Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Dátum: 07 dec 05, 14:45:55 » |
|
A kérdés adott. Miután a rasengan, és a chidori téma külön van, úgy gondoltam, hogy itt lehetne őket összehasonlítani. az utolsó kettőt tudom, hogy csak formai manipuláció, de akkor is egy kicsit másabb fajta, mint az eredeti.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 24, 22:33:02 írta Chakra »
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Mangekyou Sharingan
Vendég
|
|
« Válasz #1 Dátum: 07 dec 05, 14:49:56 » |
|
Szerintem a Fuuton rasenshuriken jobb az összes eddigi technikánál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter21
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 07 dec 05, 18:40:43 » |
|
hehe látszik, h még kezdö vok, én ezek közül 3-at ismerek, a sima rasengant, a sima chidorit, meg az oadama rasengant...
|
|
|
Naplózva
|
Megszabadultam a gyerektől; a macskám allergiás volt rá.
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #3 Dátum: 07 dec 05, 18:51:56 » |
|
Nálam is a Rasenshurikan viszi a pálnát, de az megsebesíti a haszálóját!
Na 1-2 szó a többiről: Chidori: egész jó közelharcos technika - hátránya a sok chakra Rasengan: ua, mint a Chidori Fuuton: rasengan, kb, mint a Raikiri Sakuka kardos chidorija: sztem nem nagy cucc az ugyan olyan, mint a chakrakés telepumpát chakrávan Távolsági chidori: ez is nagyon jó Mi az a oadama rasengan és melyik mangában van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 07 dec 05, 18:53:47 » |
|
Én mindenképp a Fuuton Rasenshuriken-re szavazok.. Mivel az Akatsukis több életével végzett a többi technikáról ugyanez nem mondható el ,mindegyiket túl lehet élni... Én úgy tudom,hogy a Chidori és a Raikiri ugyanaz. Elég sokmindennek van 2 neve.. A Nara-klán árnyéktechnikáit is a régi nevükön ismerik,holott ma már másképp hívják..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 05, 19:14:47 írta Csillus »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mangekyou Sharingan
Vendég
|
|
« Válasz #5 Dátum: 07 dec 05, 18:57:36 » |
|
Az oodama rasengan egy focilabda nagyságú rasengan. meg erősebb is. de amúgy semmi extra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rei
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6 Dátum: 07 dec 05, 18:58:55 » |
|
Az oodama rasengan az amit Itachi ellen használ Naruto a 260. fejezetben.
Mivel a kérdés az hogy melyik a legerősebb, ezért egyértelműen a rasenshuriken
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter21
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 07 dec 05, 19:06:22 » |
|
az oodama rasengant hogy hozza létra naruto? mert oszt társammal tárgyalgattuk, hogy két rasengant egybe rak, de sztem az nem jo, mert akk a kettö elintézi egymást, nem? ;D ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #8 Dátum: 07 dec 05, 19:10:26 » |
|
Na most már leestt, az oodama Rasengan egy "sima" rasengan csak extra sok chakrával, talán a magyar fordítás többet elárul: rasengan óriás labda jutsu (asszem, fejből írtam)
A chidori az gömb, a raikiri az a villámpenge - ez a legfőbb különbség a 2 közöt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mangekyou Sharingan
Vendég
|
|
« Válasz #9 Dátum: 07 dec 05, 19:13:55 » |
|
jé én azt hittem a chidori és a raikiri ugyanaz :o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter21
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10 Dátum: 07 dec 05, 19:22:39 » |
|
én is azt hittem, de eddig csonálkoztam is rajta, hogy miért hivja Kakhasi másképp, mint Sasuke.... ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mangekyou Sharingan
Vendég
|
|
« Válasz #11 Dátum: 07 dec 05, 19:29:02 » |
|
A Fuuton rasenshuriken most a legjobb technika. csak 2 hátránya van: 1. A használójára is veszélyes. 2. Baromi nenéz megcsinálni. 4ember kell a jutsuhoz. Naruto esetében 3 kage bushin.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #12 Dátum: 07 dec 05, 19:39:24 » |
|
A Fuuton rasenshuriken most a legjobb technika. csak 2 hátránya van: 1. A használójára is veszélyes. 2. Baromi nenéz megcsinálni. 4ember kell a jutsuhoz. Naruto esetében 3 kage bushin.
Nem kell 4 ember hozzá max 2 Naruto a sime Rasengant is klónnal csiálja, kakashinak ez simán is megy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #13 Dátum: 07 dec 05, 21:21:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
nonomage
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 07 dec 06, 19:33:10 » |
|
melyik a fuuton rasingan ? arra már nem emlékszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|