsu
Újonc
Nem elérhető
|