Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #90 Dátum: 11 márc 01, 00:10:20 » |
|
Aaaaa.... Köszi közben én is megtaláltam egy csomó keresés után XDD Erre be lett írva közben ide Na mindegy De keresés közben még eszembe jutott a MediEvil meg az Oddworld: Abe's Odsysee is Meg még valami aminek szintén nem jut eszembe a címe :D --- És az is megvan Pandemonium Még unokatesóm ps-én játszottunk a ps-es játékokkal Huu le kéne tölteni őket rám jött a nosztalgikus hangulat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 01, 00:14:36 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #91 Dátum: 11 márc 01, 00:26:25 » |
|
Stunt az mi epic game voltXDD lehetett benne pályát építeni meg minden mi jó. Júj rengeteget toltuk vele:D.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #92 Dátum: 11 márc 01, 00:34:04 » |
|
Oddworld édes jó istenem, kevés játékon röhögtem annyit, mint ezen, beteg egy játék, de egyben nagyon szívatós is. xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #93 Dátum: 11 márc 01, 02:08:40 » |
|
Az Oddworld sorozat is nagyon jó. Ha létezik szürreális sci-fi/fantasy, akkor az Oddworld világánál jobb biztosan kevés akad.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #94 Dátum: 11 márc 01, 09:40:43 » |
|
Transport Tycoon az nagyon jó volt. Napokig el lehetett b*szakodni vele. Csak a végére az ember már annyira belejött, hogy nem jelentett igazi kihívást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #95 Dátum: 11 márc 01, 18:21:25 » |
|
"Suli" nevű játék több részes, ha jól emlékszem. Az első részben bekell jutni az igazgatóhoz asszem és megkell gyalázni:D. Elég régi játék. Erről eszembe jutott még a Drugs Lord nevű game drogot kellett teríteni szerte az országokban:D. Meg voltak az árfolyamok:D.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #96 Dátum: 11 márc 01, 18:45:03 » |
|
Revenge on the School vagy mi volt Hiei asszem. xD A Katonaságos rész volt a legjobb a trilógiából szerintem. x'D Drug Lord meg atom jó volt , csak a shippezést rühelltem. Inkább bevettem a legjobb fegyát és repülővel szállítottam a cuccokat. x'D :'D Abe játékokat szerettem , lefoglalt minden téren. Ha kicsi logikai , mészárlás , állatkodás a cél , tökéletesen megfelel. x'D Imádtam megölni a társaimat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #97 Dátum: 11 márc 02, 03:43:13 » |
|
Amit még nagyon szerettem, az a Star Wars Racer volt. Emlékszem olyan pályalevágásokat lehetett találni, hogy hihetetlen. Fps-ből meg az egyik kedvencem a Return to Casle Wolfeinstein volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #98 Dátum: 11 márc 02, 15:28:31 » |
|
Régi és jó? arx fatalis, kotor1-2! morrowind(best) ezeket ne hagyátok ki, morrowind még sztem ma is meg állja ahelyét:)
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #99 Dátum: 11 márc 02, 16:09:17 » |
|
Hát én a kotor 2-t nem sorolnám a a régi játékok közé elvégre 2005ös vagy mikori Még talán az 1-et se Legalábbis szerintem de lehet csak túl öreg vagyok ezért nem érzem olyan réginek De amúgy imádom azokat is
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #100 Dátum: 11 márc 02, 16:28:49 » |
|
Haha 100 hsz a témában ^^ Lényeg soroltatok fel olyan jó játékokat Nekem még eléggé kiemelkedő játék a Half-Life és a Counter Strike! Lehet még mostis játsszák,de akkoris közel 11 éves játékok ^^
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #101 Dátum: 11 márc 02, 16:33:38 » |
|
Mi az , hogy lehet? x'D Milliók játszanak 1.6-tal és biztos lehetsz benne , hogy nincs olyan másodperc , hogy valaki ne játszon vele. x'D OFF : Aes nagyon hasonló a CSvel kapcsolatban a gondolkodásunk... x'DD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 02, 16:36:35 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #102 Dátum: 11 márc 02, 16:34:51 » |
|
Fps-ből meg az egyik kedvencem a Return to Casle Wolfeinstein volt. Hát az valóban egy epic gáma volt. Ez is ilyen sulis játék volt nekem. Cszni meg sokan szoktak, sztem most is milliók játsszák. Ishida beírt elém. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #103 Dátum: 11 márc 02, 16:38:16 » |
|
Ami még most eszembe jutott az a magyarok által készített Amnézia Bár nem tudom pontosan mikori, de anno rengeteget játszottam vele Ilyen final fantasy stílus
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #104 Dátum: 11 márc 02, 16:48:56 » |
|
Régi és jó? arx fatalis, kotor1-2! morrowind(best) ezeket ne hagyátok ki, morrowind még sztem ma is meg állja ahelyét:)
A KOTOR 1-2 nagyon nem régi játékok. Az első része nála etalon, a második viszont annyira nem nyűgözött le. A Morrowindhez még nem volt szerencsém, de sok jót hallottam róla. ...de lehet csak túl öreg vagyok ezért nem érzem olyan réginek De amúgy imádom azokat is Te meg ne öregítsd magad. Fps-ből meg az egyik kedvencem a Return to Casle Wolfeinstein volt. Ez nekem is nagy kedvenc volt, amikor megkaptam a régi gépemet, ami most anyámé, akkor ez volt az első játék, amit végig toltam, meg is van nekem eredetben.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 02, 16:53:07 írta Csibe »
|
Naplózva
|
|
|
|
|