NARUTO11
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Dátum: 11 feb 13, 18:35:04 » |
|
itt lehet a Rossz pc játékok sorozatról beszélni Azért ilyenkor nyitotttam meg a témet hogy meg emlékezünk róla.Mert hogy FreddyD már nem készít több videót :S itt van a búcsú beszéde. A moderátorok-tól elöre is bocsánatot kérek mert nem nagyon tudtam hogy ez a téma hova való.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 30, 18:11:38 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1 Dátum: 11 feb 13, 18:52:22 » |
|
Imádom ezt a sorozatot nagyon sajnálom hogy nem lesz több videó , mondta FreddyD hogy ne legyünk szomorúak de én akkor is az vagyok . + Én soha nem fogom elfelejteni mert ez a sorozat már az életem részé vált . Nézzétek meg majd a búcsúvideókat !
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 13, 18:55:32 írta Zergi0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
NARUTO11
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2 Dátum: 11 feb 13, 18:54:16 » |
|
Én is kib*szotul szomorú vagyok.Ezért ulyra nézem a vidi-eit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3 Dátum: 11 feb 13, 18:57:37 » |
|
Én is majd a nyáron az összeset . Mikor átjött valameik haverom mindig megnéztük az új vidiket és jól elröhögtünk rajtuk .
Le kéne tölteni a részeket és kiírni őket .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 13, 18:58:52 írta Zergi0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4 Dátum: 11 feb 13, 19:05:19 » |
|
Hát, R.I.P. rossz pc-játékok, pár havonta egyszer ránéztem, abgy rajongó nem votlam, de jól csinálta amigt csinált, nem mondom, hogy hiányozni fog a sorozat, de kibírtam ovlna a folytatást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheNineTails
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5 Dátum: 11 feb 25, 18:52:32 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #6 Dátum: 11 feb 25, 19:35:32 » |
|
Én is játszottam már sorozatba illően gagyi játékokkal - egyiket be is akartam küldeni neki csak mire eljutottam odáig, már megszűnt a sorozat - de ilyen jó munkát sosem bírnék végezni a videókkal, mint amilyeneket FreddyD alkotott. Mind a mai napig vannak kedvenc videóim, amiket gyakran megnézek. És hiába tartja mintaképének Angry Video Game Nerd-öt, szerintem a Nerd erőltetett és fos hozzá képest.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7 Dátum: 11 feb 26, 08:22:32 » |
|
Ááá! Olyan kár, hogy freddyD befejezte! Nap, mint nap a sorozatát néztem! De remélem a rosszpcjatekok.blog.hu még megmarad, továbbra is nézni akarom!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 11, 14:47:45 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Mystgun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Best in the World!
|
|
« Válasz #8 Dátum: 11 dec 29, 20:05:46 » |
|
Én is imádtam a sorozatot, nagyon jó volt nézni őket! A búcsúbeszéd elszomorított De ami volt, az már a múlt, remélem freddyD egyszer újra kezdi, ha már semmi jó nem történik ebben az országban És valaki vett RPCJS polót?? Én igen:) Meg a kép! Ez hagyomány volt már, hogy beküldjük a fotókat szerencsére, van egy autogrammom is. És ne feledjétek, Boldog és City-s játékoktól mentes Új évet kívánok
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 13, 22:42:50 írta Mystgun »
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9 Dátum: 11 dec 29, 20:28:56 » |
|
Hihi, neked is! Amúgy nektek (freddyD bemutatott játékai közül) van olyan játék, amit kipróbáltatok? Nekem nincs, de a Big Rigs-et kipróbálnám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10 Dátum: 11 dec 29, 21:06:40 » |
|
Nekem van egy pár pl:Mesterlövész(megvan eredetiben ) .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11 Dátum: 11 dec 29, 21:07:28 » |
|
Ja, a Mesterlövészt sokan kipróbálják, hiszen szinte az a leghíresebb RPCJS rész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12 Dátum: 11 dec 29, 22:04:24 » |
|
Hát igen csak az a bibi hogy a RPCJS megjelenése előtt is megvolt és játszottam is vele, csak egy napon mondta haverom hogy nem is annyira jó játék és hát megnéztem a videót és rákaptam a többire így ismerkedtem meg a sorozattal .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mystgun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Best in the World!
|
|
« Válasz #13 Dátum: 11 dec 29, 22:36:49 » |
|
Mik ki nem derülnek mostanság... Én is játszottam a Mesterlövésszel... pff xD De a Big Rigs mindent visz, de hadd ajánljak egy sokkal jobb játékot nektek. Ott az Alien Aranchy (vagy hogy írják...). Állítólag a Battlefield 3-at is porig veri, mind grafikailag, mint játékilag, a környezet rombolhatósága brutális, és a világ legjobb játékának tartják még most is 2011-ben Próbáljátok ki, nem bánjátok meg... Nem is tudom freddyD mi a fenéért mutatta be, ez volt az egyetlen rossz döntése a sorozat alatt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 29, 22:37:35 írta Mystgun »
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #14 Dátum: 11 dec 29, 22:41:11 » |
|
A Big Rigset egy "élmény" lenne kipróbálni. Ahogyan átmegy minden épületen...ütős videó. Meg az a 18+-os rész, ahol beetet minket, hogy szörnyethal a sofőr, de valahogy sejteni lehet, hogy a játék emilyen "precíz" módot talál ferl.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|