24 nov 30, 04:31:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 138
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Minden ami tudomány  (Megtekintve 310357 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #945 Dátum: 09 dec 06, 22:21:42 »

A film a Super Size Me. Azért abból nem indulnék ki, amit ebben összehoztak, senki nem él tényleg csak iylen harmadosztályu gyors kaján, főleg nem hosszabb időn át. Viszont én úgy tudom, hogy az az év, csak egy hónap volt.
(http://hu.wikipedia.org/wiki/Super_Size_Me)

És igen, a billentyűzetemmel vannak gondok. AMúgyis hajlamos vagyok az elírásokra, de általában utólag javítom őket, de most ráférne egy tisztítás a klaviatúrámra, vagy kéne egy új, mert néha nem hajlandó felfogni elsőre, hoyg lenyomok egy betüt, aztán így kb. összevissza csapkodok, mire sikerül leírnom egy szót. Ezek után nincs is türelmem midnen hibát javítani.
Helyesíás ellenörző egyébként ezen a gépen alapból nincs a böngászőben, de sebaj. Legfeljebb egy ideig kicsit nehezebben értelmezitek majd, amit mondok. Mosolyog
Naplózva
Hubsika-kun
Chuunin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

The Art is a BANG!!!

« Válasz #946 Dátum: 09 dec 09, 18:48:07 »

Hát... nem tudom. A felvilágosodásnál a korszakra gondolsz? Az a felvilágosulás amikor egy tévhitről kiderül hogy hazugság és rájössz az igazságra vagy valami ilyesmi.
Végtelenség szerintem nincs. Mindendennek van eleje, (közepe) és vége. A világegyetem se végtelen biztos van valahol vége meg eleje. De ha pl az időt vesszük akkor annál nehéz megálllapítani hol kezdődött és mikor lesz vége, vagy a számok....

...Tehát az biztos hogy semmi se biztos..... Nevet Nevet

Nincs legnagyobb szám. Ez hülyeség. Mindennél lehet nagyobbat mondani(pl.: +1 vagy *5 stb...)
Ha meg mindennek van vége, akkor kvázi a világegyetem egy doboz. Ok. És mi van a dobozon kívül? A felvilágosodásnál arra gondoltam, ami megtörtént Ádámnál és Évánál. A quantum elmélet szerint minden megtörténhet. Bármi amit el tudunk képzeni. Vagyis mindennek megvan, hogy hány % hogy megtörténjen. Sztem ha felvilágosodunk akkor azt a tudást kapjuk meg, ami segít azt az X%-ot felnövelni 100%-ra. Ezzel máris bármit megtehetünk. Ebbe már csak az a bökkenő, hogy hol kéne keresni ezt a tudást. Várom az ötleteket Nevet kacsint
U.I.:Egy biztató tény: Legutoljára Buddha világosodott fel, ami kb 2500 éve történt. Ez idő alatt annak a valószínűsége, hogy vki felvilágosodik folyamatosan nő Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 09, 18:51:12 írta Hubsika-kun » Naplózva

http://kephost.hu/image-A430_4C091AD9.jpgA
Pulista-rend nem tom még mije           Urahara fan
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #947 Dátum: 09 dec 09, 19:22:56 »

De ettől függetlenül megnézted az oldalt amit belinkeltem az előző hsz-ben? Nézd meg, ott ír a "legnagyobb számról".
Naplózva

....................................................................................................................
Hubsika-kun
Chuunin
*

The Art is a BANG!!!

« Válasz #948 Dátum: 09 dec 09, 19:29:43 »

Nincs a linken a bizonyítás. Vagy csak én vagyok vak
Naplózva

ATON14
Osztag Vezető
*

« Válasz #949 Dátum: 09 dec 09, 19:34:59 »

Nem bizonyítás, csak 1 szám, 1 bazi nagy szám... smirksweat
Naplózva

....................................................................................................................
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #950 Dátum: 09 dec 09, 19:39:56 »

És ha az a szám után írsz +1-et, akkor még nagyobb lessz..
Tehát én most bizonyítottam neked, hogy mégsem a legnagyobb szám!  kacsint
Ehhez még matekzseninek sem kell lenni... A matekprof barátunk csak egyszerűen kiszámolta a legnagyobb számot, amit ő ki tud számolni... És abban sem lehetünk biztosak, hogy az a szám egy helyes végeredmény...
Hisz van úgy hogy ráfogjuk egy egyenletre, hogy nincs megoldása!  Hümm-hümm Végtlen +1= Végtelen!  Ördögi
Naplózva
Hubsika-kun
Chuunin
*

The Art is a BANG!!!

« Válasz #951 Dátum: 09 dec 09, 19:42:05 »

Ott a pont. Hiába mond egy számot annál is lehet nagyobbat mondani. Akkor most mi kapjuk azt a 100000 fontot?
Naplózva

ATON14
Osztag Vezető
*

« Válasz #952 Dátum: 09 dec 09, 19:48:12 »

Azért csak nem lehet ennyire egyszerű, na mindegy.. legyen döntetlen..  bow
Váltsunk témát
Naplózva

Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #953 Dátum: 09 dec 10, 11:55:37 »

Igen, nkeem is van egy olyan érzésem, hogy ha a pasas Nobel-díj várományos, akkor ennél azért kcisit bonyolultabb a dolog Nevet vagy az egész egy rohadt nagy kacsa
mindenesetre érdekes...szappanopera-színész matekzseni...furcsa egy párosítás
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #954 Dátum: 09 dec 16, 22:24:17 »

http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU

leginkább angolul tudóknak. (angolul van, de van lehetőség még aláfeliratozni is az angolt. Magyarul viszont elég gyenge a fordítás)

Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Nauzika
Chuunin
*

« Válasz #955 Dátum: 09 dec 19, 23:29:47 »

Látom, hogy rég nem írt senki akkor feldobom a legelső filozófiai kérdést:
Van-e élet a halál után? ha ez túl vallásos irányba menne el, vagy esetleg volt már akkor mit szólnátok a:
Testi vagy a lelki vonzalom az erősebb és miért?-kérdéshez?
Naplózva

Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni!
Walt Disney

Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy.
Andrew Matthews
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #956 Dátum: 09 dec 19, 23:32:51 »

Az elsőre nem válaszolnék, mivel csak vallási/ateista/más világszemléleti oldalról lehet megközelíteni.
Második...erősebb...inkább úgy mondanám, hogy a testi a hevesebb. Nap mint nap lehet látni félrelépett feleket egy kapcsolatban, pont emiatt. Egy pillanatnyi fellángolás, aminek nem tud ellenállni. Viszont a tartósabb, ha lehet így fogalmazni, a lelki vonzalom...szerintem
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 19, 23:41:07 írta Ritka » Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #957 Dátum: 09 dec 20, 12:07:21 »

Szerintem a lelki, de ez főképp attól függ, hogy valakit mennyire befolyásol a társadalom. Aki meg akarja mutatni, hogy mennyi nőt tud megni annak fontosabb lesz a testi, amúgy meg bőven elég egy partner akit szeret az ember. A nők hűsége meg attól függ, hogy érzelmileg milyen egy kapcsolat.

Aztán vannak olyan emberek akik nem akarják lekötni magukat és tényleg csak a testiségre és a mennyiségre mennek (de ez egyénfüggő és általában az előbb említett dolgok miatt váltogatják egymást az emberek). Végülis fiatal korban ez annyira nem baj, ha emellett őszinték és nem vernek át senkit. Az egyik legjobb barátom ilyen, de megbízható és jó ember.
Én is gondolkodom néha így.  Nyelvesít De alapjában véve jobb ezt hanyagolni, mindenki érdekében.
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 20, 12:08:34 írta Gdat88 » Naplózva
Zemori
VIP

Zemochimaru

« Válasz #958 Dátum: 09 dec 21, 01:38:05 »

Hosszútávon a lelki. Rövid távon meg jól le tud tarolni a testi. Aaaamit legyőz a lelki, ha van párod, akiért tűzön-vízen át...Mosolyog Viszont, ha a kettő vonzalom egy személyt céloz, akkor úristenazjajdejó^_^ (*elképzeli, hogy létezhet-e szivecske alakú hópehely ˙__˙ *)
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Shiro
Moderátor

may the force be with you

« Válasz #959 Dátum: 09 dec 21, 06:08:46 »

A lelki erősebb, csak ezt többnyire nem veszik észre az emberek, és testi vonzalom kerül előtérbe.
A fogyasztói társadalmi sztereotípia ezen a téren is ott van. Már sajna olyan a nézete a "modern" embernek, hogy a látszólag egyszerűbben megszerezhető dolgot akarja magának, pedig valójában előtte rengeteget gürcölt érte (van zsé kocsira mozira, stb és oké..) és miután megszerezte, szinte nem sokkal ezután rájön, hogy van még több száz más ilyen. és az az egy voltaképp értékét veszti. A lelki vonzalom esetében pedig folyamatos a törlesztés, és a fizetőeszköz pedig a saját lelked megnyitása a másik felé. Viszont emiatt kockázatosabb és a lélek sérüléseit nehezebb kiheverni minta testieket. S talán ez is benne van a tudat alattian, hogy habár a lélek számára a lelki vonzalom csodálatos, ám ugyanakkor veszélyes is, és emiatt inkább választják az etéren biztonságosabb testi kapcsolatot.

De viszont ahogy Zümi-csán is monta a kis Vuk szerinti választás a legjobb. xD

Ja és tessék
http://us.123rf.com/400wm/400/400/hospitalera/hospitalera0704/hospitalera070400018/866913.jpg
tudom fake, de szerintem a valóságban is előfordulhat, ha egy hópehelynek olyan módon olvad le néhány alsó ága, hogy kiadja a szívformát.

Másik nézőpont szerint viszont minden hópihe szív alakú xD
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 21, 22:32:09 írta Shiro » Naplózva

Oldalak: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 138
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins