Én inkább meg se hallgattam. Ahhoz túl hosszú, 23 percig ne hallgassak zenét, hogy buta embereket halhassak? Ez nem pálya. xD Épp elég volt a kiemelt szövegrész, hogy értsem miről van szó, a térképek meg úgyis beszédesebbek mindennél ebben a témában. És még ez is jobb annál, mint amit pl a jehovások csinálnak, hogy nem viszik orvoshoz a gyereküket. Na, az már tényleg kemény azért.
Ha már emberi hülyeségek: múltkor Pestről mentem haza busszal, és teljesen körbeültek engem a hitgyülisek. Na ez nagyon durva volt. Folyamatosan a perverziójukról beszélgettek, láthatóan semmi más nem érdekli őket. És akkora f*szságokat mondogattak. Nekem ott lett elegem, amikor az egyik csávó ezt mesélte a többieknek: "
Isten meggyógyít! Igenis meggyógyít! Velem is előfordult, hogy fájt a hasam, de elmentem a gyülibe, és ott elmúltak a görcseim!!!!" És mindezt úgy, mintha a többi fogyatékkal élőt is meg kéne győznie erről, pedig azok is ebben a "vallásban" hisznek. Logika.
Na ez volt az a pont, amikor bedugtam a fülhallgatót, és felhúztam a metált jó hangosra. És közben imádkoztam, hogy kitartson az aksi hazáig. Pont, hogy, de kitartott.
De azért néha pár szót így is hallottam, a számok közti pár másodperces szünetben. Pl. "
Aki még nem találkozott személyesen Krisztussal..." utána kezdődött a zene, de el tudom képzelni a folytatást is. xD
Heo! Én is laikusként úgy gondolom igencsak nagy f*szság az, ha valaki kiteszi a gyerekét olyan betegségeknek, amiket egyébként meg lehetne előzni. Ebben ez a f*szság. A többi, hogy mekkora hülyeségeket beszélnek róla, az mellékes. Nem értenek hozzá, ez nem is elvárható, meg tök mindegy, hogy mi miatt teszik ezt. Egyszerűen, ha nem értesz az autószereléshez, akkor az autószerelőre hallgatsz. És ugyanez igaz kéne, hogy legyen ebben a témában is. Ha hülye vagy hozzá nem pofázol, hanem csinálod azt, amit a szakértő mond.