Sakazuki szerintem elég utálatos számos ok miatt: Squardnak hazudott, hogy Shirohige elárulja az egész legénységet. (Ebből kiderült, hogy Sakazuki hiába erős attól még egy nagy szarkeverő).
Coby kiáll elé és elmondja, hogy a céljuk már elérték, életek vesznek kárba, amíg a megmaradt kalózokat kergetik. Ezután pedig meg akarja ölni. (Ebből kiderül, hogy egyéni igazságérzetét minden elé helyezi, nem érdekli a beosztottjai élete.)
A vicces az, hogy mikor Shanks megvédte Cobyt, hirtelen lejjebb adott az igazságérzetéből és behúzta fülét farkát. Érdekes, hogy a kalózok levadászásáért még a saját beosztottját is megölné, de mikor elé került Shanks nem csinált semmit. Ez a hozzáállás a kétszínűséget tükrözi.
Teach kezdetben, még Jayán jó arcnak tűnt. De később kiderült, hogy ő is egy szemétláda.
Thatch megölésével bizonyította, hogy a társai élete neki sem számít. De ami legjobban megutáltatta velem magát az volt mikor megjelent Marinefrodban és, Shirohige aki teljesen sérült, 72 éves, és a fél feje is lerepült úgy verte le Teacht mint a szart. Ő meg könyörög neki, hogy ne ölje meg mert még a fia. Egy szánalmas alak aki semmire sem képes egyedül. (fogalmam sincs, hogy tudott Shanksnak régen sérülést okozni.)
Az Égi sárkányok mint pöffeszkedett szemétnél is kevesebbet érő "emberek" akik azt képzelik, hogy többet érnek minden másnál. És nem lehet ellenkezni, mert a tengerészet kinyalja a seggüket. Kész felüdülés volt látni mikor Luffy szétveri, meg mikor az a másik szerencsétlen a Halember szigeten hajótörést szenvedett és rájött itt senki se védi meg. Nem csak utálom, hanem undorodom is tőlük.
Spandam tökéletesen tükrözi egy féreg karakter szinte minden jellemzőjét. Szeret védtelen embereket verni, és céljaiért mindent megtenne ezért, nem érdekli az ártatlanok halála sem. Sőt később még a tengerészetet is ráuszítja a CP9-re.
Mikor a megbilincselt Robint verte, láthattuk milyen szánalmas...és nem csak szánalmas hanem gyáva is.
Továbbá a régebben általam kedvelt Borsalinoval kapcsolatban egyre több negatív érzésem támad, hiszen Sabaodyban is a szétvert újoncok elfogása helyett Luffyékat vette célba, továbbá Marineforban is láthattuk milyen buzgón üldözi Law tengeralattjáróját.
Ceasar személyisége is eléggé utálatosnak mondható. Hiszen a tények, hogy gyerekeket elraboltatott, bedrogozta őket és kísérleteket végzett rajtuk, sőt még a haláluk se érdekli épp eleget mond el. De megemlíthetjük, hogy az emberit is semmibe veszi, őket is csak kihasználja és kísérleti alanyoknak használja. Igazából ő nehéz eset nekem, mivel akit Oda sensei hülyének, és komikusan tüntet fel azokat nem tudom abszolút megutálni. Talán a bennem rejlő tolerancia miatt, hogy a hülyéket sajnálni kell nem utálni.
Bellamyra is szeretnék szánni pár szót, aki éppen aktuális karakter. A Jaya arcban való tettei rengeteg utálatot és ellenérzést szültek vele kapcsolatban. Zorot és Luffyt megalázta, a gyémántfejű öreget pedig kirabolta. Luffy ütése vezette le a mindenkiben felgyülemlett negatív érzéseket iránta, de én azután sem voltam vele kibékülve. Az ő karakterénél figyelhetünk meg egy látványos fejlődést jó irányba, ami még jelenleg is tart.
Sok karakter van akit még nem szeretek, és sokakkal kapcsolatban nem utálatot érzek, hanem inkább irritálnak, idegesítenek. Ilyen Foxy, aki számomra hihetetlen irritáló. Remélem soha többé nem fogjuk látni. Buggy is elég idegesítő de vele kapcsolatban néha lehet egy jót derülni. (milyen hülye...vagy csak mindig megverik
![Nevet](https://naruto-kun.hu/forum_archivum/Smileys/default/grin.gif)
)
A jelenlegi történések mellet, körülbelül ilyen sorrendbe helyezném el egy listán, azokat akiket a legjobban utálok.
1. Égi sárkányok
2. Spandam
3. Marshall D. Teach
4. Sakazuki
Rengeteg ember van még akit lehetne utálni, és sok utált olyan karakterfejlődésen ment keresztül, ami miatt megváltozott a kialakult véleményem róluk.