Chakra
|
|
« Válasz #435 Dátum: 09 okt 06, 17:18:44 » |
|
Raiton: Kage Bunshint használt vagyis: Villám Elem: Árnyék Klón. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #436 Dátum: 09 okt 06, 17:39:44 » |
|
Igen, jól emlékeztem amugy szerintetek van erö külömbség Kakashi és Sasuke Chidori-ja között? Mert attól még hogy "A" szintü-ek lehet hogy egyiköjük erösebben használja, vagyis perpill Sasuke mert Kakashi Raikiri-t használ Mi elönye van a Raiton kage bunshin-nak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #437 Dátum: 09 okt 06, 17:56:02 » |
|
az az előnye, hogy megmarad a raiton chakra, és ezt más jutsukhoz is fel tudja használni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #438 Dátum: 09 okt 06, 18:03:44 » |
|
Igen, jól emlékeztem amugy szerintetek van erö külömbség Kakashi és Sasuke Chidori-ja között? Mert attól még hogy "A" szintü-ek lehet hogy egyiköjük erösebben használja, vagyis perpill Sasuke mert Kakashi Raikiri-t használ Mi elönye van a Raiton kage bunshin-nak? Ezt egy viccel illusztrálnám. Az áram alatt lévő alkatrész ugyanolyan mint egy közönséges alkatrész, csak más a fogása . Egy ráiton, vagy katon, vagy akármilyen elemü klón létrehozásához más szerintem elemi manipuláció is kell. Szal ha egy Raiton Bunshint ütnél meg, átmenne rajtad a 220.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 06, 18:04:54 írta Renningan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #439 Dátum: 09 okt 07, 16:31:04 » |
|
az az előnye, hogy megmarad a raiton chakra, és ezt más jutsukhoz is fel tudja használni.
Naruto manga 423/1.: (idézet) "Chouja: Maradt elég chakrád a harchoz? Kakashi: Nagyjából a felét elhasználtam a Raiton: Kage Bunshinra..." Vagyis nincs itt semmi megmaradás. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #440 Dátum: 09 okt 07, 19:51:00 » |
|
igaz, rosszul emlékeztem http://www.onemanga.com/Naruto/422/15/ <--erre. azt hittem, hogy miután kipukkadt, még elnyomott a levegőben lévő villámból egy chidorit. na mindegy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #441 Dátum: 09 okt 08, 16:14:09 » |
|
Most, hogy említed, ha nem az a kiborg Démoni Birodalom Pein lett volna ott, akkor egy közönséges embert tuti jócskán áramütés ért volna. ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiscsoki
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #442 Dátum: 09 okt 10, 14:33:43 » |
|
Jaja, nagyon lezúzta volna ha sima embert, de szerintem annyi a lényege, hogy minden Bunshin átváltozik azá amiből lett: Árnyékklónok eltűnnek akkor füst, a mizu bunshin után víz marad...a raiton bunshin után áram, így ha valaki megsebzi azt csúnyán megvágja az áram... gondolom ezzel akarta kicsit lelassítani vagy megsebezni Kakashi Peint. A másik meg hogy nem a neve miatt van különbség Kakashi és Sasuke chidorija közt, hanem az hogy Sasuke 3 évig folyamatosan erre a technikára gyúrt és tökéletesítette, míg Kakashi az 1000 technikája mellett nem szorúl rá hogy ezzel játszon folyamatosan...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
|
« Válasz #443 Dátum: 09 okt 10, 16:24:54 » |
|
háát nemtudom.sztem nem.mer most a fele chakrája elmegy arra h miután kiütnek 1 klónt lesz ott egy kis elektromosság? De egyébként ez már tökre nem chidori/raikiri téma xD. Kéne nyitni 1 Bushinok fajtái topicot .
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\" Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
kiscsoki
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #444 Dátum: 09 okt 11, 19:37:53 » |
|
igen, kéne, elvégre már volt egypár: homok, víz, árnyék, köd, villám...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #445 Dátum: 09 okt 12, 17:38:14 » |
|
Az Árnyék Klón jutsu témáját átneveztem "Klón jutsuk"-ra. Mostantól oda mehet az összes klón jutsu.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiscsoki
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #446 Dátum: 09 okt 12, 20:12:05 » |
|
Oksa, vettük Mester visszatérve a chidori, raikiri témára...nekem akkoris az a fura hogy Sasuke 3 méteresre meg tudja nyújtani a chidoriját, Kakashi erre miért nem jöt rá?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #447 Dátum: 09 okt 12, 20:28:33 » |
|
Mert , nem foglalkozott vele (vélhetőleg), meg ö alapból kifejlesztette a RAikiri-t, az erösebb technikát, nameg valamilyen Villám Farkasa is van, aminek nem tudjuk a nevét, de valamivel nagyobb mint a sima chidori lövés, meg még Kakashi mondta azthiszem, hogy ö alapból távolsági harcra jó ninja, ezt még a Deidara-s harcnál láttam, majdnem közvetlenül a MS aktiválása elött, és biztos vannak neki távharcra jó ninjutsui . . Meg ha megnézed a P vs Kakashi-t, mikör P-elöször "löki" elmagától Kakashi-t ,akkor kicsit messzebb van a kép, és látni hogy a Raikiri is elér kb: 1. 1-5 m-rig. ( 420 /10. alsó kép,(hogy is nevezzem), a villám "csikok" elérnek kb 1,7 méterig, vagyis szerintem az is tömör Villám ,vagyis ha az elér hozzá(d), akár az is megrázhatja, vagy megölheti (Huh, de tömör komment, remélem marad )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiscsoki
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #448 Dátum: 09 okt 12, 20:37:47 » |
|
hát, lássuk csak...a chidorinál ugyan úgy mint a rasengannál tiszta találatnak kell lennie, nem elég ha mellé szúr, azzal max lezsibbasztja, tisztán kell érnie. és kakashi nem távolsági hanem közel harcos de van közép-távolsági jutsuja is. de am érdekes lenne megnézni kakashit teljes erőbedobással. szerintem érdekes csata lenne...vagy akár egy kakashi sasuke harc is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #449 Dátum: 09 nov 20, 19:34:00 » |
|
A "Chidori" A szintű a kakashi Raikirije "S" szinítű így mint látod kakashi technikája vmiben erősebb.Viszont a Sasuke "S" osztályú Kirinje erősebb mivel az az égből jön és mindent elpusztít ,ezen felül az távolsági inkább.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|