málna:P
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #15 Dátum: 11 márc 16, 18:15:38 » |
|
Na akkor én mondok egy újat xD Én Enelt nagyon rühellem, amiért már nem akart meghalni, meg az egója miatt :@ mi az már, hogy azt hiszi ő az isten?xD Amúgy én is utálok mindenkit akit eddig felsoroltak, és nálam most pillanatnyilag Spandam vezet... Hát őt még én is meg tudom verni xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NyMRooD
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #16 Dátum: 11 ápr 19, 13:31:10 » |
|
Usop és Fox. Bár Usop most lehet, hogy kedvelhetőbbé fog válni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shikamaru184
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #17 Dátum: 11 ápr 20, 11:59:53 » |
|
Nekem nincs semmi bajom Ussop samával nade Crocodile......-_-' Meg aztán még a mr 4 duo. Valami miatt Bellamy is idegesített de többet már nem fog Akainu pedig örökre elintézte,hogy utáljam.
|
|
|
Naplózva
|
I wanna be the king of the pirates!^^
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #18 Dátum: 11 ápr 23, 09:51:27 » |
|
Kizaruval kapcsolatban én csk annyit szólnék: A sabaodys részeknél csak azért utáltam, mert ő is benne volt abban, hogy elrepítsék Luffyékat. De utána egyből változott a véleményem, nagyon megkedveltem. Főleg ahogy azt mondja, hogy ~mosmos~!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 05, 17:27:24 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
ronandinho
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #19 Dátum: 11 ápr 23, 20:32:44 » |
|
Egyértelműen Foxy és csapata nagyon irritálóak. Meg Akainut utálom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
22Geri22
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #20 Dátum: 11 máj 06, 19:07:26 » |
|
Nekem kivételesen bejöttek Foxiék. Azokon a részeken röhögtem a legtöbbet. Akit nagyon nem birok az Akainu és Blackbeard se lett szimpatikusabb azok után amit leművelt.. de Akainunál nincsen rosszabb amikor megölte Ace-t ott lefagytam..volna ha nem spoilereztem volna le magamnak idő előtt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #21 Dátum: 11 jún 10, 13:30:38 » |
|
nem utalom de ennyire meg nem idegesitett senki ebben az animeben mint DR Hogback. Azzal a debil fos-fos-fos nevetesevel a sirba tesz.
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #22 Dátum: 11 jún 10, 13:44:16 » |
|
Én Hogbackot kifejezetten bírtam, gyakran nevettem "vele együtt". :D Mondjuk, mikor Chopperék harcoltak ellene, már kívántam, hogy végezzenek vele gyorsan, de ott is inkább csak az volt, hogy arra a történetszálra nem voltam kíváncsi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #23 Dátum: 11 jún 10, 14:08:21 » |
|
Én utálom: Moriát, az a hülye nevetése, meg úgy együtt ez egész. Aztán még Enel-t se kedveltem, mert olyan nagyképű volt. Viszont, akiket utáltam a legelején, Impel Down és a háború után megkedveltem őket Még utálom Hogback-et, amit leművelt a Thriller Bark-nál és aszem ennyi, ha majd még lesz, eszembe jut.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 10, 14:09:08 írta samdav »
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Luffy-san
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
One Piece-fan
|
|
« Válasz #24 Dátum: 11 júl 12, 15:30:39 » |
|
Egyértelmű hogy Moria Bár én még Foxyt se komálom...
|
|
|
Naplózva
|
"Amit ma megtehetsz, én már tegnap meg csináltam"
- Szerinted mikor hal meg egy ember? - Talán, amikor keresztüllövik a szívét egy golyóval? - Nem. - Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget? - Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #25 Dátum: 11 júl 12, 22:15:15 » |
|
Egyértelműen foxy. Ha még egyszer előkerül, kérem a panasz könyvet a másik aki kisé idegesítő az a szellem lány, de leginkább a röhögése.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #26 Dátum: 11 júl 12, 22:48:12 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #27 Dátum: 11 júl 12, 23:46:38 » |
|
Az az Perona. A foxy részekkel az a bajom, hogy az a fajta poénkodás nekem már túl bágyú. Azt az arcot csak egyszer tudtam végignézni. bármennyiszer kezdtem el elölről azt nem fogadom be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #28 Dátum: 11 júl 13, 00:33:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luffy-san
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
One Piece-fan
|
|
« Válasz #29 Dátum: 11 júl 13, 14:38:25 » |
|
Ja a Zoro-Sanji páros tényleg nagy volt. Nami hogy ráerőltette Sanjira azt a "kalapot"
|
|
|
Naplózva
|
"Amit ma megtehetsz, én már tegnap meg csináltam"
- Szerinted mikor hal meg egy ember? - Talán, amikor keresztüllövik a szívét egy golyóval? - Nem. - Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget? - Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
|
|
|
|