24 nov 26, 15:15:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 138
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Minden ami tudomány  (Megtekintve 309237 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Zemori
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #75 Dátum: 08 júl 22, 11:28:44 »

Pénz hatalom, így van. Attól viszont sajnos nem kell félni,h a mi "drága" fajunk pusztuljon ki, mert olyan, mint a patkány - elnézést, szegény patkányoktól...˘˘ - arra mindig lesz neki elég okoskodása,h túléljen...sajnos...
Annak ellenére,h milyen különlegesek vagyunk rengeteg rossz írható a számlánkra.

Slane: Az emberek képesek a következő generációra is gondolni. Ehhez azonban az kell, ami kapcsolódik G-sama írásához is: a felső rétegnek kell, a hatalomnak(, ami azért lássuk be, nézeteivel is vezeti, befolyásolja az embereket) szemléletet váltania. Erre kedvenc népünket a japánokat hozhatnánk példának. A vh-k után micsoda  eredményt értek el...

Saphira: Tetszik ez a Föld, mint akaró erővel bíró...lény? Mindegy. Bár hozzá kellene tenni, hogy ez is az ember agyából pattant ki.. mármint kutat-kutat és következtet. De ugye saját emberi észjárás szerint - hogy is tudna másképp tenni? Nyelvesít szal ez nem gond - csak azt akarom mondani,h az ember szeret személynek tekinteni minden őt körülvevő dolgot. Lehet,h ez az elmélet is ilyen, de jók az érvek viszont:) Az azonban,h sok mindent megmagyaráz, ... hát erre a sokmindenre sokkal több egyszerűbben leírható, természeti törvényekkel levezethető válasz is van.

(logikátlannak vélt gondolataimba kérek mindenkit belekötni, mert meg akarok világosodni Hümm-hümm )
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Gyümi
Jounin
*

« Válasz #76 Dátum: 08 júl 22, 13:56:30 »

Es sose kerul "hatalomra" olyan ember, akit ez erdekel.. Oket is csak a penz vezerli. Sajna nem Konohaban vagyunk ahol ottvannak a gondoskodo Hokagek.xDDD
(sorry ha ez politikusos temaba tartozik, nem annak szantam, ha az toroljetek. :'X )
Szerintem a letobb embert nem erdekli, hg mi fog tortenni a kov. generacioval, mert o mar nem fog elni. Mar leirtak, hg ugy gondolja a legtobb ember, hg o csak egy a milliok kozul, es nem tehet semmit. De ha 1 millio ember tenne? De ahoz az kell hg abbol a milliobol minden ember, tehat ne gondolja azt hg o csak egy. /holtartottam??ikszdé/ mind1 majd beirom... nem jut mar ugyanaz eszembe.
Naplózva
Gyümi
Jounin
*

« Válasz #77 Dátum: 08 júl 22, 21:09:14 »

Neee. Nemaaar.xD Ne haljunk ki 2012-been. Akk meg 18 sem leszek.xDDD. Am el akarok menni a teli olimpiara.. >.<# . De am a legtobb ember nem hisz ezekben... Nem lehetne valami tavolabbi idopontot? Nah es ha ujraszuletek Hmm? xD
Naplózva
Zemori
VIP

Zemochimaru

« Válasz #78 Dátum: 08 júl 22, 21:35:33 »

Adok akkor egy újat, rem elég messze van xD én találtam ki:D a 2005 máj. 5. alapján: 5005. május 5  Pojén

Am meg... igeen:D 2012 jejeejee:D már 5 éve fel van írva a legrégibb telómba - még mindig műxik xD - egy emlékeztető egy nappal a maya dátum elé, este,h hnap világvége Nyelvesít
Aki nem hiszi a 2012-t járjon utána ^^ Ezek érdekes elméletek, am meg a 2005 májusosról én nem hallottam Hmm? lehet,h meglepetésként ért vna a vég^^" xD
Várom 2012-t... kíváncsisággal, tényleg. És ha meghalunk, meghalunk. Legalább Miss Föld fellélegzik^^ és pihizhet^^ mert kevesebben leszünk.

A jövő kérdése mindez... de milyen izgalmas lenne, nem?  Hümm-hümm Nem ilyen szimpla life, mint amire amúgy számíthatnánk. Éljen a laza felfogás...

bocsi, ha zavaró a könnyed felfogás, estére ilyenné változtam Hümm-hümm  :'X

am bírom ezeket az über hosszú hsz-eket, Saph, respect Nevet
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
xenon
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csiga_@_/"

« Válasz #79 Dátum: 08 júl 22, 21:38:48 »

hm hm hm na ne má mért pont 2012 december akk alig lesz 8 hónapom a 18 éves korból és akk aztán sok mindent akarok csinálni ami nem éppen környezetbarát és tök felesleges xD
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Gyümi
Jounin
*

« Válasz #80 Dátum: 08 júl 22, 21:43:58 »

Nanaa.xD
am en is fel fogom irni mobil emlekeztetobe, hg elotte es aznap is jelezze. Bar sztem nem lesz meg addigra a phoneom.
Naplózva
wolf
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #81 Dátum: 08 júl 23, 00:22:20 »

Jó kis téma Mosolyog már vártam hogy valaki létrehozza.
Szegény állatok, az emberek már csak ilyenek...
Lehetne tenni valamit de nagy kitartás kéne és az hogy mindenki felülne a székéből Nevet

Hmm hát röviden és tömören ez vár ránk:  Ördögi  http://www.youtube.com/watch?v=joupmq4e2eM&feature=related 

Naplózva
Zemori
VIP

Zemochimaru

« Válasz #82 Dátum: 08 júl 23, 00:29:47 »

Én is ajánlanék ide vmit^^
Koyaanisqatsi ez részlet, az egészet kell látni... hosszú és furcsa a filmhez szokott szemnek, de különleges élmény... főleg, ha tényleg átadod magad neki.
Piszok régi. Mi még szociológián néztük meg. Nekem élmény volt... sokaknak nem -__-"
Öhm... az emberiségről szól, a világról...ilyesmi  ^^

Íme némi Wiki hozzá. Sajna magyarul nincs.
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 23, 00:33:36 írta Zemori-san » Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam

wolf
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #83 Dátum: 08 júl 23, 00:34:30 »

Hmm amugy egy magyar is ott volt az atombomba készítésénél Teller Ede Mosolyog elég durva mi magyarok is tudtunk valamit alkotni... csak kár hogy rosszra használták :'X

>Érdekes video 1982-es jó régi  Mosolyog
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #84 Dátum: 08 júl 23, 02:51:58 »

Az igaz, hogy az atombombák is nagyon káros hatással vannak/voltak a Földre nézve is. Amikor az amerikaiak az óceánban kísérleteztek vele, tönkretették az óceán bizonyos részeinek élővilágát teljesen. Több ezer éves képződményeket pusztítottak el, és kb. 100-150 évig ott tuti nem lesz újra élet...  
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 12, 19:13:27 írta Saphira » Naplózva

Slane
Osztag Vezető
*

So long suckers! :)

« Válasz #85 Dátum: 08 júl 23, 07:10:27 »

Hát wolf elég sok találmány a magyarok alkottak, saphi megelőzött. Az amerikaiak szinte semmit, a 2. vh előtt betepelülő németek és egyéb nemzetiségek találták fel ott is a dolgokat.  Mosolyog
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #86 Dátum: 08 júl 23, 11:30:09 »

Már a nagyközönség is láthatja Észak-Németországban a Holte-Stukenbrock kastély állatkertjében lévő három fehér oroszlánkölyköt. A három kölykön kívül még további négy ilyen különleges lakója van az állatkertnek. A két különböző anyától származó hét kölyök június végén látta meg napvilágot.

A fehér szőrgombócok valójában afrikai oroszlánok. Különleges színüket egy recesszív gén okozza. Jelenleg összesen mintegy 30 fehér oroszlán él fogságban szerte a világban.

Hm...ezt már egy fórmosnak kifejtettem anno...a 60-as években a magyarokat földönkívüli lényeknek tartották mert lehetettlennek tartották hogy egy emberi nép ennyire okos legyen és hogy ennyire bonyolult nyelvet beszéljen
Naplózva
Gyümi
Jounin
*

« Válasz #87 Dátum: 08 júl 23, 12:19:06 »

Ehh. Ez egy kicsit tulzas Nevet.
Am szerintem abban az oceanban, nem csak 150 evig nem lesz elet.. :/
Hmm hát röviden és tömören ez vár ránk:  Ördögi  http://www.youtube.com/watch?v=joupmq4e2eM&feature=related 
Ienkor ugy felrobbantanam azokat akik ezeket feltalaljak Leüt Kiüt Fegyverek
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 23, 12:33:56 írta Gaara-fangirl » Naplózva
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #88 Dátum: 08 júl 23, 12:39:45 »

Igen erről én is hallottam, mármint arrl hogy földönkívülieknek néztek...
Asszem Tellerrel kezdődött, az atombomba fejlesztése alatt, mert volt még ott egy magyar fejlesztő telleren kívül és vele beszélt magyarul...

Erre mondták...... Aztán, még sok ilyen van ^^....

Nameg a világ egyik legpusztítóbb fegyverének a koncepcióterve is a mi nevünkhöz fűződik:
A Hidrogénbomba az atombomba továbbfejlesztett verziója by Teller Ede........

Saphi által mondott csillag, tán minket annyira nem veszélyeztet.....

Mivel körülölel a kárpátok, az árvíz és szél kevésbébb hatásos ellenünk...
És elég jó termőföldeink vannak, meg azért okos a magyar ember 3^^
Naplózva

wolf
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #89 Dátum: 08 júl 23, 15:27:49 »

Hmm de még van remény hogy szebb lesz minden és nem pusztul el a Föld Mosolyog

Ma anyu szortírozott és összegyült 2 zsák ruha Mosolyog kéne valami szervezett akik elvinnék a szegényeknek, persze nem a romáknak hanem mondjuk Afrikába ahol nagy a szegénység. Ezzel is már sokat segítenénk, sztem ti is nézzetek otthon körül játék, ruhák után és akkor küldjük el a rászoruloknak együtt. Amugy már kerestem ilyen oldalt de még nem találtam rá, gondoltam nem nyitok ennek külön topicot szóval ide írtam Nevet

Ha valaki tudnak egy oldalt az linkelje be mert kidobni azért mégse szeretnénk a ruhákat. Föleg hogy van közte még jó is...

Naplózva
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 138
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins