24 nov 26, 18:23:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 127 128 [129] 130 131 ... 138
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Minden ami tudomány  (Megtekintve 309426 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #1920 Dátum: 14 máj 07, 08:29:14 »

Ufók miért lennének természet felettiek?

Amúgy Noémi le is írtad a választ a kérdésedre, a hit.
Az UFO látogatás nem hit kérdése, hanem tény, más kérdés hogy az említett személy nem tudja semmivel sem alátámasztani.

Megnyugvás meg tényleg sokat számít, főleg idősebb korban ezt lehet tapasztalni, tudod az öregek otthonában meg a lövészárokban mindenki vallásos.  Nevet
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1921 Dátum: 14 máj 07, 08:36:50 »

Tudományos tény: a BTK-sok nem tudnak mondatokat értelmezni.

Am ja, a hit elég messze áll a ténytől. Elég sok hit van és szabadon ki lehet találni újakat. A hit az egyéni fantázián alapul, míg a tény többé-kevésbé állandó.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1922 Dátum: 14 máj 07, 08:40:42 »

Néha nem értem miért elfogadottabb ezen a fórumon az, hogy valakit az ufók látogatnak, mint az, hogy az Istenben való hit és az abból származó megnyugvás.

Nem tudom a többiek hogyan gondolkodnak erről, de nekem az istenben vetett hittel semmi bajom nincsen, meg a vallással úgy általában. Én csak a destruktív szekták ellen vagyok fellázadva, akik az emberek istenkeresését kihasználva nyúlják le a pénzüket, teszik őket testi-lelki rabszolgává stb.
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #1923 Dátum: 14 máj 07, 08:41:13 »

Touché, bár ez azért történt gman, mert kurvára nem érdekel amit írsz és így csak gyorsan átcsapom magam a mondataidon, és próbálok belekötni természetesen.

Amúgy a BTK-sokat többre értékelem mint egy hobbi földrajzost.
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #1924 Dátum: 14 máj 07, 15:30:04 »

Néha nem értem miért elfogadottabb ezen a fórumon az, hogy valakit az ufók látogatnak, mint az, hogy az Istenben való hit és az abból származó megnyugvás.

Mert a hittel ellentétben elég nagy egoistának kell lenni, hogy valaki azt képzelje, 6-7 milliárd emberből pont ő annyira fontos, hogy elrabolják a földönkívüliek. Véletlenül se atomfizikusokat, vezető tudósokat, politikusokat, államférfiakat vagy bölcsészeket (Nevet), hanem pont őt.
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #1925 Dátum: 14 máj 07, 15:33:26 »

De ezt elmondta, hogy genetikailag fontos és vonzza őket, nem azért mert mint ember olyan fontos tevékenységet végez, vagy olyan számottevő hatalommal rendelkezik. Szóval genetika miatt választották ki pont őt, mert már felmenői is kapcsolatba kerültek a szürkékkel. Sőt az is lehet, hogy előző életében meg fontos szerepet játszott valamiben.
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1926 Dátum: 14 máj 07, 15:34:09 »

És mekkora egoistának kell lenni ahhoz, hogy azt képzeld, gyereked is van a földönkívüliektől... Mosolyog
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #1927 Dátum: 14 máj 07, 15:41:25 »

Már gyereke is van?  Nevet Bevallom elfelejtettem a fészes ufós nevét, így már tovább nem tudtam stalkerkedni, de már néha hiányzik az a  szekta.  ikszdé
Naplózva
Hakuu
Elit Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Puding erőmű vezető

« Válasz #1928 Dátum: 14 máj 12, 09:28:48 »

Szerintem csak nem tudja mikor alszik es mikor van ebren.  Gondolkozik  Amugy valami Indrakent van fent.
Naplózva

Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #1929 Dátum: 14 máj 12, 09:54:59 »

Emlékszem még amikor megtaláltam a profilján azt a képet amin épp "romantikázott" egy ufóval és mutattam Minaginak, szerintem ő is majdnem megfulladt a röhögéstől nem csak én. Remélem most sokat csuklik.
Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1930 Dátum: 14 máj 12, 10:07:38 »

Más téma:

http://velvet.hu/sztori/2014/05/12/a_sci-fi_zseni_elore_latta_a_jovot/

Szerintem tök jó ez az összeállítás. Asimov tényleg nagy zseni volt.

Ezt nem értem:

Idézet
Asimov volt az, aki a „robotics” szót bevezette az angol nyelvbe (nekünk Asimovunk, így ilyen szavunk sincs, jelentése robottechnológia)

Ezt magyarul nem robotikának hívják? xD Szerintem teljesen jó szó erre.
Naplózva
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1931 Dátum: 14 máj 14, 08:49:17 »

Asimov Alapítvány szériája is elég komoly dolgokkal foglalkozik,és elég sok mindent lehet ráhúzni belőle a mai világra.
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1932 Dátum: 14 máj 21, 18:10:10 »

http://www.iflscience.com/health-and-medicine/spouses-tend-have-similar-dna

Istenem, ennyi gyökeret a kommentelők között. Nevet

Ezek a kedvenceim:
Matt Teaford  Kiryn Silverwing  18 hours ago
I learned, in Cultural Anthropology, that skin pigmentation makes up a small amount of your genetic code. Geographic location is the largest factor, so, as long as they're from a similar location, I'd say it wouldn't make much difference at all!

cyan Reese  Kiryn Silverwing  16 hours ago
Our skin color would not be cause for a big difference in DNA. The only reason why some people have lighter and darker complexions is because they live nearer or further away from the equator.

Annyira rá vannak izgulva erre a 'skin colorra'. Arra nem gondolnak, hogy igazából a rasszokat nem a bőrszín határozza meg? Ázsiaiak egy nagy hányadának is fehér a bőre, genetikailag mégis messze vannak az európai embertől, ahogy az ausztráli bennszülötteknek is fekete a bőre, mégis nagyobb a különbség az ausztráliai és az afrikai feketék között, mint az afrikaiak és az ázsiaiak között, de mindegy.
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #1933 Dátum: 14 máj 23, 20:15:18 »

Lehet, volt már régebben, de akkor is... "Shut up and take my money". Nevet

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=tcjOZW7Vxbg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=tcjOZW7Vxbg</a>
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #1934 Dátum: 14 máj 31, 10:35:52 »

habermas előadása az eltén az eu integrációról, és a nemzetek feletti demokrácia lehetőségeiről, persze elméleti alapon, ami rá is nyomja a bélyegét.

http://www.ustream.tv/recorded/48162827?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201405
Naplózva
Oldalak: 1 ... 127 128 [129] 130 131 ... 138
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins