noo akkor most előállok valami hülyeséggel...
amikor a kakashi a chidorit/vagy a raikirit (nemtom mlyiket) mutatta narutonak, mikor az elemmanpulációáról volt szó akkor az első lépésként aszonta: a karomba koncentrálom a chakrámat, és beleviszem a villám elemet (na nem szóról szór így) ez pont úgy bnézett ki mint sasuke chidorija. aztán mondta, hogy "meghatározom a formáját, és távolságát" na ezután kezdett hasonlítani a raikirire (nem hasonlítani, hanem tök ugyan az volt) szal a két technikának, max a formája, és a chakramennyisége lehet a különbség.
azonkívül a chunin vizsgán gai valami olyasmit mondott, hog ya chidori az egyetlen saját fejlesztésű techikája kakahinak és hogy azután kapta a raikiri nevet, miután kakashi kettévágott egy villámot.
idézek valakit:"
Chidori - A-szintű jutsu. A chakra-t a karba koncentrálják. A chakra színe majdnem-fehér. Használói: Kakashi, Sasuke.
Raikiri - S-szintű jutsu (legmagasabb szint, magasabb mint az A). Sokkal erősebb mint a Chidori. A chakra-t szintén a karba koncentrálják, de itt koncentráltabb a chakra és kék. Kakashi azután nevezte át a Chidori-t Raiki-re miután keresztülvágott vele egy villámot. Ezt csak Kakashi tudja használni.tehát a chidori kapta a másik nevet, nem egy újj technikáról beszélünk.
nekem ebből ez jön le:Kakashi azután nevezte át a Chidori-t Raiki-re miután...
szal a chidorit nevezte át, és nem újj technika. Viszont akkor ez ellent mond annak hogy :Raikiri - S-szintű jutsu (legmagasabb szint, magasabb mint az A). Sokkal erősebb mint a Chidori na ezt már nemértem....
de azért még ezt is megmagyaráhatja az, amit már korábban mondtam, hogy a raikiri,és a chidori, csak a chakramennyiségben és a formájában különbözik, etől lessz erősebb a rikiri, de alapvetően ugyan az a 2 jutsu, és menet közben lehet eggyikből a másikat csinálni, úgy, ahogy már leírtam, hogy mit csinált kakashi aikor narutot tanította
jaaa off de aki mindíg kakasi-t ír az tanulja már meg rendesen leírni a nevét szegénynek, mert ugye ott van az a h- betű is