24 dec 02, 18:43:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 85 86 [87] 88 89 ... 138
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Minden ami tudomány  (Megtekintve 311148 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Aes Sedai
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1290 Dátum: 10 júl 11, 16:56:39 »

Elme roggyantak mindig vannak.... nem nagyon lehet ezekkel mit csinálni. Headshot, azt kész.  Nevet Mást nem lehet velük tenni xD (Slane, nehogy elkezd megint  Pojén)
Naplózva
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1291 Dátum: 10 júl 11, 17:02:04 »

engem az érdekel hogy az ilyen agyamentek hogy jutnak hozzá azokhoz a cuccokhoz amik a szektázáshoz kellenek.Pl ezek a vérszívók a véradónapon lopják a vért a vöröskereszttől vagy mi? >.<#
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1292 Dátum: 10 júl 11, 17:03:54 »

Hát gondolom egymás vérét szívják. xD Az a legolcsóbb megoldás, ilyen Tesco gazdaságos idiótáknak.  Pojén Mondjuk rosszabb esetekben lehet vannak tényleges áldozataik, elrabolnak embereket, meg hasonlók. Sajnos az agybaj nagyon messzire el tud jutni.
Naplózva
hiroto
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1293 Dátum: 10 júl 11, 17:04:37 »

Volt egy ismeretterjesztő film, amiben elmagyarázták, hogy általában egymás vérét isszák, vagy esetleg az egyik katant egy korházba dolgozik, és lop ki vért, meg ilyenek.

A golyó túl drága, összezárni őket, had szívják egymás vérét  Ördögi Ördögi
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1294 Dátum: 10 júl 11, 17:08:25 »

Ki az a nem normális aki ismeretterjesztő filmet csinál erről?X'D
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1295 Dátum: 10 júl 11, 17:11:09 »

Aki szenzációhajhász, és szeretne sok pénzt keresni a nézettséggel. kacsint
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1296 Dátum: 10 júl 11, 17:22:38 »

Aes: Régen még lehetett beszélni vallásról. De mindegy. Úgy tűnik szűkítik a fórumtémákat... (Amúgy tudom, hogy benne van a fórumszabályzatban.)

... Szerintem ez igaz, mivel régen mindent mindennek hittek Nevet

Ne nézd le az akkori embereket. Képzeld, ma is mindent, mindennek hiszünk. Ők úgy gondolták, hogy Isten teremtette a világmindenséget, mi úgy, hogy ősrobbanással keletkezett. Egyik sem bizonyított, egyik sem bizonyítható. Valószínűleg ezer év múlva (ha leszünk még) az emberek teljesen mást fognak gondolni, és úgy tartják majd, hogy az ő gondolataik igazak, míg a mieink ostoba badarságok, így mi is buták voltunk.
Azt is bírtam, amikor benyögted, hogy okosabb, gondolkodó ember csak ötezer éve létezik. Kérem szépen, ez az emberfajta - amihez te is tartozol jobb esetben - harmincezer éve tapossa a Föld talaját. Egy kőkori, illetve ókori ember semmivel sem volt butább tőled. Az agya ugyanolyan volt, ugyanúgy fejlődött és nőtt fel. Ha visszautaznánk a múltba és elrabolnánk, majd idehurcolnánk egy tízezer évvel ezelőtti gyereket, hogy itt felneveljük, hidd el, olyan okos lenne, mint te.

Galanikusz, szép a tudomány. Vegyük úgy, minden megmagyarázható vele. De valójában csak a ló másik oldala. Ha megfigyeled, minden az emberi életben körforgásszerűen váltja egymást. Jó és izgalmas kihívni a dolgot azzal, ami tiltott, vagy lenézett. Később annyira terjedni fog már csak divatból is, hogy teljesen teret hódít magának - és mondjuk úgy, átveszi a vezetést. A tudományban is sok dolog vallástalan magyarázat, miután meg akartak szabadulni az erőszakos kereszténység terhétől az emberek. És ugye a világot Európa formálta olyanra, amilyen.

Persze felőlem magyarázhatnak mindent tudománnyal. De van valami, amit soha nem fog sikerülni. Ha tévedek, megemelem a kalapom... még a síromban is.

Adaz:
Az emberi testnél is érvényesül az energiamegmaradás. És nem csak az, minden ami csak van valójában újrahasznosítás. Az egész Naprendszer és az egész Föld ugyanabból az egykor meghalt ősnap maradványaiból állnak. Az ősnap volt, ki haláltusája után szétszórt minden ma ismert elemet. Minden ember testében található molekulák ennek a maradványai, s nem csak a miénk: ugyanabból állnak a kövek, a fák, a föld, a víz, a levegő. Miután meghalsz, az energia ugyanúgy újrahasznosítódik. Mert te utolsó vacsoraként elfogyasztottál egy disznócsülköt, de halálod után testedet felfalják a rovarok, gombák, baktériumok. Lebontják, és az egész a földdel válik egyenlővé. A benne található tápanyag lesz majd energiája a sarjadó búzaszálnak, amely majd egy apró egér tápláléka lesz, amelyet sas fog felfalni. A sas teste halála után szintén lebomlik, erőt adva a gyorsan növekvő árpaszálaknak, melyek begyűjtés után egy sertés étkeként szolgálnak... És abban az árpaszálban valahol ott lesz a te erőd is. Ott lesz fák, állatok, akár régen kipusztult fajok energiájával együtt. Ez is az energiamegmaradás egyik módja.

A lélek meg... Szerintem létezik lélek. Nem hiszem, hogy minden leírható tudománnyal. Ha valaki magát egy üres, biológiai robotnak tekinti, akkor talán az is. De nekem, van lelkem. Legalábbis én érzem, hogy van...

Félreértés ne esék, nem vagyok hívő. Sőt én egyátalán nem hiszek istenben. De amikor már több kultúra említ bizonyos dolgokat, azoknak kell lenni egy minimális valóságalapjának, legalábis én így gondolom.

Én sem vagyok hívő. De hiszek Istenben. (Leszögezem, nem a keresztényben.) És nem lettem tőle se több, se kevesebb ember. (Bár, az előző...  Hümm-hümm)

Vámpír-kattantak témához: Remélem egyszer ADIS-es vért lopnak a kórházból.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 11, 17:33:17 írta Saphira » Naplózva

adaz
Chuunin
*

Chípős leves^^

« Válasz #1297 Dátum: 10 júl 11, 18:55:52 »

Saphira, nem ugyanarról az energiáról beszélünk Nevet
Te a fizikai energiáról beszélsz, hogy ami a testünkből lesz, de én a lelki, gondolati dolgokra gondoltam... Erről vélemény?
( Vagy a lelkünket is lebontják a baktériumok? xD )
Lehet totál hülye vagyok, és nem értek csomó dologhoz, de szeretek gondolkozni a dolgokon, ha hibásan is, de jól esik...
Naplózva

Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1298 Dátum: 10 júl 11, 19:20:50 »

Az agyban amikor gondolkodik az ember, és amikor működik az agy ( mindig ) akkor valamilyen téren energia mozog, és ha tényleg teljesen biztos az energiamegmaradás törvénye, akkor az az energia nem tűnhetne el Gondolkozik
Bár az energiamegmaradás az fizika úgy tudom, és ezt a törvényt nem csak az élettelen fizikában használják?
Ezért lehet, hogy ez a törvény az élőlényekre nem vonatkozik...

...

Legközelebb azért egy kicsit több szóval.^^

Moderátor

Még akkor is, ha erre valóban nem nagyon lehet többet mondani.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 12, 08:53:58 írta Aes Sedai » Naplózva

adaz
Chuunin
*

Chípős leves^^

« Válasz #1299 Dátum: 10 júl 11, 19:50:57 »

Saphira
Nem tudom mi ekkora problémád azzal amit írok... Ha nem tetszik röhögd ki, de ez, hogy beidézed ide, és megtiszteled egy "..."-al, annak mi értelme? Hmm?
Mióta ide írok azóta bele kötsz mindenbe amit írok... Fáj ha valaki nem tud valamit? Itt csupán gondolkozni kell, maximum én is tanulok valami újat...
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #1300 Dátum: 10 júl 11, 19:57:31 »

Nézd, a kiemelt részek átfutása kicsit több értlemet ad annaka  három pontnak...
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 11, 19:58:03 írta STM » Naplózva
adaz
Chuunin
*

Chípős leves^^

« Válasz #1301 Dátum: 10 júl 11, 20:10:16 »

Azt jelentené, hogy annyi a lényeg, vagy mi?
De mindegy, nem erről szól a téma...
Naplózva

Slane
Osztag Vezető
*

So long suckers! :)

« Válasz #1302 Dátum: 10 júl 11, 20:20:16 »

Saphira, nem ugyanarról az energiáról beszélünk Nevet
Te a fizikai energiáról beszélsz, hogy ami a testünkből lesz, de én a lelki, gondolati dolgokra gondoltam... Erről vélemény?
( Vagy a lelkünket is lebontják a baktériumok? xD )
Lehet totál hülye vagyok, és nem értek csomó dologhoz, de szeretek gondolkozni a dolgokon, ha hibásan is, de jól esik...
|
|
ˇ
Az agyban amikor gondolkodik az ember, és amikor működik az agy ( mindig ) akkor valamilyen téren energia mozog, és ha tényleg teljesen biztos az energiamegmaradás törvénye, akkor az az energia nem tűnhetne el Gondolkozik
Bár az energiamegmaradás az fizika úgy tudom, és ezt a törvényt nem csak az élettelen fizikában használják?
Ezért lehet, hogy ez a törvény az élőlényekre nem vonatkozik...

Ha még mindig nem világos akkor igazából nem tudom, hogy bárki képes-e jobban elmagyarázni.

btw én is szeretek idézgetni  Kúl
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 11, 20:26:32 írta Slane » Naplózva
Genesis_16
Akadémiai tanár
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #1303 Dátum: 10 júl 12, 16:01:48 »

engem lenyűgőz a legnagyobb erő a világon az az az emberi agy. kár hogy csak 2-4%-kát tudjuk kihasználni.
kiváncsi lennék rá hogy mit tudnánk 100%-kal? Ördögi
Albert Einstein 7-8%-kát használta azt tiszta zseni volt ahoz képest hogy alacsony termetű és halála után kiderült hogy az agya is kisebb az átlagosnál. szoval nem az agy mérete számit hanem az idegek sűrűsége.
Naplózva

“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)

“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott:
- Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét?
- Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?”
(ismeretlen szerző)
Bontakun
Akadémiai tanár
*

Bonta

« Válasz #1304 Dátum: 10 júl 12, 16:24:16 »

Ő Einstein agyának alsó fali lebenye, azt hiszem nagyobb volt az átlagosnál mintegy 15%-al. Ami elvileg a térbeli gondolkodásért és a matematikai gondolkodást segíti. Visszatérve erre, hogy hány % használjuk az agyunknak, szerintem egy kis +-al simán tudna mindenki levitálni, de lehet, hogy ezt csak én gondolom. Gondolkozik
Naplózva

Oldalak: 1 ... 85 86 [87] 88 89 ... 138
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins