-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #345 Dátum: 10 jún 26, 22:36:15 » |
|
én arra lennék kíváncsi, h azokhoz a teknikákhoz amit Oro csinált ahozz kell-e a szerződés a kígyókkal?? PL: amikor a 4farkú kettévágja és a kígyók forrasztják össze, vagy amikor az újjábol jönnek elő az csak jutsu vagy idézés? főleg chakra mit tudsz erről? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #346 Dátum: 10 jún 26, 23:54:29 » |
|
ugyan nem vagyok Chakra,de azért írok valamit xD ahogy Marcsit ismerem,én személy szerint kinézem magamból hogy rakott magába kígyókat,és az miatt tudta magát összerakni xD gondolom valami kinjutsu ez az összeforrasztós,de hogy idézés-e azt nem nagyon tudom..vagy simán magába idézte őket xD
A másikra is ugyanezt gondolom,valahogy magába rakta őket,és azok úgy mászkálnak belőle ki-be mint Shino-ból a bogarak^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
 |
« Válasz #347 Dátum: 10 jún 27, 00:58:57 » |
|
Nekem úgy tűnt, hogy Oro egy bazinagy fehér kígyó volt ami kígyókból állt és valószínűleg ezzel kapcsolatos az "összenövős" trükk. Az "újjából kígyó" jutsu hát olyat tudott Anko meg Saske is... szal az nem az ő testéből jött. Lehet túl gyorsan csinálják ilyenkor a pecséteket és nem látja a manga olvasó. (vagy van egy amolyan "kígyóadagoló" ami hasonlít a "kunaiadagolóhoz" megrántod a karod és nem kunai esik a kezedbe hanem egy kígyó  )
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #348 Dátum: 10 jún 27, 02:10:13 » |
|
igen,tudták ők is,de mivel Marcsi tanítványai voltak,lehet hogy ők is tartanak pár kígyót a testükben:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dest
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #349 Dátum: 10 júl 12, 19:32:36 » |
|
anko és sasuke is csak azért tud kígyókat "kilőnni" magukból mert rajtuk van egy olyan átokpecsét ami tud kígyókat használni:) xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
biyakingan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #350 Dátum: 10 júl 18, 15:08:28 » |
|
A leg karajabb idézés akkor is a komodói sárkánygyík lenne páncélban  Vagy valaki fejére rádobni egy krokodilt hogy darabokratéplye 
|
|
|
Naplózva
|
Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #351 Dátum: 10 júl 18, 15:35:21 » |
|
Na most nem rétem hogy akkor a kyubbi most démon vagy idézett álatt? Ugyanis Yondi olyasmit mond hogy: A maszkos nem tudja sokáig tartani a róka idézést és gyorsan beakarja fejezni a harcot. Szerk: Mert ahhoz hogy megtudja idézni szerződést kell kötni vele igaz?
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
seeway
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #352 Dátum: 10 júl 18, 16:05:15 » |
|
Ezt a nem tudja megidézni sokáig dolgot én se értettem  . De az idézéshez nem kell szerződés Naruto is megidézi a saját klonját még sem kötött vele szerződést. Szerintem a szerződés csak ahoz kell hogy a békák, vagy egy másik világából idézhessen a kilencfaku meg ebben a világban van. Egyébként szerintem csak félre forditás a nem tudja sokáig megidézni szerintem nem tudja sokáig irányitani lenne a helyes, de ez csak feltételezés.
|
|
|
Naplózva
|
... ...
|
|
|
biyakingan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #353 Dátum: 10 júl 18, 20:57:07 » |
|
Az idézéshez kell szerződés!!!!!!
Nem Naruto idézi meg a sage chakra gyűjtő klónokat amikor harcol hanem az a picike hiperaktív béka. A normál klónokat meg ő csinálja. És Pein is megtudja idézni a többi testét pedig egy azon világban voltak. A kilencfarkúnál meg egyet értek hogy arra akartak célozni hogy nem tudja irányítani mert amikor narutó élősszőr idézi meg gamabungát akkor is csak megidézi és kb 1.5 napig ott volt amit akkor még nem tudott volna fenntartani ha folyton adni kellene neki a csakrát.
Azaz az idézéshez kell egy szerződés meg k.... sok csakra. Azután meg már dolgozik a lény helyetted.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seeway
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #354 Dátum: 10 júl 18, 21:10:38 » |
|
Szerintem a sage chakra gyüjtő klonokat ő is meg tudja ideézni csak ő akkor peinel volt elfoglalva azt oda dobta a békának a tekercset ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
... ...
|
|
|
biyakingan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #355 Dátum: 10 júl 18, 21:23:24 » |
|
Meglehet. De láttad már hogy Naruti klónokat idéz? Lehet hogy van mert elég hiányosak az ismereteim.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #356 Dátum: 10 júl 18, 21:54:34 » |
|
a tekercsből megtudta volna idézni azthiszem forditott idézésnek nevezik
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #357 Dátum: 10 júl 18, 23:38:43 » |
|
Így van. Peines harc során mondta a varangy Narutonak, hogy majd helyette megidézi ő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #358 Dátum: 10 júl 19, 00:01:10 » |
|
Egyelőre nem tudjuk, hogy minden idézéshez kell-e szerződés... SŐT Valakinek rémlik ez a jutsu: Kuchiyose: Edo Tensei ... kivel kötött volna Orochi vagy Kabuchimaru szerződést?  (idézésnek idézés) Egyébként az, hogy az idézéshez szerződés kell mindenképpen, asszem csak animében volt benne, a mangában nem... ami a mangában nincs, az nem létezikXD Békapapa kijelentései alapján egyértelmű, hogy Naruto meg tudta volna idézni a bunshinját ha nem lett volna ott egy idegbeteg Pein. (bár mé nem tudja távolról feloldani a kagebunshint?  )
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #359 Dátum: 10 júl 19, 01:14:04 » |
|
Szerintem meg a Kyuubi idézés egy egyszerű téridőjutsu. xDD Na jó nem egyszerű, de gondolom hasonlóféle lehet, mint amivel Minato elteleportálta a kyuubi támadását, csak ez fordítva van.
Meg szerintem az idézésnél alapvetően nem a szerződés a lényeg, hanem hogy meg legyen a kapcsolat az idéző és az idézett között. A Kyuubi esetében ez a kapcsolat az, hogy Madara behipnózta itet a sharingánjával.
A békás(vagy más idézett lény) esetében is hasonló a dolog, csak ott ugye két csoport közt van a kapcsolat közvetített formában a két neveket tartalmazó tekercs képében. Meg szerintem a szerződésnél sem a név a lényeg, hanem a használó vére (vagyis a dns minta)
Meg ez már spekuláció, de szerintem a necro-summonhoz is kelhet dns minta a megidézni kívánt hullától.
Szal szerintem a z idézéshez nem szerződés, hanem valamiféle kapcsolat szükséges, s a szerződés pedig ezt hivatott stabilizálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|