Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #15 Dátum: 11 márc 18, 10:16:28 » |
|
A legyezőt kétlem, hogy egy Ten-Ten kaliberű ember meg kapná. Elnézést a Ten-Ten fanoktól, de túl jelentéktelen szereplő. Kishi nem véletlen hozta be Kin-Gin testvéreket. A fegyvereik se fognak eltűnni csak úgy. Lesz annak még jelentősége.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #16 Dátum: 11 márc 18, 16:24:00 » |
|
Hát talán, amik Daruinál vannak azok nála maradnak, de nem biztos, lehet, hogy nem A legyező meg kerüljön raikagehez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #17 Dátum: 11 márc 18, 16:28:32 » |
|
A kard és a tök felesleges a kötél nélkül. A legyező viszont önmagában jelentősen tudna tápolni bárkit. Az 5. fegyver pedig túl nagy és szerintem nehéz is na meg macerás... válaszoljon a rák annak akinél ilyen fegyver van.
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #18 Dátum: 11 márc 18, 16:33:26 » |
|
Hát ez evidens, hogy a kard, a tök meg a kötél az együtt kell hogy maradjon, különben nincs értelmük. A legyezőt pl Kisame tudná használni, neki rengeteg chakrája van, vagy mondjuk Killer Beehez is mehetne, egy jinchurikinél jobban nézne ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #19 Dátum: 11 márc 18, 19:47:21 » |
|
Kisame? Ő elég nehezen tudná használni a legyezőt. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #20 Dátum: 11 márc 18, 19:48:59 » |
|
Miért? Nincs elég chakraja hozzá? Szerintem több esélye lenne mint tentennek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #21 Dátum: 11 márc 18, 19:51:00 » |
|
Egy kérdés: Olvasod a mangát? ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #22 Dátum: 11 márc 18, 19:51:58 » |
|
Igen ^^ miden héten, és visszamenőleg is szoktam nézegetni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #23 Dátum: 11 márc 18, 19:52:39 » |
|
Akkor tudod a választ arra, hogy Kisame miért nem tudja használni a legyezőt. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 18, 19:56:02 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #24 Dátum: 11 márc 18, 19:53:47 » |
|
Á, most esett le , oké ekkora marhát mint én Hiszen halott ^^ Aminek nem annyira örülök
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 18, 19:58:35 írta Domynyk »
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #25 Dátum: 11 ápr 01, 14:11:46 » |
|
Kisamét én is bírtam,dehát valahogy el kell fogyjanak az Akatsukisok... Ezek a fegyverek engem valamiért bosszantanak ...már így is eléggé csűrve-csavarva van a történet,s most megint beleraknak valamit.Persze ezzel legalább elérik,hogy ne legyen unalmas a sztori.De akkor is erőltetettnek érzem.. Ha valaki megkaparintja őket,az előny is,de egyben hátrány is,mert leszívja chakrát..ezért biztos,hogy a jövőben nem akárki írányítja majd őket,de van egy pár úgymond "felsőbbrendű" személy akik közül lehet találgatni. Szerintem Ten-tennél nem sokáig marad az a legyező..Nem utálom,félreértés ne essék,de valahogy nem vagyok rá kíváncsi mit hoz ki belőle..(van aki az ) Az meg,hogy ez a szál is mikor záródik le,azt már nem is érdemes találgatni...
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #26 Dátum: 11 ápr 01, 15:51:00 » |
|
Hát én bírom tentent, de nem neki adtam volna a legyezőt, mondjuk az is igaz, hogy Kishi sztem már vele is akar foglalkozni, mert eddig nagyon a háttérben bujkált és nem is volt annyira erős. Sztem így akarta újra felkelteni a figyelmünket vele kapcsolatban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #27 Dátum: 11 ápr 02, 07:35:03 » |
|
Valami olyasmit akartam,hogy én is bírom Ten-tent,de szerintem Kishinek inkább azokkal kéne törődnie,akiknek komolyabb jelentőségük van.. (És már egy cseppet át is megyek OFF-ba )
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Abe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
未知の,神秘的,でありながら強力な
|
|
« Válasz #28 Dátum: 12 júl 15, 18:01:44 » |
|
Kishi mindig előtud rukkolni valamivel nem csalódtam benne. Ezekről a fegyverekről gőzőm se volt, de elég erősek és jók csak hát nagy a követelményük.. mégpedig rengeteg chakra. Kíváncsi vagyok mi az ötödik fegyver. Lehet hogyha megvan az 5db akkor egyesíteni lehet őket és akkor kapunk egy másik erős fegyvert(vicc,de lehetne ilyen)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 15, 20:30:55 írta Abe »
|
Naplózva
|
"The moment people come to know love, they run the risk of carrying hate."
|
|
|
Gaburieru
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
ガブリエル
|
|
« Válasz #29 Dátum: 12 júl 15, 19:52:13 » |
|
Az ötödik fegyver nem az a nagy "bödön" amibe elzárták Kinkakuékat? Én úgy emlékszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|