24 nov 30, 05:30:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 138
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Minden ami tudomány  (Megtekintve 310402 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
Gyümi
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #120 Dátum: 08 aug 01, 11:14:20 »

OFF: Ciklon te mit kerese itt?xD
(minya irok valamit, csak meg nem olvastam el..)
Naplózva
Shinichi
Jounin
*

His royal highness

« Válasz #121 Dátum: 08 aug 01, 11:20:07 »

OFF: csak délben megyek nyaralni BLEEE Pojén
Mellesleg Naruto kun: nem kell már h vesszen trianon,beléptünk az Únijóba,miénk egész európa,oda mész ahova akarsz.
Én is voltam ám hűdehungarista meg hűderasszista,de rájöttem,hogy baromság. Most azé kekeckedjek,amit úgyse fogok megkapni? Attól hogy én nem akarom,megmarad Trianon,sőőt,a zsidók se települnek ki. (nem rasszista megjegyzés volt)
És ha bármikor háborúzni kéne,én nem széles vigyorral akarnám irtani a romá(no)kat ( nem rasszista megjegyzés volt) , hanem inkább itthon ülnék,és röhögnék a sok szánalmas barmon,akik játszák a hőst! Ennyit erről.

ON:
Az űr nagyon kényes téma,mert nagyon sok lehetőség van. Mi van,ha a tudósok tévednek,és nem fog felrobbanni a Nap? És nem fog felrobbanni az űr?
Bár ha megis történne,évmilliókkal előtte elpuszítottuk volna már magunkat... igazából már sz*rok az amcsikra,a japánokra,a kínaiakra,a MAGYAROKRA,mert senki nem tesz azért hogy jobb legyen a környezet. Mert mi a sz*rt érünk egy műanyag Tacskós (bocsi -Ita- ;D) zacsival,amire rá van írva h ez Bezzeg környezetbarát. Hát szakadjanak meg.
Mindenki szennyez,de mindenki tagadja. Aki nem tagadja,azzal sem történik semmi. Elcsesződött már ez a világ. Nem vagyunk elegek ahhoz,hogy megállítsuk ezt a nagy földpusztítás folyamatot. Kellett nekünk istent játszani...
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 01, 11:24:44 írta Ciklon005 » Naplózva
Slane
Osztag Vezető
*

So long suckers! :)

« Válasz #122 Dátum: 08 aug 01, 11:38:09 »

ciklon: az európai unió baromság xD senki sem veszi ennyire komolyan mint Mo. Csdak mi szarunk be az egésztől, a spanyolok pl szarnak rá. Ráadásul mivel eu tagállam vagyunk mindenhol magyarul is ki kéne írni pl a kajákat vagy múzeumba hogy mik vannak de sehol nincs ilyen ebből is látszik hogy mindenki szarik rá.
Ha meg kitörne a háború nem hiszem hogy otthon ülnél és röhögnél már bocs. Valszeg szétbombáznák a faludat/városodat
Naplózva
Shinichi
Jounin
*

His royal highness

« Válasz #123 Dátum: 08 aug 01, 11:42:40 »

nos kicsit hülyén fogalmaztam,a lényeg,hogy nem éppen értelmes dolog ilyen hűdenagyhungaristának lenni. ha háború lenne,akk valszeg húznám el a csíkot németbe,vagy akárhova,biciklivel vagy busszal,gyalog vagy autóval Mosolyog nekem nemkell már több háború,ígyis elég volt belőle.
amúgymeg ez benne volt mindig is a pakliban,sose számítottunk sokat a felkapott országoknak,bezzeg az atombomba meg a hidrogénbomba feltalálására jók voltunk.
Naplózva
Slane
Osztag Vezető
*

« Válasz #124 Dátum: 08 aug 01, 11:48:59 »

Azt csak hiszed hogy kimennél  kacsint Szerinted a zsidók pl mér nem emigráltak a háború alatt már csak a háború előtt? Nem olyan könnyű csak úgy átcsúszni egyik országból a másikba háború idején. A mexikóiak is alig tudnak átjutni az USAba pedig ott még háború sincsen.
A nagy hungaristákat én is megvetem hogy Trianon így meg úgy, úgyse tudnak változtatni rajta. Ráadásul így hogy annyi katonánk van mint ahány parlamenti képviselőnk (nem vicc télleg így van) így esélyünk sincs visszafoglalni a területeket. Most épp az usa seggét nyaljuk, bár azt sem értem miért mert úgyis leszarnak minket.
Naplózva
Shinichi
Jounin
*

His royal highness

« Válasz #125 Dátum: 08 aug 01, 11:59:52 »

nos igen. Amerika csettint,mi húzunk irakba,és magyarok,hangsúlyozom MAGYAROK halnak meg egy hülye amcsi cél érdekében.
Naplózva
Gyümi
Jounin
*

« Válasz #126 Dátum: 08 aug 01, 12:06:10 »

