Chakra
|
|
« Válasz #15 Dátum: 07 dec 06, 23:54:26 » |
|
A Fuuton Rasengan csak egyszer tűnik fel: Manga 337/15/1. kép
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
nonomage
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 07 dec 07, 13:46:29 » |
|
ja a rasengan shuriken gyengébb formálya , ha jól tudom az nem sebzi a használóját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
phobia
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #17 Dátum: 07 dec 07, 15:19:18 » |
|
Szerintem a Fuuton rasenshuriken a legerősebb mivel az sejtszinten bontja le az ellenfelet. A formamanipulált Chidori pedig egy elég sokféleképpen felhasználható technika de a Fuuton rasenshuriken-hez képest gyenge.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mangekyou Sharingan
Vendég
|
|
« Válasz #18 Dátum: 07 dec 07, 19:45:34 » |
|
De már a sima rasengan is jobb a chidorinál. Naruto és Sasuke a százvalahányadik résznél amikor kakashi közbeavatkozik és mindketten nekimennek egy víztározónak. Azért már ott is látszik a külömbség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #19 Dátum: 07 dec 08, 12:08:59 » |
|
attól függ milyen erős a használója... mert a naruto vs sasuke harcban kb egyenlő erős volt a 2 teknika de a végső összecsapásnál a chidori nyert
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #20 Dátum: 07 dec 08, 13:06:52 » |
|
Szerintem az is befolyásolta, hogy sasake átokpecsét formát vett fel, ami az erejét növeli, míg Naruto kyuubi formát, ami elborítja az agyát + az is közrejátszhatott, hogy Naruto kage bushinnal szokta csinálni, míg most csak simán!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nonomage
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #21 Dátum: 07 dec 08, 13:36:12 » |
|
Szerintem az is befolyásolta, hogy sasake átokpecsét formát vett fel, ami az erejét növeli, míg Naruto kyuubi formát, ami elborítja az agyát + az is közrejátszhatott, hogy Naruto kage bushinnal szokta csinálni, míg most csak simán!
szerintem az nem játszott szerepet hogy nem klónnal csinálta a rasengan-t de akkor is a rasengan sokkal erősebb a chidorinál.Mivel a negyedik készítette csak jobb kakashi teknikájánál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mangekyou Sharingan
Vendég
|
|
« Válasz #22 Dátum: 07 dec 08, 14:50:18 » |
|
Teljesen egyet értek. Annak semmi köze a Rasengan erejéhez hogy klónnal vagy anélkül csinálják. És szerintem is a Rasengan a jobb. :naruto_boldog:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #23 Dátum: 07 dec 08, 16:34:01 » |
|
hmm alapban nem lenne hozzá köze, csakhogy naruto a rasengant csak kage b.-vel tudja csinálni így, nemsikerült teljesen jól megcsinálnia, sztem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
phobia
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 07 dec 08, 17:27:53 » |
|
Azért kell Narutonak a klón hogy a Chakra-t örvényszerűen tudja áramoltatni. Mivel Naruto nem valami jó a Chakra irányításban ezért van szüksége rá. De ettől ez ugyan olyan Rasengan mint a Negyediké.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ryanlordi
Újonc
Nem elérhető
Gaara of the desert
|
|
« Válasz #25 Dátum: 07 dec 09, 09:19:29 » |
|
Meg kő hogy mondjam, eggyiket se csípem De a Rasengan valahogy jobb Én arra szavaztam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rasengan
Vendég
|
|
« Válasz #26 Dátum: 07 dec 17, 14:47:19 » |
|
Szintem mind a kettö ugyanojan erös lásd:naruto és sasuke harca még az elejnén egymásnak ugrottak és min a ketten vissza estek 300 métert mikor találkozott a 2 teknika
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #27 Dátum: 07 dec 17, 15:58:42 » |
|
A Naruto által kifejlesztett Fuuton rasensuruiken az eddigi legerősebb technika, még a Negyedik technikájánál is jobb aki egy hokage volt, de a Sasuke által továbbfejlesztett chidori is eléggé erős. A technika kifejlesztése óta még nem harcoltak egymás ellen, így nem tudhatjuk, meik erősebb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #28 Dátum: 07 dec 17, 16:00:01 » |
|
Mondjuk valszeg a fuuton rasenshuriken, mivel az szél elemű, és az üti a villámot.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #29 Dátum: 07 dec 17, 16:06:31 » |
|
Ott a pont. Viszont a Szél Elem - RasenShuriken abszolut közelharci jutsu, míg Sasuke kitápolt Chidorija már közepes "távolharci" ( formai manipuláció). Lásd Deidara és Itachi klónja elleni harcát. Bár ez a támadóerős összehasonlítás nem igazán állja meg a helyét a két jutsura, mivel: A Chidori inkább le/átszúrásra való, nem roncsol. A Szél Elem - RasenShuriken viszont kőkeményen roncsol. Ahol elkapja az ellenfelet, onnantól darabokra szedi. Leginkább egy kard (Chidori) és egy robbanófejes rakéta (Szél E. - RasenShuriken) párhuzamába tudnám őket állítani.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 17, 16:11:37 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|