Chakra
|
|
« Válasz #345 Dátum: 09 jan 02, 16:25:09 » |
|
Egy filleres jelentre ne építsünk... Ott azért van átokpecsét, mert ugye a látvány...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #346 Dátum: 09 jan 03, 13:58:16 » |
|
Háát nem tudom.Pl, ha már itt tartunk, sztem azé nem is olyan nehéz, mert Kakashi farkas raikiri-e is formai manipulációt igényelt, és nem nagyon ment le tőle az ereje.Sőt Sasuke a Hachibi ellen is bevetette 3 Amaterasu után tehát... Az nem Raikir volt hanem egy külön Raiton jutsu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #347 Dátum: 09 jan 18, 21:10:08 » |
|
Hát már nem azért de én valahogy úgy láttam, hogy a Raikiri-éből jött ki az a kutya. És nem mondta, hogy Raiton... És ezt a Raikiri-nél szokta nem mondani.
|
|
|
Naplózva
|
Kyuubi. A legerősebb negatív szereplő.
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #348 Dátum: 09 jan 18, 21:45:36 » |
|
Nem ez lenne az első eset, hogy nem tudjuk a jutsu nevét. Nem tom, miért kell minden Raiton jutsut valahogy a chidori/raikirivel összefüggésbe hozni már látatlanban is...
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #349 Dátum: 09 jan 19, 20:00:49 » |
|
Háát mondjuk azért mert nem sok Raiton jutsu van.És végül is Sasuke-n Kakashin, Kakuzun, meg még kb 2 egyeden kívül senkit sem láttunk Raiton jutsut használni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #350 Dátum: 09 jan 19, 20:35:48 » |
|
az attól még nem jelenti azt, hogy nincs sok. konohában ritka, lehet, hogy máshol nem. pont.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #351 Dátum: 09 jan 19, 20:44:21 » |
|
Hopp elszóltam magam. Köszi Loah Inkább úgy mondom, hogy nem sok Raiton jutsut ismerünk. (és a többi ugyan az )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #352 Dátum: 09 jan 20, 16:25:26 » |
|
Nem sok Raiton Jutsut? Kakuzu mutatott egyet, ezen kívül a fillerekben van még egy regiment.
A Raikiri - Chidori pedig Kakashi saját technikája. A villámok Országát azért hívják úgy, mert ezekben az országokban fedezték fel a legtöbb Raiton Jutsut, ergó a valódi villámhasználók ott élnek. Kakashi csak egy konohai aki Raiton beállítottsággal bír. Ahogy Narutónak Fuutonja van.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #353 Dátum: 09 jan 20, 16:50:31 » |
|
Ha elolvastad volna az az előtti hozzászólásomat, akkor megértenéd miről is beszélek. Az előtt én írtam Kakuzut, meg még olyat is, hogy pár egyed-akiknek nem nagyon tudom a nevét. De számold már össze, hogy hány Raiton jutsut ismerünk.Hmm lehet, hogy ezt a beszélgetést át kell majd tenni a raiton jutsuk topic-ba... Amúgy meg naem vagyok egy nagy filleres. A szimpla Naruto-t is csak 135-ig láttam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 20, 16:51:13 írta Pesuke »
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #354 Dátum: 09 jan 20, 17:27:51 » |
|
Szám szerint ötöt, legalábbis így hirtelen öt technika jut eszembe amiket nem kardokkal hoznak létre.
De lényeg ami lényeg: Kakashi villám farkasa nem a Raikiriből van, csak ahhoz is szükséges hogy villám Chakrát vezessen a karjába.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #355 Dátum: 09 ápr 27, 17:20:55 » |
|
Na most néztem meg a Shippu movie 2-t, a film alapján úgy látom bővült Sasuke 1-2 technikával amit mangában nem láttam. Chidori Senbon - Chidori tűk. Az ellenfél tenketsuját tudja elzárni vele, mint teszi azt a Hyuuga klán a juukennel A chidouri kouken (Chidori Sword of Light) nem vagyok benne biztos, hogy nem volt a mangában, a kardjával képes elég messzire továbbítani a chidorit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #356 Dátum: 09 ápr 27, 19:41:06 » |
|
Mindkettő volt a mangában már. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #357 Dátum: 09 máj 04, 14:34:53 » |
|
Igen és nem is a mostani részekben, hanem még régebben. Amúgy meg ez a kedvenc elemem is mármint a villám ^^. És hát ebből kifolyólag raikiri
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 04, 14:36:08 írta boci555 »
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Sesshoumaru
Gennin
Nem elérhető
Mizukage
|
|
« Válasz #358 Dátum: 09 máj 04, 14:36:42 » |
|
Szerintem az Chidori Touken És még én nem láttám a mángában, hogy a Chidori Nagashi-hoz hasonlóan a Kusanagi-jából ekkora villámokat hozott volna elő
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #359 Dátum: 09 máj 05, 21:36:31 » |
|
A mozikban eltúlozzák a dogokat, hogy látványosabb legyen. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|