Waaah hulye net kiment, most laptoozok  :/
szoval en se ertem ezt az amerikai izet.. usa meg minden, de akkoris. Semmivel se jobbak. Az hg ott talalnak fel egy csomo mindent. Magyarok is talalta fel sokmindent. najo ez nem tartalmazott semmi ertelmeset, csak nem kuldte el amit iram, es Waaah.xD Pedig irtam egy csomoot.
Akk talaljak fel azt hg ne szennyezzek a kornyezetet.
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 01, 12:37:13 írta Gaara-fangirl » Naplózva
Slane
Osztag Vezető
*

« Válasz #127 Dátum: 08 aug 01, 12:43:59 »

Néha már idegesítő hogy mindenki siránkozik hogy hogy szétcsesztük a Földet de közben ugyanúgy él ahogy eddig. Igen szétcsesztük és?
Én megmondom az őszintét nem különösebben érdekel addig amíg az én életemet nem zavarja drasztikusan. A környezetembe próbálok tenni ellene, nem ölök meg állatokat de ennyi amit tehetek, a többi meg nem érdekel.
Naplózva
xenon
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csiga_@_/"

« Válasz #128 Dátum: 08 aug 01, 12:56:12 »

Az űr nagyon kényes téma,mert nagyon sok lehetőség van. Mi van,ha a tudósok tévednek,és nem fog felrobbanni a Nap? És nem fog felrobbanni az űr?
Bocs de a Nap túl kicsi ahhoz hogy felrobbanjon ^^"
Az űr felrobbani? ilyet se írtam xD (jó tudom hogy csak egy példa volt de valahogy válaszolnom kellet rá xD)
Hm látom a háboruról van szó -.-" ő hát az a véleményem hogy kb 6 másodprcig vennénk részt benne az után megszálnának minket és elnyomás alá kerülnénk -.-"""""""" akármeik ország támad persze van oan is hogy ő most nem jut eszembe de valami szövetség ja igen a NATO tagállam vagyunk azaz szövetségese vagyunk az amcsiknak szal ha nálunk háború van és csettintenek megyünk há NÁLUNK háború van mi csettintünk ők jönnke de ők nem fognak jönni mert nem érdekük
[igaz slane én is csak szónokolok de nem teszek különös képpen semi nagyot legfejlebb a kukába dobom a szemetet] ^^""
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #129 Dátum: 08 aug 01, 15:04:07 »

Egyszerű emberek simán csak nem engedhetik meg maguknak, hogy egy csomó napelemet szereljenek fel a házukra, vagy Diesel autót vegyenek. Sajnos minden a pénz kérdése.

« Utoljára szerkesztve: 13 máj 12, 19:19:32 írta Saphira » Naplózva

Slane
Osztag Vezető
*

« Válasz #130 Dátum: 08 aug 01, 15:17:48 »

Jah igen a Nap lesz szupernova. Pár millió év múlva addigra meg úgyis kihalunk  Nyelvesít
Naplózva
Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #131 Dátum: 08 aug 01, 15:26:29 »

nah ideisirokmár..mermiért ne ikszdé szal csak aztszeretném elmesélni hooogy egyszer sétálgattunk egy bevásárlóközpontba ahol jajdejó külön külön gyüjtik a szemetet ugye papir és műanyaag szerint..mindenol 2 kuka van kirakva neki...erre jön a takarítónő ésmicsinál? összeöntia 2 szemetet ^^" hát ennyit a szelektív hulladékgyűjtésről...
Naplózva

Gyümi
Jounin
*

« Válasz #132 Dátum: 08 aug 01, 15:34:42 »

dehulye.xD
biztos nem volt neki megmondva, de nem johetett ra magatol?xD
Naplózva
xenon
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csiga_@_/"

« Válasz #133 Dátum: 08 aug 01, 17:26:51 »

Xenon, igaz, hogy a Napunk nem biztos, hogy fel fog robanni, viszont lesz belőle szupernova^^ És akkor a két hozzá legközelebb lévő bolygót elnyeli, a Föld felszínét pedig 1000C°-ra hevíti.  Mosolyog Kabé... xD[/b]

igen ezt én is tudom csak már nem volt kedvem leírni ikszdé
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
ipirike
Osztag Vezető
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #134 Dátum: 08 aug 03, 21:07:28 »

A nap most középkórában van,ha felrobban szupernova lesz xDD.
De nem bisztos ,a másik lehetőség ,hogy először megnő óriásira elégeti a Merkúrt Vénuszt ,kicsit megperzseli a Földet ls a Marsot ,de ez elég lesz ,hogy kihalon az emberi civilizáció ,ha elég az egész hidrogén akko összezsugorodik.
De addig még van 4-5 milliárd év ,asszem ennyit mondot a tanárnő.De addig még mennyit fog az emberiség fejlődni.
Mondjuk nem kevés esély ,hogy hamarabb kipusztitsuk magunkat az ozon réteg miatt xDD.
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 03, 21:08:19 írta ipirike » Naplózva

Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 138
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins