Saphira
|
|
« Válasz #105 Dátum: 08 júl 31, 18:41:43 » |
|
Nemtom...engem nemigazán érdekel h az Amerikaiak mit csinálnak és mit nem!És sztem ti is itt mondjátok h tokre hulyék az emberek h ilyeneket csinálnak de szíved mélyén téged is leginkább az érdekel h neked jo legyen!Am jo...az emberek elsz.rják a Fold-et...globális loturo meg stb....és h az emberek hamarabb meghalnak!Nemtom ezzel hogy vagytok de engem nemigazán nyom h mikor halok meg!Tolem akár most is...sot én még az ongyilkosságot is fontolgattam párszor de megprobáltam rendesen végiggondolni és nemláttam értelmét hisz egyszer ugyis meghalok...nemmindegy h mikor???
Minek akarsz te 11 évesen öngyilkos lenni?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 12, 19:18:17 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #106 Dátum: 08 júl 31, 19:12:51 » |
|
Meglattam hg uj valasz jott toled, es tudtaam hg hatalmasan hosszu lesz Es am teljesen igazad van. En nem tok ennyit irni.. ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #107 Dátum: 08 júl 31, 21:19:01 » |
|
Saphira elmondta a lényeget. És az a legszörnyűbb ebbe,hogy nem csak magunkat pusztítjuk,hanem belerángatjuk az ártatlanokat állatokat és növényeket is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #108 Dátum: 08 júl 31, 23:33:43 » |
|
Ez mind szép és jo de lehet h engem sajnos nemmindig nyom h mi torténik a másik emberrel!És valoban igaz h talán érdemesebb lenne az amerikaiakat kiírtani mintsem h ok írtsák ki az esoerdoket de az emberek egyszer ugyis elpusztulnak!Ugyanugy mint a dinoszauruszok!Szoval ez már ott rég elvolt sz.rva amikor az emberek megjelentek!Feltaláltak sokmindent és eleinte megprobáltak ugy eloállítani energiát h ne károsítsák nagyon a természetet!De ez addig mukodott így amíg valaki ezt megunta és rájott egy részben egyszerubb kivitelezésre de ot már az nemérdekelte h ezzel esetleg károsítja a természetet!
Állatok kiírtása---Valoban nem kéne ezt tenni hiszen már ok is ittvannak egy ideje,sot,sokkal hoszabb idelye mint mi de ugye ezt is valaki/k találták ki h ok ebbol mekkora hasznot huznak és igen,ok sem gondoltak arra h talán egyszer majd akkor kárt okoz ez a ''feltalálás'' h szinte egész állatfajok pusztulnak majd ki!De ha gondoltak volna is rá akkor sem érdekelte volna oket ugy igazán mert az emberek nagyrésze az a fajta ki csak magáért él és azt teszi ami neki a legjobb és nemérdekli h kinek/minek csinál ezzel rosszat!
Hogy miért akarok ongyilkos lenni???Hát,ezt kicsit nehéz elmondani!De megprobálom egyszeruen. -Az ember azt gondolná hogy egy 11 éves srác kb. 8-9 éves koráig még itt-ott kisautokkal jáccot vagy esetleg néha számítogépezett!Ezután egyre jobban kezdte ''elhagyni'' a kisautokat és jobban áttért a számítogépre!Nos igen,ez azthiszem ez a mai korban egy átlagos gyerekkornak számít!De itt a bibi!Az ény gyerekkorom meroben más volt mint ez!(Am ez már kezd kicsit OFF lenni de hamár megkérdezted akkor megprobálom leírni!)Bár igaz hogy 5-6 éves koromig még kisautoval játszottam de ez hamar megváltozott!Testvérem aki 5 évvel idosebb mint én raper volt!Az unokatesonk adott neki egy CD-t hogy halgassa meg!ez nem rap CD volt hanem egy jokis rock album!Hát és ugye kiváncsi lettem h milyen is az a zene!Meghalgattam az albumot és nagyon megtetszett!Eleinte csak ezt hallgattam de amikor már kezdtem megunni ugy dontottem hogy kérek még pár ilyen CD-t!És valahol itt kezdodott a hullám!Egyre jobban kezdtem érdeklodni más hasonlo irányzatu zene iránt is!Ma már ott tartok hogy meghallgatok szinte mindent a Rock-tol a Trash Metal-on keresztul a Death Metal-ig!És most jojennek a festiválok!8 éves koromtol járok kulonbozo festiválokra!Sokmindent láttam már!(hullarészegen fetrengo emberkéket a vízparton stb.!)Na és a haverjaim!Hát...ha jol végignézel a soron akkor leginkább 14-15 éven feluli egyéneket találsz!Az én korosztályombol nemmondhatnám hogy sokmindenki a legjobb barátom!Bár igaz h sokmindenkit ismerek korosztályombol de nemigazán tartom sokukkal a kapcsolatot és leginkább csak ugy tekintek rájuk mint ismerosokre!Na de hogy az igazi kérdésre adjak választ!Ahogy fentebb leírtam sokmindent láttam már és sokmindent átéltem!És nemmindíg ezek a dolgok befolyásolták a gondolatomat h ongyilkos legyek mégis néha már nagyon meguntam az életet és feleslegesnek tartottam h élek!(De egyábként nagyrészben ezek!)
Szoval azthiszem ennyi...kicsit hosszu lett de nembaj...akinek van turelme az olvassa el!Jo ''szorakozást''!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #109 Dátum: 08 júl 31, 23:46:24 » |
|
Én láttam egy dokumentumfilmet a TV-ben, miszerint a globális felmelegedés globális lehüléshez fog vezetni. Sajna nem tudom pontosan hogy hogyan mert nem túl jó az emlékezőképességem, de vmi olyasmiről volt szó, hogy ha elolvadnak a sarkokon a jégsapkák, akkor a sós vízbe édesvíz kerül, amitől (már nemtom hogy) megáll a Golf-áramlat, és Anglia irtó hideg lesz. Meg mutattak egy várost, ahol egy óriási jégvihar pusztított, és elképzelték, hogy mi lenne, ha bekövetkezne egy újabb jégkorszak... A sok hótól, széltől nemlenne áram, és sajnos az embereket szinte csak az elektronikus gépezetek tartják életben. És azt is mondták, hogy a legfejlettebb országok lennének a legnagyobb bajban... Szal azért elég érdekes sztem. Főleg az, hogy a globális felmelegedéstől lesz globális lehülés. Amm Naruto kun, én nem igazán találtam normális indokot, miért lennél öngyilkos... :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #110 Dátum: 08 júl 31, 23:52:10 » |
|
Hít most ahogy visszaolvasok tényleg nem pontosan a kérdésre adtam választ!De én is írhatok ossze-vissza suletlenségeket!!!xD
Am elég érdekes amit mondasz!De ha tényleg a legfejlettebb országok lesznek a legnagyobb bajban akkor ezesetben szerencsém van mert neméppen a legfejlettebb országban élek és a telet is szeretem!!!xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #111 Dátum: 08 aug 01, 00:01:33 » |
|
Naruto kun: Szerintem attol h 14-15 ves barátaid vannak, meg "ennyire nagyon rocker" vagy, semmi okod nincs öngilkosnak lenned.. Ez nagyonnem ok arra..
és amúgy, ahogy látom, nem fogod fel a helyzet kmolyságát.. Ha a LEGFEJLETTEBB országok elpusztzulnak, akkor TE IS... De ha ennyire nem érdekel más ember sorsa, ahhoz csak gratulálni tudok..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #112 Dátum: 08 aug 01, 00:03:48 » |
|
nos naruto-kun nem értek egyet a furcsa kicsavart világnézetedbel mert ha egyszer meghalunk akk addig is mért ne lehetne azt szépen tiszta környezetben és ilyenek meg ha már úgy halunk meg mint a dínók hát akk gyors és egyszerü nem? és én most el tudom képzelni hogy szép tiszta Futurisztikus környezet semmi nem szennyezi a környezetet és hirtelen bumm vége mert jött a meteor? na és az emberiség boldog lenne nem? de azt is el tudom képzelni hogy mindenki sz*rik a másikra háború van a kőolajért meg mi egyébért és füst meg mocsok szennyezett levegő mindenki maszkban és kihalnak mert nincs élelem...(na most mindenki döntse el hogy melyik a jobb) és az emberi faj a tudósok szerint életben maradhat HA(és itt a probléma) HA elég fejlett teckhnikánk lesz ahoz hogy "elköltözzünk" a bolygóról amúgy egyszer mindenki meghal na és akk mi van én nem úgy akarok meghalni hogy Háború vagy éhen vagy mit tudom én hanem szépen békésen vagy legalább átlagosan szal pl el üt a kocsi vagy mit tudom én.(mondjuk ma már az az átlagos hogy a terroristák egy trópusi országban BUMM vagy az hogy ÉC(nem tom hogy kell leírni ^^""") ben halsz meg-.-") és a fejlett országos dumához annyit hogy Magyarország Tavaly a országok Pénzügyi vagy valami hasonló Ranglistáján az 50 valahanyadik volt szal nem állunk olyan rosszul hiszen számold már össze hogy hány ország van....... [bocs ha valamit kétszer irtam le^^"""""]
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 01, 00:04:24 írta xenon »
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #113 Dátum: 08 aug 01, 00:11:26 » |
|
Szerintem nem szeretnéd a telet, hogyha nem lenne fűtés... És egyet kell értenem Harrd-dal. Hmm, másik film amit láttam a Holddal kapcsolatos volt, nem környezetvédelmi mondandóval, de szerintem erre is ki lehet térni a topicban. Szóval azt mondták, hogy a Hold úgy keletkezett, hogy egy másik bolygó, ami fele akkora volt, mint a Föld, nekiütközött a Földnek, és darabokra hullott. De a Föld mágneses ereje nem engedte el ezeket a darabkákat, amik egy idő után összeálltak. És az ütközésnek köszönhetően kezdett el forogni a Föld is a tengelye körül asszem. És Hold nélkül nem lennének évszakok sem. Aztán pedig a Hold sokkal közelebb volt a Földhöz, és idővel távolodni kezdett a Föld forgása miatt. Azok a nagy kráterek pedig úgy keletkeztek, hogy meteoritok csapódtak belé, amit a Föld vonzott magához, szóval a Hold-nak nem volt túl jó ez a közelség. És mikor nekiütközött a Földnek, onnan is levált pár darab, ami aztán a Hold része lett, ezért találtak hasonló kőzetdarabokat, mint ami a Földön is van. Bár nem biztos, hogy teljesen így volt, mint mondtam elég pocsék az emlékezőképességem... ^^" De mutattak egy képet, amint a Hold irtó közel van a Földhöz, és elképzeltem, mi lenne, ha most is így lenne. Sztem tök bruti lenne, de innen látnánk minden krátert meg stb. Szal érdekes. >> Elköltözünk egy másik bolygóra, aztán aztis tönkretesszük... De xenonnal is egyetértek, mert lehet, hogy egyszer meghalunk, de nem mindegy hogyan éltünk addig!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #114 Dátum: 08 aug 01, 00:30:11 » |
|
Harrd...mondtam én hogy suletlenségeket írok!XD
Am ezek a dolgok kicsit mással fuggenek ossze de viszont ez talán már nem ide valo!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #115 Dátum: 08 aug 01, 00:31:48 » |
|
Igen igen ezt én is olvastam Hugi láttam is a tv-ben (mondjuk tv-ben sok mindent mondanak -.-) Bár ha a hold ma is olyan közel lenne akk több száz méteres Ár apály lenne hatalmas forgószelek szal ez azért rossz lenne. A költözéshez pedig anniyt hogy elég nehéz lenne egy másik bolygót holdat akármit találni ahol élhetnénk DE lehetséges a nagy számok törvénye szerint (már pedig a "végtelen" Világűrben biztos van még "SOK" olyan bolygó amin élhetnénk) Am tudósok (sok agyas és a hülye elméleteik pár száz évvel ezelőtt még a föld is lapos volt nekik -.-) szerint a világűr tágul és tágul az ősrobbanás óta amikor létrejött az a semmiből az űr és ez a gyorsulás sokkal nagyobb sebességű mint a fény (itt meg jegyzem elméletben ha gyorsabban mész mint a fény akk időt utazol szal akk a világűr az időben utazik vagy hogy van ez?) egyszer pedig annyira fel fog gyorsulni hogy minden még az atomok és még az atomot felépítő Neutron?ok és protonok és szétesnek semmivé és nem marad semmi csak a sötétség de vannak olyan tudósoka kik szerint a világür megált és így marad de van olyan aki szerint a világűr zsugorodik és egyszer megába esik egy apró fénylő pontba amiből majd egy ujjab robbanásban lesz egy új Űr......... Szal sok minden lehetséges és sztem ez még belefér a környezetünk témába nem? de ha nem nyithatun k ennek is egy topicot mint pl az űr vagy a világűr és a föld vagy mit tudom én
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 01, 00:32:29 írta xenon »
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #116 Dátum: 08 aug 01, 00:44:39 » |
|
Énis láttam dokumentumfilmet arról,hogy esetleg melyik bolygóra költözhetnénk át a naprendszeren belül...végig arról volt szó,hogy szinte egyik bolygó sem felel meg a kritériumoknak,meg ilyesmik...aztán a végén benyögték,hogy,minő meglepetés,de a mars az egyetlen lehetséges megoldás..aztán azért elkezdték magyarázni aztis,hogy ottsem túl valószínű az életben maradásunk...csak kicsit mondtak önmaguknak ellent...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 01, 00:58:15 írta Gibbi »
|
Naplózva
|
ANYAPA tag,lakhely:TOBI sziget,Madaragakure (no sato) TOBI sziget algafutára Mesterlövész osztag tagja Tobi magazin szerkesztője ♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #117 Dátum: 08 aug 01, 00:49:50 » |
|
Öh hát nem tudom, hogy mennyi lehet igaz abból a fele akkora bolygóból, de gondoljunk csak bele, hogy a dinoszauruszokat úgytudom egy kb 10 kilométer átmérőjű meteor pusztította ki, akkor egy fele akkora kisbolygó gond nélkül felrobbantotta volna a Földet is magával együtt. Mi még úgy tanultuk, hogy a Napból való kiváláskor létrejöttek a ma ismert bolygók a Naprendszerünkben, és a Föld elhelyezkedése utána 2 részre egy nagyobbra és egy kisebbre szakadt szét amikor még izzó kőzet volt, és így keletkezett a ma ismert Holdunk. Nem vagyok tudós úgyhogy, csak az alapismereteimre tudok támaszkodni, mivel lehet mindkettő igaz, bár mások szerint korábban egy meteor került be a Föld gravitációs mezejébe és azóta körülötte kering, és ez a Hold. Sajnos nem tudhatjuk biztosan hogy mi történt, mivel az első kettő eléggé hasonló elmélet és hogyha közet minták tanulmányozása során azonos jellemzőek is kerülnének szembe, akkor is lehetne veszekedni azon, hogy hogyan történt a szétválás mivel mindkettő elképzelhető.
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #118 Dátum: 08 aug 01, 00:58:16 » |
|
jaja azt én is láttam de most nem a naprendszerről beszéltem speciel hanem az egész hóbelebancról (űről) és sztem ott valahol a sok között nem is száz de legalább 10-20 bolygó biztos van ahol élhetnénk de attól fügf mien messze hiszen a fénynek is több milliárd fényév mire ideér szal erre nagyon kicsi az esélyünk hogy oda jussunk és ha már lakható bolygók (na ez már télleg nem tartozik ide de muszály fel dobjam ) az űrlényekről,földön kívüliekről, más bolygón létező életformákról mi a véleményetek(most nem a zöld ki emberkékre gondoltam hanem pl egy másik bolygón élő "állatokra" megy ilyesmi szal vajon létezhet-e ilyesmi és akk még jöhet az is hogy másik bolygón élő olyan életformák amiknek a technológiája annyira fejlett hogy képes akár ide utazni az űrön keresztül (na ennek nyitok egy topicot persze ha még nincs) Warmerh ez igaz DE ha eltalálsz egy képlékeny (pl gyurma) Dolgot egy másikkal (legyen képlékeny vagy szilárd) a képlékeny majd elnyeli a másikat vagy összeolvad vele esetleg letörik egy darab a másikról De ( mennyi de meg ha van itt nem? mondjuk ebből áll a tudomány: De, ha, miért, Stb) na szal de az is lehetséges amit te állítasz de még kis millió lehetőség van és ezen lehetne vitatkozni évmilliókig
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #119 Dátum: 08 aug 01, 01:18:25 » |
|
Igazából szerintem az űrlényes téma a mítoszos topicba való...amúgy Xn,tudom,hogy az egész űrt mondtad,de én ezt csak úgy megjegyeztem
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag,lakhely:TOBI sziget,Madaragakure (no sato) TOBI sziget algafutára Mesterlövész osztag tagja Tobi magazin szerkesztője ♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
|
|