Psanyi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #285 Dátum: 11 okt 10, 17:59:35 » |
|
teljesen igazad van morause,
én úgy emlékszek hogy mondta kakashi hogy a chidorit is kell vmilyen szinten formálni
|
|
|
Naplózva
|
Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #286 Dátum: 11 okt 10, 20:01:57 » |
|
Jól mondod, Morause.
Rini67, ha egy ember 11 ujjal születik, attól még ember marad. Ugyanez a helyzet a Rasengannal és a Szél elem, Rasen Shurikennel is.
De ezt már a Technikák > Rasengan témában folytassuk.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Akatsukis
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #287 Dátum: 11 dec 01, 19:51:22 » |
|
Fuuton Rasenshuiken mert eleve villám elemü technikákat üti, emellett egyértelmüen erössebb mint az összes többi Rasengan fajta
|
|
|
Naplózva
|
AKATSUKI FOREVER!!!!!
|
|
|
Ranzorser
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
A Homok Ura
|
|
« Válasz #288 Dátum: 11 dec 20, 13:00:15 » |
|
Egyértelmű a kérdés A Rasen shuriken a legjobb és ezenfelül sokkal erősebb annál a (ku.va jól kinéző) chidorinál. Bár azért már Naruto megtanulhatná egy kézzel csinálni a Rasengant, mivel Senjutsu módba sokkal erősebb mint amikor Jirayatól megtanulta a jutsut (ezen a szinten biztos menne már neki ).!!:P
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bankai95
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #289 Dátum: 11 dec 20, 15:43:00 » |
|
Igen,egyértelmű ,hogy a rasensuliken a legjobb a felsoroltak közül és talán a legerősebb szél elemű technika a világon. de mi az a rasenrengan mer én egyáltalán nem emlékszem rá se sipuból se mangából( a tippem naruto biyubomba féle rasenganja de nem vagy benne biztos)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #290 Dátum: 11 dec 20, 16:07:08 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
bankai95
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #291 Dátum: 11 dec 20, 17:47:13 » |
|
köszke (de akkor viszont bekerülhetne a listára a buyubomba rasengan mer narutonak már nem sok kell az eléréséhez és sokkal erősebb mint a rasensuliken)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 20, 17:47:57 írta bankai95 »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #292 Dátum: 11 dec 20, 17:54:44 » |
|
Szerintem egy még nem létező technikát nehéz lenne úgy betenni a szavazásba, hogy még a nevét sem ismerjük. De, ha lesz valami újdonság, akkor Chakra mindig megteszi amit kell. ^^
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #293 Dátum: 11 dec 20, 20:58:50 » |
|
a rasenshuriken prototípusa, amivel szétcsapta kakuzu két szívét ^^ de mi az a végső rasengan?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #294 Dátum: 11 dec 20, 21:04:24 » |
|
Íme a válasz: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/377/14Jiraiya használja a Pein testek ellen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Psanyi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #295 Dátum: 11 dec 22, 09:36:28 » |
|
a rasenshuriken prototípusa, amivel szétcsapta kakuzu két szívét ^^
ez melyikre is a válasz ? tulajdonképpen nem prototípus csak azóta megtanulta eldobni a rasenshurikent
|
|
|
Naplózva
|
Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #296 Dátum: 12 jan 29, 19:19:21 » |
|
Én a Raikirit és a Chidorit (no meg a fajtáit) jobban kedvelem, de sztem a Rasengan módosulatai erősebbek Esetleg be lehetne tenni a Raident bár nem tudom, hogy ez a Rikirinek-e a változata, és azt is aminek nem jut eszembe a neve, de Kakashi csinálta Pein ellen, amikor ilyen kutya-farkas izé alakja lett
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 29, 19:20:41 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Azetz
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #297 Dátum: 12 jan 30, 23:13:39 » |
|
Én maradok a rasenshurikennél. Egyenlőre ez a legerősebb a felsoroltak közül, mivel a szél elem üti a villámot, bár a chidori jobban néz ki ;D Az pedig még inkább tetszik, mikor Sasuke bevonja a kardját is vele (A raikiri és a chidori még mindig ugyanazt jelenti, vagy nem? )
|
|
|
Naplózva
|
"Egy nap én leszek a hokage és akkor mindenki felnéz majd rám..."
"Nézz csak ránk! Mindenünket felhasználtuk! És mégsem fekszünk holtan! Képesek vagyunk felülkerekedni a gyengeségünkön és félelmünkön! Ezt jelenti az élet!"
Jessy
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #298 Dátum: 12 jan 31, 16:56:51 » |
|
Szerintem is a Fuuton: Rasenshuriken a legerősebb az itt felsoroltak közül:D A Chidori meg a raikiri bár hasonló jutsuk, de nem ugyanazok. Legalább is nem hinném. Ha mégis, akkor miért nem nevezik simán Raikiri-nek vagy Chidorinak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa