24 nov 26, 14:22:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 110 111 [112] 113 114 ... 138
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Minden ami tudomány  (Megtekintve 309160 alkalommal)
0 Felhasználó és 27 vendég van a témában
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #1665 Dátum: 12 aug 23, 21:42:34 »

Túl vagyunk szaporodva.
Ezért is foglalkoznak ilyen terraformálással h "elköltözzünk" (1 részünk), csak ha építenének ilyen fedett városokat az a baj h a kozmikus sugárzástól nem igen védenének meg.  smirksweat
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Autine
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1666 Dátum: 12 aug 23, 21:44:00 »

Hát nem lenne rossz ötlet átköltöztetni a kínaikatat vagy az indiaiakat...(Ebben nincs semmi rosszindulat) Nevet
Naplózva
SzG
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

TARDIS lovagja

« Válasz #1667 Dátum: 12 aug 23, 21:46:10 »

Szerintem érdekes ez a Marskutatás, bár mondjuk kiváncsi lennék, hohgy embert mikor küldenek fel. Ki merne bevállalni egy utazást a Marsra?
Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1668 Dátum: 12 aug 23, 21:47:07 »

Hát nem konkrétan azt mondták hogy ,pattanjatok fel egy űrhajóra és innentől éljetek a marson. xD ...Bár kipróbálnám.
Hanem hogy xy kutatások alapján feltételezik hogy lehetne élni a marson,mivel valamiféle egysejtűt találtak.Amúgy kibírja a föld azt a 4-5 milliárd évet amit neki jósoltak ,azt mondták hogy ha a föld megsemmisül minden megfog, a világmindenségen belül,persze lehet hogy addig nem bírja ki,ha így haladunk tovább...

Te miről beszélsz?
Naplózva

Autine
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1669 Dátum: 12 aug 23, 21:49:23 »

Hogy-hogy miről beszélek ,mi nem érthető? Sejtem,nem attól nem érted hogy Amúgy...? Egy másik  kérdésre válaszoltam és nem szúrtam be az idézetet  >.<# ??
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 23, 21:52:44 írta Autine » Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #1670 Dátum: 12 aug 23, 21:51:34 »

Szerintem érdekes ez a Marskutatás, bár mondjuk kiváncsi lennék, hohgy embert mikor küldenek fel. Ki merne bevállalni egy utazást a Marsra?
Hát nem biztos h 1 hat hónapos súlytalanságos utat be vállalnék (szerintem automatikusan alkalmatlannak tartanának 1 ilyen útra  smirksweat ), de tegyük fel h 1 hét az út mesterséges gravi melet (mint 1 sétahajókázás) és lenne ott valami város féle, akkor mennék (vagy ha lehetne teleportálni)  Nyelvesít
Naplózva

Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #1671 Dátum: 12 aug 23, 21:56:18 »

Mesterséges gravitáció ide vagy oda, a természetes földi gravitáció nélkül egyszerűen összeomlana a testünk bizonyos idő elteltével, mint egy félrehajított marionett bábu. A gravitáció elég egyszerűen megfogalmazható, definiálható valami, de nagyon durván közrejátszott abban, hogy végül az evolúció során olyanok lettünk, olyan lett az élet a Földön, amilyet ma is láthatunk körbepillantva rajta. Nem tudom, hogy tudnák kiküszöbölni ezt a problémát a Marson. És ez csak egyetlen probléma a sok tíz, sok száz közül, ami egy marsi telephelyes élet várna az embertömegekre.

Ja, de ha már témánál vagyunk. Én is szerettem volna felhozni már korábban ezt a témát, de.. tök mindegy, itt van ez a pár kép a marsi panorámáról, ha még nem láttátok, érdemes megnézni, tényleg transzcendentális. Mosolyog  katt!
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 23, 22:03:14 írta Nikuccia » Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #1672 Dátum: 12 aug 23, 22:00:13 »

Hát a Marson azért van gravitáció, csak kisebb mint itt. (lehet h azt sportolással kompenzálni tudod, már csak az a kérdés h a szaporodás hogy oldódik meg (mármint a gyerek az anya hasában h fejlődne 1/3 G mellett.)  smirksweat
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1673 Dátum: 12 aug 23, 22:05:42 »

Hát nem konkrétan azt mondták hogy ,pattanjatok fel egy űrhajóra és innentől éljetek a marson. xD

Senki nem állított ilyet.

Hanem hogy xy kutatások alapján feltételezik hogy lehetne élni a marson,mivel valamiféle egysejtűt találtak.

Mik vannak. Ez komoly?

Amúgy kibírja a föld azt a 4-5 milliárd évet amit neki jósoltak

Nem a Földről volt szó, hanem az élővilágról.

,azt mondták hogy ha a föld megsemmisül minden megfog, a világmindenségen belül,persze lehet hogy addig nem bírja ki,ha így haladunk tovább...

(lehet h azt sportolással kompenzálni tudod, már csak az a kérdés h a szaporodás hogy oldódik meg

LOL.
Naplózva

Autine
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1674 Dátum: 12 aug 23, 22:28:25 »

Na pff,trollkodsz itt pfujj...Vagy csak szeretsz másokat kioktatni?? Na akkor elmondom:

1-Kételkedtek benne hogy lehet-e élni a marson,én erre az 'első 2 idézettel' válaszoltam..

Élővilágról ??? nekem ezek a dolgok nem úgy jönnek le mint neked,talán mert mindenki másfélét gondol.Vagy esetleg tudakozó vagy?
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 23, 22:29:36 írta Autine » Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1675 Dátum: 12 aug 23, 22:38:04 »

Lehet, hogy én egy troll vagyok, de akkor te meg egy ork.

Naplózva

Autine
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1676 Dátum: 12 aug 23, 22:40:40 »

DO NOT FEED THE TROLL  Figyelmeztetés De nehéz ezt a szabályt betartani...szinte mindenből kihozzák a legtöbbet.Neked ez szórakoztató hogy a tudatlanságodat trollkodással mutatod ki? Na de mind1 nem akarok több offot.
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #1677 Dátum: 12 aug 23, 22:50:19 »

A gond nem azzal van sztem hogy ezeket a dolgokat mire írtad, hanem hogy én nem sok értelmet látok benne. Nevet
A Marson egysejtűt találtak? wtf lehet, hogy én vagyok tudatlan de erről még nem hallottam.
Ha a föld megsemmisül akkor az egész univerzum? Háát... oké Nevet

Az élővilágos dolognak meg annyi a lényege, hogy mi nem azért akarunk a marsa menni, mert maga a föld elpusztul...  Hanem mert lakhatatlanná válik számunkra.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
SzG
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

TARDIS lovagja

« Válasz #1678 Dátum: 12 aug 24, 07:12:21 »

Hadd vágjak közbe. Ha a Föld megsemmisül valószínűleg azért lesz mert mer a Nap ideje le fog járni. Ekkor vörösóriássá változik és a Földet szó felgyújtja pontosabban megsemmisíti. De attól még az egész univerzumnak nem lesz vége. Az akkor lesz, ha az időnek lesz vége. Ha a Napnak vége akkor max a Galaxisnak lesz vége de azt se hiszem mert soksok nap van még a Galaxisban.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 24, 14:43:20 írta SzG » Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1679 Dátum: 12 aug 24, 09:58:31 »

Azért ezt a "vörösóriássá válást" ne úgy képzeld el, hogy "hopp, 20x akkora lett mint eredetileg". Szépen lassan el kezd növögetni, évente mondjuk 1-2 fokkal nő az itteni átlaghőmérséklet, aztán szépen lassan elpusztul minden.

Egyébként - teljesen elméleti síkon maradva - miért is érné meg nekünk a Marsra költözni, ha véletlenül kinyírnánk az itteni "Életet"? Ha képesek lennénk teljesen zárt "túlélő-épületeket" gyártani, akkor miért lenne jobb nekünk azt a Marson használni és miért nem itt? Vagy ez csak nekem gond? Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 110 111 [112] 113 114 ... 138
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins