24 nov 30, 05:27:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 138
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Minden ami tudomány  (Megtekintve 310396 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Sasuke azért is "jó"

« Válasz #135 Dátum: 08 aug 03, 21:12:08 »

Én minap láttam egy filmet a National Geographikon h a nap először megnő és csak aztán robban addig kb még van 10 milliárd évünk, de addig az emberiség annyit fog fejlődni h lehet h már más bólygóra költözünk.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
wolf
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #136 Dátum: 08 aug 03, 21:16:26 »

"de addig az emberiség annyit fog fejlődni h lehet h már más bólygóra költözünk."

Vagy az emberiség annyira hülye lesz hogy elöbb elpusztitjuk magunkat mielött ez bekövetkezne XDDD
Naplózva
xenon
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csiga_@_/"

« Válasz #137 Dátum: 08 aug 03, 21:23:46 »

Én minap láttam egy filmet a National Geographikon h a nap először megnő és csak aztán robban addig kb még van 10 milliárd évünk, de addig az emberiség annyit fog fejlődni h lehet h már más bólygóra költözünk.
Felrobban a nap? na neee ahhoz tul kicsi ahoz leglább kétszer akkorára kéne majd nőjön mint amekkorára fog ikszdé
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
*

Sasuke azért is "jó"

« Válasz #138 Dátum: 08 aug 03, 21:26:45 »

Ez nem biztos mert csak ilyaen feltételezések voltak abban a műsorban. Nemtom ismeritek? Az a neve Mindennapi tudomány.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #139 Dátum: 08 aug 03, 21:46:48 »

Hát szerintem addigra már rég életnek se lesz semmi nyoma ezen a planétán mire az bekövetkezik, szóval már nem lesz kár érte. ikszdé Mosolyog
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #140 Dátum: 08 aug 07, 22:03:47 »

Nem régiben olyasmit hallottam, hogy a Kikou egyfajta módszer a Ki irányítására. Ha estleg tudtok róla valamit, akkor írjátok le. Sajna keresésel ezzel kapcsolatban többnyire a Dragon Ball-ba ütköztem.

ui: Meg esetleg ha tudtok valamit az onmyoudou-ról (kanjikkal: 陰陽道 ), persze ha még ebbe a kategóriába tartozik.
Naplózva

Zemori
VIP

Zemochimaru

« Válasz #141 Dátum: 08 aug 29, 12:08:00 »

Ha nem tudjuk meg...
Nah, most,h hagytuk, h ez a topic a 2. oldalra csússzon felhozom ide:D
Mivel a téma a Föld, gondolom jöhetnek az azt benépesítő állatok is. Ezt ilyen érdekességnek szántam, szerintem hasonlók - inkább jobbak xP - jöhetnének még:D
Olyan kis tudományosra is lehetne venni a formát, plusz azt folytathatjuk, amit eddig beszéltünk.
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
xenon
Uchiha Madara
*

Csiga_@_/"

« Válasz #142 Dátum: 08 aug 29, 21:28:24 »

hm érdekes Nevet De a legyek hülyék xD Nekem a kezembe repült és csak ökölbe kellet szorítanom  Ohh My God Jó colt bár azt elismerem télleg nehéz lecsapni egy legyet....hm és érdekes hogy milyen rövid idő alatt tudnak reagálni az ember ennyi idő alatt még csak nem is pislog Ohh My God Hülye legyek x"D ( Ohh My God Én má hülye vagyok nem?:o) Én a Bolhákat bírom mert ha átszámoljuk egy ember méretére mekkorát ugrik simán megukrok asszem egy kilómétert Kúl tök frankó lenne xD meg ha olyan erős lennék mint egy Szarvas bogár (átszámolva emberi méretekbe persze...) Akk simán felkapnék egy teherautót és elszaladhatnék vele a benzin kút ig Nevet á tiszta supermen :o x"D álmodozok én itt a szuper erőről..... x"D
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Shiro
Moderátor

may the force be with you

« Válasz #143 Dátum: 08 aug 31, 00:15:13 »

A téma adott, hiszen sok olyan dolog létezik ezen világon ami ami "kézzelfogható" de valójában nem igazán értjük, hogy miért így és miért úgy, meg miért...

