samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #60 Dátum: 12 jan 01, 15:39:01 » |
|
Hát köszi, majd az Ugráló Csöcs technológiát is beszerzem ezek mellé
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #61 Dátum: 12 jan 01, 15:42:31 » |
|
Hát, hajrá, samdav! Most amúgy van egy icurka-picurka lengyel tudásod?
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Mystgun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Best in the World!
|
|
« Válasz #62 Dátum: 12 jan 01, 16:31:15 » |
|
Minek oda lengyel tudás? Hiába beszélnek egymással, akkor se értik meg egymást, ez mutatkozik a játékokon is általába Egy tanács samdav: Ha megteheted, akkor ne menj RPCJS pólóba mert akkor nem fognak szeretni én ne említsd meg előttük a freddyD nevét, mert kétségbe esnek és nagyon dühösek lesznek rád. Csak a te érdekedben mondom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #63 Dátum: 12 jan 01, 16:42:37 » |
|
Igaz. Samdav, valóban ne menj RPCJS pólóba, a végén nem tudod megvalósítani az "álmodat".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #64 Dátum: 12 jan 01, 16:47:12 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 01, 16:48:34 írta samdav »
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Mystgun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Best in the World!
|
|
« Válasz #65 Dátum: 12 jan 01, 17:55:45 » |
|
Football Generation... az is egy legenda, ilyen játékokért érdemes élni az elmúlt 1-2 napban visszanéztem egy két RPCJS videót, és volt szerencsém megtekinteni az "Új youtube egy f*s" nevezetű videóját és hát mit mondjak, nem vesztette el a humorérzékét! "Pixel hadviselés" samdav: Mivel jól elvagyunk eme fórumon, úgy gondoltam besegítek neked! Ha ténylegesen játéktesztelő lennél, valami ilyesmi fog rád várni http://img381.imageshack.us/img381/861/meetingofmindsky0.jpgMegjegyzés: A képért személyes felelősséget nem vállalok Kis angol tudással érthető!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #66 Dátum: 12 jan 17, 20:27:44 » |
|
A "Drót fail" videója is nagyon jó. Kap egy másik filmet is, érdemes megnézni! )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #67 Dátum: 12 ápr 05, 22:20:26 » |
|
Mennyit néztem én ezt anno xD FreddyD nagyot alkotott a maga nemében, kár hogy vége lett, igaz, sírni nem fogok. De mostanág filmeket kritizál, legutóbb vett 2 filmet, ami összesen 99Ft volt itt vannak a linkek, ezt nézve újra eszembe jutottak a régi RPCJ-s idők http://blogolkodom.blog.hu/2011/03/14/a_belso_megsemmisules_a_99_forintos_dvd_teszthttp://blogolkodom.blog.hu/2011/04/10/mutansok_4
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #68 Dátum: 12 ápr 05, 22:36:57 » |
|
Jaaaa, nem semmi 99 ft-os játék XDDD na meg a Metálért pénzt kérni?! Ezek megőrültek Amúgy FreddyD hozta be az Magyarországra és teremtette meg igazán azt a műfajt, hogy játékokat így jellemez. Nagyon nagy tisztelet neki imádtam minden videóját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
D3VON
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
In my eyes you're already dead.
|
|
« Válasz #69 Dátum: 12 ápr 05, 23:09:45 » |
|
Te úristen! Milyen filmek már ezek! xD Hazamegyek akkor leszedem mind a kettőt, az fix.
|
|
|
Naplózva
|
Room! Shambles!Mesterem: hanii Gazdám: drszabiTanítványom: Neirda
|
|
|
|