papama
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Dátum: 11 feb 04, 10:03:41 » |
|
Beszélgessünk Kaio samáról.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 26, 13:48:25 írta samdav »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #1 Dátum: 11 feb 04, 12:16:19 » |
|
Csak a magyar szinkronban kapott egy plusz t betűt a nevébe. Az eredeti neve Kaio.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #2 Dátum: 11 feb 04, 13:40:45 » |
|
S a végén van egy plusz u betű a hosszú "ó" hang miatt. Vagyis Kaiou magyarul: A Világ királya (angol: King Kai)
Ammit nem értek, hogy okés hogy pl a Genki Damat csak Gokunak tanította meg, de a Kaioukent azt miért nem adta tovább a többieknek is?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 04, 13:44:21 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #3 Dátum: 11 feb 04, 14:22:09 » |
|
Mert attól a technikától ő is félt. Legalábbis ezt mondta Gokunak. Valószínűleg úgy tartotta jónak, hogy ha a többieket másképp edzi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."
|
|
« Válasz #4 Dátum: 11 feb 04, 14:23:44 » |
|
Vagy mert a Kaioukent ha rosszul használják, akkor abba belehalhatnak mert szétszaggatja a testüket, és lehet hogy a többieket nem tartotta elég erősnek hozzá. Vagy csak nem volt kedve/ideje, nem tudom xD
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
X-Con
Újonc
Nem elérhető
MISZTER
|
|
« Válasz #5 Dátum: 11 feb 05, 08:03:41 » |
|
Hát, ha gokunak úgy megtanította hogy még gyengébb volt raditznál, és a többieknek nem, miután nappával fájtoltak, akkor elég hülye ez a kaio:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #6 Dátum: 11 feb 05, 10:31:57 » |
|
Eggyértelmű a válasz barátaim! Kaiou olyankor nagyban leste mi folyik a namekon. És gondolom az jobban érdekelte , mint megint tanitgatni. Azért hivta ide az elesett különleges egység katonáit, hogy foglalkozzanak yamcháékkal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Darklight
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7 Dátum: 11 máj 04, 12:21:22 » |
|
Kaito-sama faviccei kihagyhatatlanok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Infy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #8 Dátum: 11 máj 04, 12:51:19 » |
|
Kaio-sama a helyes megnevezése. Át kéne nevezni topicot. Egyén megnevezés: King Kai vagy North Kai. Amúgy vannak jó pillanatai a sorozatban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
papama
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #9 Dátum: 11 máj 04, 13:53:29 » |
|
Én csak azért írtam Kaito- samának mert mi magyarok vagyunk. Ezért is nekem ez a helyes írása magyarul. Amúgy meg egy nagyon jó karakter.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Infy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #10 Dátum: 11 máj 04, 14:28:08 » |
|
Ezt csak az RTL Klub találta, hogy Kaito. Egyetlen Dragon Ballal kapcsolatos magyar leírásban vagy feliratban nem láttam, hogy Kaito-nak írják, csak abban az szerencsétlen lebutított magyar szinkronban találták ki ez a hülye nevet neki. Maradjon Kaio-sama, mint az eredeti műben. Tiszteljük meg ezzel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
|
|
« Válasz #11 Dátum: 12 okt 26, 14:05:55 » |
|
Topic át lett nevezve. Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #12 Dátum: 15 aug 04, 15:58:36 » |
|
Számomra ő King Kai marad mindig A szóviccei és a Goku-val való veszekedései (aki mindig lerombolja a bolygóját edzés közben) legendásak, feldobják a sorozatot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|