24 nov 30, 07:20:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 138
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Minden ami tudomány  (Megtekintve 310494 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Gyümi
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #150 Dátum: 08 aug 31, 01:08:41 »

Így van halálesetekkel is, de ebbe ne menjünk bele....
-ha te nem fogod meg jancsi kezét, én se írok gazsinak msn-n
-de én csak azért írtam msn-n neki, mert te leköptéél.
-de én csak azért köptelek le, mert csúfoltál...
ikszdé bocsi mindenkitől, de álmos vagyok...ikszdé
>lool. gatyusos jobb...xD
Naplózva
atka94
Kezdő Jounin
*

« Válasz #151 Dátum: 08 aug 31, 01:09:44 »

hát bazz én pulcsit vetetm volna ikszdé énis álmos vok Nevet
Naplózva

"Pein legyőzhetetlen -.-" " Nevet
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #152 Dátum: 08 aug 31, 01:11:24 »

ja vagy köt0§dsz mondjuk ezáltal kitudjakihez aki a gatyádat varta és így vki más gatyáját is és ezáltal ez az ember ahoz a másvalakihez alakított egy köteléket amiről nem is tud
hmm...
ömm na jólvan sztem velem van a baj
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Gyümi
Jounin
*

« Válasz #153 Dátum: 08 aug 31, 01:14:40 »

Miéért?
Hm.. meg kéne köszönni hg megvarták a gatyám..xD
Amúgy meg ha nem varják meg, lehet pulcsit veszek, vagy nem is megyek be abba a boltba, mert pölö csak gatyáért megyek. Najó ezekcsak 1szerüsitések, de a lényeg ugyanaz....
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #154 Dátum: 08 aug 31, 01:17:02 »

nemértitek de mindegy csak egy  bizonyos köteléket alaít ki így és így kapcolódsz vmialapján egy totál ismeretlen emberhez
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Gyümi
Jounin
*

« Válasz #155 Dátum: 08 aug 31, 01:19:48 »

De értelek. Vagyis inkább csak ebből a hszedből Nevet
Naplózva
Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #156 Dátum: 08 aug 31, 06:24:34 »

Hátizé... én pont nemrég gondolkodtam el rajta, hogy az emberek azt mondják, mindig mindennek valamihez köze van, és minden esemény kapcsolódik egymáshoz, én mégis hiszek a véletlenekben. Ugyanis annyi dolog történik a világon, kétlem, hogy minden előre el lett rendeltetve (eleve nem hiszek ebben a Sorsnak nevezett izében, hiszen azt mi magunk alkotjuk meg... bár akkor már létezik tulajdonképpen, de csak az emberi elme kitalálmánya lehet, mint pl. a vallás, de ilyenekről nemtudom lehet-e beszélgetni Hümm-hümm), bizonyos dolgok szerintem nyugodtan történhettek úgy, hogy nincs magyarázata, úgy volt és kész, a véletlennek köszönhetően^^

(öhm, próbálkoztamXD van jó pár olyan pillanatom, mikor elgondolkodom az élet dolgain...)

Nincs sors. Minden ember magát irányítja. Szerintem.

A vallások valószínűleg tényleg csak a mi kitalációink, hiszen egykönnyen meg lehet cáfolni őket, hibát találni bennük stb. Pl. a kereszténység számos ősi pogány vallásból vett át elemeket (megeszik és isszák képletesen Jézus testét és vérét -> ősi pogány vallásokban voltak ilyen dolgok).

De gondolkodjunk el. Egy ilyen civilizáció kialakulásához kibeb*szott sok véletlennek kellett volna történnie. Ami nagyon nem valószínű. Valaminek szerintem lennie kell. Ez nem azt jelenti hogy van halál utáni élet, túlvilág, és egyéb ilyen dolgok, de a világnak szerintem valami célja van...

Csak ennyit akartam.
Naplózva
Slane
Osztag Vezető
*

So long suckers! :)

« Válasz #157 Dátum: 08 aug 31, 06:38:28 »

Én hiszek a véletlenben. Ugyanis mikor az Ősrobbanás után egy helyen megállapodott a Föld, és ott kezdett kialakulni, az számunkra tökéletes hely, volt és kialakult rajta az élet. Azonban ha csak fél centire is mozdul el, vagy az ősrobbanás 2mp-vel hosszabb ideig tart, már nem biztos hogy léteznénk. Szvsz véletlen műve.
Naplózva
Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #158 Dátum: 08 aug 31, 06:49:40 »

mikor az Ősrobbanás után egy helyen megállapodott a Föld, és ott kezdett kialakulni, az számunkra tökéletes hely, volt és kialakult rajta az élet. Azonban ha csak fél centire is mozdul el, vagy az ősrobbanás 2mp-vel hosszabb ideig tart, már nem biztos hogy léteznénk.

Szerintem meg pont ezért valószerűtlen a véletlen.

Szerk: Egyébként az ősrobbanás is csak egy elmélet. Mosolyog
Naplózva
Slane
Osztag Vezető
*

« Válasz #159 Dátum: 08 aug 31, 07:02:06 »

Az ősrobbanás nem elmélet kedves seed  Mosolyog
Naplózva
Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #160 Dátum: 08 aug 31, 07:07:15 »

Nem-e? Hmm?

"A kozmológiában az ősrobbanás (említve még: "Nagy Bumm", angolul "Big Bang") egy olyan tudományos elmélet, mely szerint a Világegyetem egy rendkívül sűrű és rendkívül forró állapotból fejlődött ki nagyjából 13,7 milliárd évvel ezelőtt. Az ősrobbanás-elmélet azon a megfigyelésen – az úgynevezett Hubble-törvényen – alapul mely szerint a távoli galaxisok színképvonalai vöröseltolódást szenvednek."

"Az ősrobbanás elméletének fejlődésében egyaránt szerepet játszottak a megfigyelések és az elméleti megfontolások."

"Új kérdések merültek fel az ősrobbanás elméletet alátámasztó mikrohullámú háttérsugárzással kapcsolatban.

Elképzelhető, hogy sikerül megdönteni az ősrobbanás elméletét az amerikai Alabama Egyetem tudósainak, akik egy új, rendkívül pontos méréssel vették szemügyre a kozmikus mikrohullámú háttérsugárzást a NASA Wilkinson Mikrohullámú Antiizotópos Szondájával (WMAP). Az 1965-ben felfedezett háttér egy gyenge sugárzás halvány izzása, melyről feltételezik, hogy átjárta az egész univerzumot. Mivel látszólag minden irányból közel azonos frekvencián és erővel érkezik, a kozmológusok azt a következtetést vonták le, hogy mindez az ősrobbanás maradványa."
Naplózva
Slane
Osztag Vezető
*

« Válasz #161 Dátum: 08 aug 31, 07:25:47 »

Ennyi erővel minden elmélet. Azonban az ősrobbanást bizonyítani is tudták, sőt visszavezették, hogy mi volt az ősrobbanás nemtudommennyi tizedmásodperce után.
Akár az is lehet egy elmélet, hogy te vagy bárki más a fórumon létezik. Nem látlak titeket, így a létezésetek is kétségbevonható. Mindez lehet az agyam szüleménye amit itt látok, hogy ti kommenteltek.
Naplózva
Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #162 Dátum: 08 aug 31, 07:31:49 »

Ennyi erővel minden elmélet. Azonban az ősrobbanást bizonyítani is tudták, sőt visszavezették, hogy mi volt az ősrobbanás nemtudommennyi tizedmásodperce után.
Akár az is lehet egy elmélet, hogy te vagy bárki más a fórumon létezik. Nem látlak titeket, így a létezésetek is kétségbevonható. Mindez lehet az agyam szüleménye amit itt látok, hogy ti kommenteltek.

Jaja, igazából nem is létezik ez a fórum. xD

Sok ember meg a hitére talált számára megdönthetetlen bizonyítékot... Mosolyog Igazából minden csak elmélet.
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #163 Dátum: 08 aug 31, 09:10:48 »

Én meg azon gondolkoztam,hogy az emberek miért hiszik magukat a legmesteribb teremtménynek az univerzumban hisz, egy büdös szemét az ember mert szinte semmiben nem más mint az állatok,ja de annyiban igen,hogy az állatok azért ölnek,mert az a létfennttartásukhoz kell,az emberek meg "szórakozásból" (most én ezt nem a tehénre csirkére meg egyéb ételekre értettem,hanem a sjaát embertársaikra)
Én meg nem hiszek a véletlenben,én a sorsban is hisek,mert enm irányítható..... leglaábbis én így gondolom
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #164 Dátum: 08 aug 31, 11:00:10 »

Valaki írjon nekem pmet ha tőkéletesítette a kommunizmus elméletétxDD és azt állítja működikxDD.

Morimoto mintha este én is ezt mondtam volnaxDD az ember csak pusztítani tudxDD és talán az egyetlen ami szép benne hogy különböznekxDD.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 138
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins