| 
			| 

| Chakra | 
								|  | « Válasz #435 Dátum: 09 okt 06, 17:18:44 » |  | 

Raiton: Kage Bunshint használt vagyis: Villám Elem: Árnyék Klón. ^^ |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail |  |  | 
	| 
			| 

| swadawa2 
								ANBU újonc    Nem elérhető   Rejtett Levél Falu 

?????

| 
								|  | « Válasz #436 Dátum: 09 okt 06, 17:39:44 » |  | 

Igen, jól emlékeztem    amugy szerintetek van erö külömbség Kakashi és Sasuke Chidori-ja között? Mert attól még hogy "A" szintü-ek lehet hogy egyiköjük erösebben használja, vagyis perpill Sasuke mert Kakashi Raikiri-t használ    Mi elönye van a Raiton kage bunshin-nak? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| Loah 
								ANBU Kapitány    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #437 Dátum: 09 okt 06, 17:56:02 » |  | 

az az előnye, hogy megmarad a raiton chakra, és ezt más jutsukhoz is fel tudja használni. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Renningan 
								Elit Jounin    Nem elérhető   Rejtett VérKöd Falu 

Nothing is True, Everything is Permitted

| 
								|  | « Válasz #438 Dátum: 09 okt 06, 18:03:44 » |  | 

Igen, jól emlékeztem    amugy szerintetek van erö külömbség Kakashi és Sasuke Chidori-ja között? Mert attól még hogy "A" szintü-ek lehet hogy egyiköjük erösebben használja, vagyis perpill Sasuke mert Kakashi Raikiri-t használ    Mi elönye van a Raiton kage bunshin-nak?Ezt egy viccel illusztrálnám. Az áram alatt lévő alkatrész ugyanolyan mint egy közönséges alkatrész, csak más a fogása   . Egy ráiton, vagy katon, vagy akármilyen elemü klón létrehozásához más szerintem elemi manipuláció is kell. Szal ha egy Raiton Bunshint ütnél meg, átmenne rajtad a 220. |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 09 okt 06, 18:04:54 írta Renningan » |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| Chakra | 
								|  | « Válasz #439 Dátum: 09 okt 07, 16:31:04 » |  | 

az az előnye, hogy megmarad a raiton chakra, és ezt más jutsukhoz is fel tudja használni.
 Naruto manga 423/1.: (idézet) "Chouja: Maradt elég chakrád a harchoz? Kakashi: Nagyjából a felét elhasználtam  a Raiton: Kage Bunshinra..." Vagyis nincs itt semmi megmaradás. ^^ |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail |  |  | 
	| 
			| 

| Loah 
								ANBU Kapitány    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #440 Dátum: 09 okt 07, 19:51:00 » |  | 

igaz, rosszul emlékeztem http://www.onemanga.com/Naruto/422/15/  <--erre. azt hittem, hogy miután kipukkadt, még elnyomott a levegőben lévő villámból egy chidorit. na mindegy   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Chakra | 
								|  | « Válasz #441 Dátum: 09 okt 08, 16:14:09 » |  | 

Most, hogy említed, ha nem az a kiborg Démoni Birodalom Pein lett volna ott, akkor egy közönséges embert tuti jócskán áramütés ért volna. ^^" |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

| 
			| 

| kiscsoki 
								Gennin    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #442 Dátum: 09 okt 10, 14:33:43 » |  | 

Jaja, nagyon lezúzta volna ha sima embert, de szerintem annyi a lényege, hogy minden Bunshin átváltozik azá amiből lett: Árnyékklónok eltűnnek akkor füst, a mizu bunshin után víz marad...a raiton bunshin után áram, így ha valaki megsebzi azt csúnyán megvágja az áram... gondolom ezzel akarta kicsit lelassítani vagy megsebezni Kakashi Peint.A másik meg hogy nem a neve miatt van különbség Kakashi és Sasuke chidorija közt, hanem az hogy Sasuke 3 évig folyamatosan erre a technikára gyúrt és tökéletesítette, míg Kakashi az 1000 technikája mellett nem szorúl rá hogy ezzel játszon folyamatosan...
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Zsombee-kun 
								Akadémiai tanár    Nem elérhető   Rejtett Levél Falu 

Saját szemem!:o

| 
								|  | « Válasz #443 Dátum: 09 okt 10, 16:24:54 » |  | 

háát nemtudom.sztem nem.mer most a fele chakrája elmegy arra h miután kiütnek 1 klónt lesz ott egy kis elektromosság?   De egyébként ez már tökre nem chidori/raikiri téma xD. Kéne nyitni 1 Bushinok fajtái topicot   . |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\"  Sexrabszolgája vagyok:Kletta x) |  |  | 
	| 
			| 

| kiscsoki 
								Gennin    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #444 Dátum: 09 okt 11, 19:37:53 » |  | 

igen, kéne, elvégre már volt egypár: homok, víz, árnyék, köd, villám...    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Chakra | 
								|  | « Válasz #445 Dátum: 09 okt 12, 17:38:14 » |  | 

Az Árnyék Klón jutsu témáját átneveztem "Klón jutsuk"-ra.Mostantól oda mehet az összes klón jutsu.
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

| 
			| 

| kiscsoki 
								Gennin    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #446 Dátum: 09 okt 12, 20:12:05 » |  | 

Oksa, vettük Mester    visszatérve a chidori, raikiri témára...nekem akkoris az a fura hogy Sasuke 3 méteresre meg tudja nyújtani a chidoriját, Kakashi erre miért nem jöt rá? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| swadawa2 
								ANBU újonc    Nem elérhető   Rejtett Levél Falu 

?????

| 
								|  | « Válasz #447 Dátum: 09 okt 12, 20:28:33 » |  | 

Mert , nem foglalkozott vele (vélhetőleg), meg ö alapból kifejlesztette a RAikiri-t, az erösebb technikát, nameg valamilyen Villám Farkasa is van, aminek nem tudjuk a nevét, de valamivel nagyobb mint a  sima chidori lövés, meg még Kakashi mondta azthiszem, hogy ö alapból távolsági harcra jó ninja, ezt még a Deidara-s harcnál láttam, majdnem közvetlenül a MS aktiválása elött, és biztos vannak neki távharcra jó ninjutsui .    . Meg ha megnézed a P vs Kakashi-t, mikör P-elöször  "löki" elmagától Kakashi-t ,akkor kicsit messzebb van a kép, és látni hogy a Raikiri is elér kb: 1. 1-5 m-rig. ( 420 /10. alsó kép,(hogy is nevezzem), a villám "csikok" elérnek kb 1,7 méterig, vagyis szerintem az is tömör Villám ,vagyis ha az elér hozzá(d), akár az is megrázhatja, vagy megölheti   (Huh, de tömör komment, remélem marad ) |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| kiscsoki 
								Gennin    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #448 Dátum: 09 okt 12, 20:37:47 » |  | 

hát, lássuk csak...a chidorinál ugyan úgy mint a rasengannál tiszta találatnak kell lennie, nem elég ha mellé szúr, azzal max lezsibbasztja, tisztán kell érnie. és kakashi nem távolsági hanem közel harcos de van közép-távolsági jutsuja is. de am érdekes lenne megnézni kakashit teljes erőbedobással. szerintem érdekes csata lenne...vagy akár egy kakashi sasuke harc is |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| titius 
								ANBU Osztag Vezető    Nem elérhető 

Sharingan

| 
								|  | « Válasz #449 Dátum: 09 nov 20, 19:34:00 » |  | 

A "Chidori" A szintű a kakashi Raikirije "S" szinítű így mint látod kakashi technikája vmiben erősebb.Viszont a Sasuke "S" osztályú Kirinje erősebb mivel az az égből jön és mindent elpusztít ,ezen felül az távolsági inkább. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	|  |