találjunk közösen válaszokat, hogy javuljon a kamra, izé tigrisnek a karma.

ui: a Rubik-kocka meg hasonlók megoldási módszerét hanyagoljuk  Pojén
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 31, 00:15:47 írta Shiro » Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #144 Dátum: 08 aug 31, 00:39:08 »

Hátizé... én pont nemrég gondolkodtam el rajta, hogy az emberek azt mondják, mindig mindennek valamihez köze van, és minden esemény kapcsolódik egymáshoz, én mégis hiszek a véletlenekben. Ugyanis annyi dolog történik a világon, kétlem, hogy minden előre el lett rendeltetve (eleve nem hiszek ebben a Sorsnak nevezett izében, hiszen azt mi magunk alkotjuk meg... bár akkor már létezik tulajdonképpen, de csak az emberi elme kitalálmánya lehet, mint pl. a vallás, de ilyenekről nemtudom lehet-e beszélgetni Hümm-hümm), bizonyos dolgok szerintem nyugodtan történhettek úgy, hogy nincs magyarázata, úgy volt és kész, a véletlennek köszönhetően^^

(öhm, próbálkoztamXD van jó pár olyan pillanatom, mikor elgondolkodom az élet dolgain...)
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #145 Dátum: 08 aug 31, 00:44:59 »

hmm értem hát nem tom sztem nincs előre megírva a sors vagy talán mégis nem tudhatomm viszont én nagyon reméllem h  mi döntünk és a mi saját választásaink irányítanak ha van is sors azt mi alakítjuk
hmm én hiszeek a láncreakció elméletben vagyis nem tom erre gondoltál e mikor azt írtad h a dolgok kötődnek tehát h pl. kínában eltüsszenti magát vki az hatással van h itt kidöll egy fa nem tom ez egyszer nekem tök szépen meg lett magyarázva csak nem tom most hogy iss kéne leírni de ha netán vki hallott róla sztem az tök érdekes dolog...
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
atka94
Kezdő Jounin
*

« Válasz #146 Dátum: 08 aug 31, 00:51:25 »

én semm hiszek a sosban, de
adott egy eset: egy kereszteződében állsz mehetsz balra, és jobbra is te azt választod, hogy jobbra mész nincs sors, te döntöttél így. és mivan, ha az volt a sorsod, hogy így fogsz dönteni.
azthiszed, te döntöttél így mert balra is mehettél volna...
de mégsemm balra mentél, hanem jobbra. azt már soha nem fogod megtudni, hogy miért nem balra mentél, (persze akkor, hogyha tökmindegy merre mész, vagyis nemazért mentél jobbra, mert ott vehetsz sütit, hanem csak úgy) azért mentél jobbar, mert eldöntötted, vagy ez a sors? O_o am én semm hiszek benne, de ez érdekes
Naplózva

"Pein legyőzhetetlen -.-" " Nevet
Gyümi
Jounin
*

« Válasz #147 Dátum: 08 aug 31, 01:00:12 »

Nem tudom hg van-e sors, de nem tudod irányítani. Nem tudom jobban leírni mint atka, mert csak még nagyobb zagyvaság lenne, és így se tudok fogalmazni, de pl választani kell 2 ruha között (ikszdé) és először a pulcsit választod, aztán ha úgygondolod hogy az a sorsod hg a pulcsit válaszdd, kiválasztod a gatyust, hogy ne úgy történjen ami a sorsod, de akkor egyben az a sorsod hogy gatyát vegyél...ikszdé De csak ugyanazt írtam mint atka...
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #148 Dátum: 08 aug 31, 01:04:02 »

hát azt nem tudjuk eldönteni h van e sors vagy nincs

am sztem érdeksebb h minden ember kötődik a többihez minden lépésed megváltoztathatj MáS éLETéT és stb.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
atka94
Kezdő Jounin
*

« Válasz #149 Dátum: 08 aug 31, 01:05:35 »

ja megvehetted volna a pulcsit de neeem nehogymá a sors irányítson én gatyát veszek ...
de megvetted azt a gatyát, amit egy másik ember akart, ezzel megváltoztattad az életét ikszdé  Pojén
Naplózva

"Pein legyőzhetetlen -.-" " Nevet
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 138
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins