24 nov 26, 14:47:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 124 125 [126] 127 128 ... 138
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Minden ami tudomány  (Megtekintve 309233 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
Hakuu
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Puding erőmű vezető

« Válasz #1875 Dátum: 14 márc 11, 13:30:15 »

Én utálom az erőszakos vallásos embereket. Ha csöngetnek a jehovák, mindig rajuk nyomom a kaputelefont. Úgy utálom amikor olyan emberek okoskodnak arról, hogy mi a jó akik több rosszat tesznek mint én. Azt találom borzasztónak, hogy azokat az embereket hálozzák be, akik alapból is remény vesztettek. Igérnek nekik valamit, amit sosem kapnak meg. Ráadásul amijük volt azt is elveszik. Persze úgy adják be, hogy nem kötelező, de akkor neked nem lesz jó. Aztán az ilyen helyeken meg minden a pozícióra megy. A hit meg egy olyan kérdés ami a legtöbb ember számára más. De ma már ez is egy olyan dolog amiből pénzt akarnak teremteni.   Emlékszem régen asztronauta akartam lenni. Nevet Elképzelhetetlen mennyi olyan dolog van a földön kívül, amit az ember még nem ismer. És még a földön is vannak olyanok. Bár engem a tenger biológia foglalkoztat nagyon. Valahogy a tenger olyan misztikusnak és rejtélyesnek tűnik.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 11, 18:51:01 írta Hakuu » Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1876 Dátum: 14 márc 29, 17:34:04 »

Ha már elkalandoztam tanulás közben hozok nektek témát:
http://www.gabonatermesztok.hu/node/138
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #1877 Dátum: 14 márc 29, 17:38:52 »

senki nem fogja megnézni.
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #1878 Dátum: 14 márc 29, 17:40:57 »

Ilyen hosszú videó?? Nekünk életünk is van Noémi. ikszdé (Most csalódtál bennünk, mi?)
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1879 Dátum: 14 márc 29, 17:43:56 »

Tudtam, hogy földönkívüliekről kellett volna írnom, vagy az istenről, géntechnológia uncsi tudom. Szomorú 
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1880 Dátum: 14 márc 29, 17:47:06 »

Már megint egy videó. Olyan rossz, hogy mostanában az interneten a content egyre nagyobb része szöveg helyett nyomorult videókból áll. Ezek lassítják a böngészőt, növelik az adatforgalmat mobilneten, és ami ezeknél is sokkal rosszabb, ki kell kapcsolni a zenét miattuk. Szomorú( Ezért nem is nézem meg őket a legtöbbször. ikszdé Ha meg valaki pl chaten videót küld, akkor sikítani tudnék. A másik fél sokszor nem is tudja, hogy épp melyik kedvenc számomat akarja csak úgy kikapcsoltatni velem. Szomorú
Naplózva
Shiro
Moderátor

may the force be with you

« Válasz #1881 Dátum: 14 márc 29, 18:40:27 »

Szerintem annyira nem volt terhelő a videjó. Csak azétz mondom, mert nálam minden videjó megosztón akadozva jüttek a videjók. Itten meg simán nem volt akadozás.  Mosolyog

Tudtam, hogy földönkívüliekről kellett volna írnom, vagy az istenről, géntechnológia uncsi tudom. Szomorú 

Keress olyan cikket, amiben a földönkívüliek génmódosított isteneket klónoznak.

ui: Ha nem találsz, akkor licencelném az ötletet az új könyvemhez.  ikszdé
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1882 Dátum: 14 ápr 13, 20:02:49 »

Volt már valamelyikőtöknek tudatos álmodásban része? Nekem szokott lenni, bár nem vagyok valami jó benne. Az eseményeket nem tudom irányítani, csak ha nagyon koncentrálok, de akkor is inkább csak helyszínváltást tudok előidézni vagy időben visszaugrást, remélve, hogy másképp lesznek a dolgok. Abban viszont nagyon pro vagyok, hogy felébresszem vagy visszakényszerítsem magam egy álomba és folytassam. A rossz, hogy olyankor nem pihentető az alvás számomra.

http://www.ize.hu/click.php?id=27275&url=http%3A%2F%2F444%2Ehu%2F2014%2F04%2F12%2Ftagja-vagy-annak-az-1-szazaleknak-ami-rendszeresen-kepes-kontrollalni-az-almait%2F
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #1883 Dátum: 14 ápr 13, 20:07:20 »

Azon szoktam flesselni amikor alvásparalízisem van álmomban. xD
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #1884 Dátum: 14 ápr 13, 20:11:04 »

Nekem volt párszor, de mindig küzdeni kellett, hogy fel ne ébredjek és nem sokáig tudtam benne maradni az álmomban. Egyszer, amikor tudatosítottam, hogy álmodok és meg is próbáltam Kamehamehát lőni, de nem sikerült.  Nyelvesít Repülni viszont mintha már sikerült volna.

Arra már rájöttem, hogy ha álmomban erősen lehunyom a szemem, akkor felébredek.

Az alvási paralízis is vicces, nekem szerencsére már nem okoz olyan nagy lelki megrázkódtatást, egy pillanatnyi sokk után nyugtázom magamban, hogy "na, már megint ez van" és hamar fel is ébredek teljesen.
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 13, 20:12:25 írta MrSaiyan Coelho » Naplózva

Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #1885 Dátum: 14 ápr 13, 20:15:44 »

Nekem is szokott olyan lenni nagyon néha, de így kb felkelés előtt és sose érek a végére. És mivel nem tudok visszaaludni esélyem nincs folytatni pedig néha jó lenne. Amit én változtatok benne az az emberek kiléte, egyik pillanatban még x személy van ott másikban meg teljesen más.
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 13, 20:19:09 írta Veracchi » Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #1886 Dátum: 14 ápr 13, 20:25:16 »

És Kamehamehával vagy Genki Damával nem próbálkoztál még, mint Saiyan hercegnő?  Nevet
Naplózva

Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #1887 Dátum: 14 ápr 13, 20:27:59 »

Nem, mert az nekem megy a való életben is. Durci ikszdé Egyszer azt álmodnám végig milyen a tandemugrás. Lehet azért nem tudom mert tudat alatt félek hogy meghalok és nem akarja a fejem hogy álmomban lesokkolódjak.
Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #1888 Dátum: 14 ápr 13, 20:37:05 »

Komoly, hogy az ember almaban sose hal meg.  Gondolkozik
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #1889 Dátum: 14 ápr 13, 20:39:46 »

Én egyszer meghaltam, belém vágott egy villám és láttam, ahogyan felfelé repülve magam mögött hagyom a testemet. Bizarr élmény volt.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 124 125 [126] 127 128 ... 138
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins